Skocz do zawartości
IGNORED

Monitory do muzyki techno, trance..

wladziu

Rekomendowane odpowiedzi

don111, 25 Maj 2007, 20:46

>ja słuchałem ostatnio podłogówek z serii Classic, wyglądają nie za ciekawie (wielkie jak altusy :P)

>ale brzmienie zaskakująco łagodne w górnym pasmie

zastanawiam się czy lepiej grały by trance(np:clsc10) niż phoebeII?, a gdzie cervina odsłuchiwałeś bo ja z dolnegośląska.

wojo5, 28 Maj 2007, 17:23

>zastanawiam się czy lepiej grały by trance(np:clsc10) niż phoebeII?, a gdzie cervina odsłuchiwałeś

>bo ja z dolnegośląska.

ja słuchałem tych CLSC-10 w Audiopunkcie w Warszawie (polecam), nie mam pojęcia gdzie jeszcze można je odsłuchać - najlepiej zadzwoń do dystrybutora Cervin-Vega i zapytaj (tel. z prospektu reklamowego - Sundpower - 022 6689509)

To porównanie Phoebe II i CV jest troche nie na miejscu :D

do trance Phoebe również by się sprawdziły bo to nie jest wymagająca muzyka (mają delikatne brzmienie, bardziej "miękkie" w średnicy i wysokich tonach od CV, choć dynamiki może odrobine brakować, ładny bas) pod warunkiem że nie słuchasz bardzo głośno bo to troche słabowite kolumny, pod tym względem CV to demony mocy (mają niesamowite zejście basu)...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.