Skocz do zawartości
IGNORED

gotowa stx - jaka grubość

rosim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wiem, że zaraz będzie krytyka, bo napiszę o firmie wyjątkowo źle ocenianej, ale znajda sie osoby, które będą byc może zadowolone z takich zestawów

Chodzi mi o to

czy ktoś miał do czynienia z podłogówkami stx, myślę o

F-240 -

W danych katalogowych F-240 ma wagę 24 kg sztuka, jaka grubość ścianek może być w tej kolumnie? Jak te kolumny grają? Wyglądają ciekawie, ale obawiam się, że graja beznadziejnie, nawet czytałem, że maja jakieś gumowe zawieszenia, jednak wchodząc na fora diy często ludzie piszą o przetwornikach stx. Zastanawia mnie solidność konstrukcji, bo za taka niewielką cene grubosć scianek z reguły jest zyletkowa, np. 5 mm. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/32795-gotowa-stx-jaka-grubo%C5%9B%C4%87/

zapomniałem linka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To są ceny za parę? Dwie kolumny za cenę jednego lepszego głośnika to ciekawe. Może warto coś takiego kupić dla obudowy jeżeli jest solidna, a waga wskazuje na to że musi być w miarę porządna. Chociaż te skrzynki mają dosyć "niedzisiejsze" wymiary. No może te trochę lepsze:

Ukryta Zawartość

Ten kolor calvados wygląda na zdjęciach genialnie, ciekawe jak na żywo..

Ukryta Zawartość

trryt, tez się zastanawiam jak one graja i wyglądają, zwłaszcza za cenę podaną na tej stronie, w Zielonej Górze jest dytrybutor, porozmawiam może ściągnie bez opcji kupowania, ponawiam prośbę uzytkowników o opinie, pozdrawiam

rosim, 10 Kwi 2007, 17:49

>trryt, tez się zastanawiam jak one graja i wyglądają, zwłaszcza za cenę podaną na tej stronie, w

>Zielonej Górze jest dytrybutor, porozmawiam może ściągnie bez opcji kupowania, ponawiam prośbę

>uzytkowników o opinie, pozdrawiam

to daj mi znac :D tez jestem z ZG, swoja drogo nie wyobrazam sobie odsluchow tych hajendow w Miwie i czy tam jest pokoj odsluchowy :)))

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

e tam odsłuchy, żeby chocoaz ściągnęli i pokazali jako to wygląda, czy chociaż podobnne do tego na zdkęciu, jak byłem w MIwie z miesiąc temu mieli stx ala altus i do czegoś to było podłączone, pozdrawiam

rosim

a tak serio, to jak juz, przejedz sie do polink (www.polink.com.pl) do swiebodzina. Mozesz tam zamowic caly komplet do calkiem fajnych monitorkow na peerless&vifa (coprawda obudowy nie oklejone) ale mozesz kupic caly kit (obudowa+glosniki+zwrotnica) w cenie podobnej do tych stx, a na 100% lepiej grajacych....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

mnie jednak ciekawi co oni tam wepchnęli, głosniki wg ich strony ważą ok. 5,5 kg razem, Br, zwrotnica, kable nie sa ciężie pozostaje ok 17 kg na skrzynki, piasek tam wsypali, czy co? Słyszałem, że tak niektórzy robią....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.