Skocz do zawartości
IGNORED

Czas Apokalipsy !?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Re: jar1, 30 Maj 2007, 13:22

>>tak, zastanów się Jar1 po co była ta Twoja arcymerytoryczna uwaga o flaszkach na merytorycznej

>>zakładce

>>

>>akcja rodzi reakcję

>>staryś a nie wiesz tego?

>

>Moja uwaga nie miała w sobie nic ad personam, chłopie.

dość długo pracowałeś na to, żebym odbierał tego typu Twoje uwagi jako ad personam

sporo tego było, nie pamiętasz? mogę przypominać, długo warzyłeś to piwko

bo ja jestem bardzo cierpliwy

ale teraz sesja i cierpliwość muszę zachować dla studentów

i jeszcze ten upał

także nie mam już dla Ciebie cierpliwości, odmawiam Ci Twojej "chwili dla debila", do której się przyzwyczaiłeś

bądź gotów na nieproporcjonalne reakcje

>Tak, stary jestem, wiem to wszystko, ale Ty teraz też już wiesz.

tak, teraz to już wiesz

>że Twoje zachowanie było po prostu chamskie

no tak - było po prostu takie jar1-skie ;-)

>Co myślisz o tego typu programie?

generalnie to samo co o telewizji i mediach "demokratyczno-rozrywkowych" w ogólności - to okropieństwo, tandeta, kitsch i pranie mózgu

ale żeby zaraz apokalipsa? ludzie zawsze lubili takie zabawy

faktycznie to jest poważny problem z hipokryzją, która jest tak bardzo zewsząd atakowana wyrastając na rodzaj grzechu głównego

a przecież hipokryzja to PODSTAWA ładu moralnego

jak arcytrafnie zauważył la Rochefoucald: "hipokryzja to jest HOŁD JAKI WYSTĘPEK SKŁADA CNOCIE"

bardzo trafne, póki mamy hipokryzję póty jest jakaś nadzieja :-))

czy taki program to jest jakaś "nowa jakość" w TV to trudno mi powiedzieć, bo raczej nie oglądam telewizji poza kanałem MiniMini razem z córeczką

lubię czasem popatrzeć na show Jerry Springera, naprawdę pożyteczny i zabawny program a Jerry to wspaniały człowiek :-))

pozdrawiam!

graaf

"Niecodzienne zdarzenie miało miejsce na drodze lokalnej między miejscowościami Smardzewo a Jeziory.

Wśród lasów jechał nią dostawczym citroenem 32-letni poznaniak. Miał otwartą szybę w aucie. W pewnej chwili do kabiny samochodu wleciał ptak, zaskoczony kierowca stracił panowanie nad pojazdem i uderzył w drzewo. - Na szczęście nic mu się nie stało. Ptak przypłacił jednak tę przygodę życiem. Podczas oględzin policjanci znaleźli martwego dzięcioła w samochodzie - powiedział Chorąży".

Ptaki chcą jeździć citroenami, co wskazuje rzeczywiście na niechybny koniec świata.

zwolennik łagodności

"Marek Kawa z LPR wystąpił do opolskiej policji o ściganie autorów plakatu, który wyśmiewa jego antygejowskie poglądy. Plakat powieszono naprzeciw Uniwersytetu Opolskiego. Przedstawia on trzech mężczyzn trzymających się za ręce i stojących pośród fal. Mężczyzna w środku ma twarz Kawy. Na plakacie widnieje napis: "Czwartkowe pluskanie na pływalni, zaprasza poseł Marek Kawa". Plakat nawiązuje do podejrzeń posła Kawy, że na opolskiej pływalni odbywają się rzekomo spotkania gejów zwane "misiowymi czwartkami". Poseł twierdzi, że informacje o tym znalazł na internetowych stronach gejowskich, które przypadkowo otworzyły się jego asystentowi. Poseł LPR zgłosił na policję, że został tym plakatem znieważony. Policja przyjęła zgłoszenie i prowadzi dochodzenie w tej sprawie".

Komu jeszcze przypadkiem otwierają się strony gejowskie?

zwolennik łagodności

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Any comments?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zwolennik łagodności

lenam, 2 Cze 2007, 10:41

>Sytuacja miała innych scenariusz i wymowę, niż początkowo sądziłeś. Ze świętym oburzeniem i

>strzelaniem ludziom w odbyt musisz uważać.

Tym samym sam sobie strzeliłeś w odbyt. Gratuluję poziomu Media Marketowej moralności "nie dla idiotów".

>jar1

Rozwiń myśl, bo nie kapuję. Co do tego ma jakiś sklep? On ma jakiś specyficzny rodzaj moralności? Nic nie jarzę...

PS. Po raz kolejny dostrzegam na forum dziwne zafiksowanie na motywach analnych. Herr Freud, diagnozę proszę.

zwolennik łagodności

"Na północy Francji, w Dunkierce, zniecierpliwiony petent pogryzł w nogę pracownika urzędu skarbowego. Sprawca nie mógł się doczekać informacji, dotyczących zeznań podatkowych. Pogryziony był ponoć anielskiego usposobienia, niemniej rana kąsana łydki wymagała interwencji chirurgicznej i przewieziono go do szpitala".

Oto zabrzmiała trzecia trąba: bestia kąsa anioła w łydkę.

zwolennik łagodności

"Przeczytałem "Trans-Atlantyk" Witolda Gombrowicza dopiero trzy miesiące temu, gdy dowiedziałem się, że to jest lektura obowiązkowa. Byłem przerażony, gdy zobaczyłem co tam jest napisane - powiedział Roman Giertych na spotkaniu z dziennikarzami. Minister edukacji powiedział, że porównywanie Gombrowicza i Henryka Sienkiewicza to absurd, ponieważ Sienkiewicz stoi na dużo wyższym poziomie. Przyznał również, że "Trylogię" przeczytał kilkanaście razy. Lider LPR powiedział również, że jedyną osobą, która w państwie jest przeciwko obecności Sienkiewicza w kanonie lektur jest Adam Michnik, ponieważ chce kreować antypatriotyczną i trockistowską wizję Polski. - Z tego samego powodu promuje Gombrowicza, ponieważ jest wrogi Polsce - powiedział Giertych".

Oby tylko jar1 nie sięgnął po Gombrowicza, bo będzie kolejny katastroficzny wątek.

zwolennik łagodności

jacch, poważnie?

Nie. A wiesz dlaczego, bo człowiek, który ma wątpliwości, nawet w stosunku, co do własnej natury - z reguły nigdy krzywdzi innych. A chyba o krzywdach tu mówimy?

Gość

(Konto usunięte)

Twoja obojetność to pozywka dla takich:

...Zaczyna się nowy czarny dzień w historii Belgii - oświadczył Elio Di Rupo, premier francuskojęzycznej prowincji Walonii.

Belgowie, którzy wciąż pamiętają o czterech okrutnych morderstwach pedofila Marka Dutroux dziesięć lat temu, znowu są w szoku. W środę wczesnym popołudniem prokuratura w Liége ujawniła tragiczną wiadomość: siedmioletnia Stacy Lemmens i dziesięcioletnia Nathalie Mahy poszukiwane od 10 czerwca nie żyją.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.