Skocz do zawartości
IGNORED

Denon DCD-3560 czy Pioneer PD-75

kal800

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

A poza tym co ma moj wzmak do tego tematu? Wybieram to co uwazam za stosowne. Mam na tyle doswiadczenia i nikomu nic do tego. Poki nie poslucha niech lepiej sie nie wypowiada.

dzialac pewnie bedzie tylko pytanie jak dlugo ??? nie chce mi sie tobie tlumaczyc dlaczego tak jest i co z tego wynika i co to np. jest kompresja, sam pisales ze nie jestes elektronikiem, poza tym i tak nie zrozumial bys tego nawet gdyby bylo napisane przystepnym jezykiem, informacja o tym ze ten wzmak jest tylko do 8ohm pochodzi z jego serwisowki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

moze troche malo czytelne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

kaviter nie wymadrzaj sie bo naprawde daleko Ci... Zaraz wkleje zdjecie panela tylniego gdzie jest wyraznie napisane jakie kolumny mozna podlaczac. Ty na sile chcesz sie do mnie dopieprzyc? Masz cos do mnie? Powiedz mi to w 4 oczy. Zobaczymy czy stajac naprzeciw mnie tez bedziesz sie tak napinal...

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Denon czy Pionieer? jak widać wszystko optuje ku Sansui i do tego nie CD a wzmacniacza:)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

discomaniac71, 6 Lip 2009, 15:58

>Wystarczy czy nadal malo? Aaa jakbys sie znow dopieprzyl do kabli: Hotline Blue Spiral - jakies

>130-140zl za metr czy jakos tak:)

tylko sie cieszyc disko, jest to typowe rozwiazanie we wzmacniaczach ktore nie maja pokrycia mocy zasilacza do zwiekszenia mocy wyjsciowej przy spadku impedancji obciazenia (w M-90 np. jest tez taki przelacznik), zreszta IHMO nie bylo takiej potrzeby, w zamierzchlych czasach twojego sansui kolumny mialy bardzo stabilny przebieg modulu impedancji w funkcji czestotliwosci, takich kolumn jak np moje (nominalnie 8ohm, minimalnie 3.2) nie bylo

po co mam sie dopieprzac do twoich kabli ?? moge sie jedynie zdziwic ze wydales na kable wiecej niz na wzmacniacz czy kolumny (zakladajac ze masz gdzies po 2.5 metra), ja bym tak nie zrobil, chociaz dobor kabli to bardzo ciezka sprawa i czesto prowadzaca do dziwnych konfiguracji (bardzo karkolomna konfiguracje okablowania mam np z moim obecnym CDekiem, ale tak mi to po prostu gra)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

kaviter jak tylko pojawi sie AU-G 99x na aukcji ebay nie omieszkam podac Ci linka i uwierz ze nie bedzie to ani 130 ani 200 ani 300 USD. Na jednej ze stron jest do kupienia za 1100 Euro ale to juz gruba przesada. Wydalem na niego duzo wiecej niz na kable.

discomaniac71, 6 Lip 2009, 16:53

>kaviter jak tylko pojawi sie AU-G 99x na aukcji ebay nie omieszkam podac Ci linka i uwierz ze nie

>bedzie to ani 130 ani 200 ani 300 USD. Na jednej ze stron jest do kupienia za 1100 Euro ale to juz

>gruba przesada. Wydalem na niego duzo wiecej niz na kable.

to przeplaciles disko, mozesz dac linka do tej strony ???

Te Sansui nie może dobrze zagrać, nie ma nawet dobrej sieciówki, tylko zwykły kabelek jak od tranzystorowego radyjka;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość czubsi

(Konto usunięte)

jarex

Nie może dobrze zagrać bo nie ma sieciówki o fi 3 cm ? Dobrze się czujesz ? Zachowaj proszę jedną zasadę : posłuchaj i oceniaj i nie rób z siebie kolejnego kretyna co po wyglądzie osądza bo takich na tym forum jest dostatek ...

jarex

Nie może dobrze zagrać bo nie ma sieciówki o fi 3 cm ? Dobrze się czujesz ? Zachowaj proszę jedną zasadę : posłuchaj i oceniaj i nie rób z siebie kolejnego kretyna co po wyglądzie osądza bo takich na tym forum jest dostatek ...

nie widzisz w moim wpisie na końcu zdania emotikona oznaczającego mrugnięcie okiem?

discomaniac71, 6 Lip 2009, 17:48

>Nie wiem czy przeplacilem. Wartosc sprzetu w Euro podalem. Jak gra to moja sprawa i niech tak

>zostanie. Dopoki nie przekonasz sie nausznie powstrzymaj sie od komentarzy.

dawaj linka disko do strony na ktorej on jest za 1100EUR, czy zmyslasz jak zwykle i takiej strony nie ma, albo nie dziala jak poprzednie ktore wkleiles ???

discomaniac71, 6 Lip 2009, 16:53

>kaviter jak tylko pojawi sie AU-G 99x na aukcji ebay nie omieszkam podac Ci linka i uwierz ze nie

>bedzie to ani 130 ani 200 ani 300 USD. Na jednej ze stron jest do kupienia za 1100 Euro ale to juz

>gruba przesada. Wydalem na niego duzo wiecej niz na kable.

nie mogłem się powstrzymać i o to link :)

Ukryta Zawartość

ale żeby było jasne - ja w tą dyskusję sie nie mieszam bo wiem, że to się niezbyt dobrze skończy.

Ukryta Zawartość

vasco, 6 Lip 2009, 18:56

> nie mogłem się powstrzymać i o to link :)

>

>

Ukryta Zawartość

>

>ale żeby było jasne - ja w tą dyskusję sie nie mieszam bo wiem, że to się niezbyt dobrze skończy.

cena 2.5x wyzsza od rynkowej wartosci i od 2.5 miesiaca nikt tego nie kupil, przypomina mi to niesmiertelne aukcje jakich pelno na allegro, no ale nic sprzet SH jest warty tyle ile ktos jest sklonny za niego zaplacic, moze disko sie skusi - bedzie mial na czesci zamienne

Ukryta Zawartość

też mały link, tu po 299:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie koncze udzial w tym watku. Nie mam ochoty na dyskusje z kims, kto zamiast przyznac sie do bledu i powiedziec: tak, pomylilem sie - przepraszam, szuka tematow zastepczych. W jednym z linkow ktore podalem w googlach w zakonczonych jest ten wzmak za 555 Euro. Jak komus nie dziala to jest dupa co zreszta pokazal nie pierwszy raz. Jak ktos ma ochote posluchac jak gra zapraszam do siebie. Mam go juz dosc dlugo i zmieniac nie zamierzam.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

discomaniac71, 6 Lip 2009, 19:34

>Panowie koncze udzial w tym watku. Nie mam ochoty na dyskusje z kims, kto zamiast przyznac sie do

>bledu i powiedziec: tak, pomylilem sie - przepraszam, szuka tematow zastepczych. W jednym z linkow

disko nie masz ochoty na dyskusje sam ze soba, jestem rozczarowany

>ktore podalem w googlach w zakonczonych jest ten wzmak za 555 Euro. Jak komus nie dziala to jest

>dupa co zreszta pokazal nie pierwszy raz. Jak ktos ma ochote posluchac jak gra zapraszam do siebie.

>Mam go juz dosc dlugo i zmieniac nie zamierzam.

zaraz zaraz juz to chyba gdzies slyszellismy, tylko gdzie ???

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

kaviter jak to jest z Toba? Zal Ci dupe sciska jak masz sie przyznac do bledu? To nie w Twoim stylu? No tak zbyt nadetym bufonem jestes zeby to zrobic. Lepiej sprytnie zmienic temat przypieprzyc sie do czegos innego zeby Twoje znow bylo na wierzchu. Niestety znow kula w plot:) Nie jest i nie bedzie. Dyskutuj sam ze soba. Bye

discomaniac71, 6 Lip 2009, 19:49

>kaviter jak to jest z Toba? Zal Ci dupe sciska jak masz sie przyznac do bledu? To nie w Twoim

do jakiego bledu disko ??? totalnie sie skompromitowales i teraz probujesz wykrecac kota ogonem, konkrety disko, zacznij od porownania tuningowanego PD-9300 z "golym" PD-75

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.