Skocz do zawartości
IGNORED

Aerial Acoustics

broy

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 3 Cze 2007, 15:43

>qb_1, żeby bylo śmiesznie Totem nie używa seii Excel, tylko "najpodlejszy" Prestige :)

>

>Pozdrawiam

Chyba tylko do modelu Hawk, wydaje mi sie, ale moge sie mylic, ze w Forestach jest juz Excel. Ja raczej nie lubie kopulek Seas'a, ale wlasnie Totem Forest i Aerial Acoustics troche zmienily moje podejscie do nich.

Pozdr.

qb_1 w model1 prestige na bank. W innych raczej tez. Excele mają taki charakterystyczny złoty otok wokól kopułki, lub inny profil frontu niz Prestige. Nie widzialem Totema z Excelem :)

Excela miały zapakowany np. AP Avanti w pierwszej wersji chyba.

Prestige Seasa to dla mnie bardzo dobre głosniki bez wzgledu na cenę, wiec jak dla mnie zadenwstyd ze ktoś je pakuje do nawet b.drogich paczek.

Pozdrawiam

Gość BlueMax

(Konto usunięte)

qb_1, 3 Cze 2007, 15:53

>lancaster, 3 Cze 2007, 15:43

>

>>qb_1, żeby bylo śmiesznie Totem nie używa seii Excel, tylko "najpodlejszy" Prestige :)

>>

>>Pozdrawiam

>

>Chyba tylko do modelu Hawk, wydaje mi sie, ale moge sie mylic, ze w Forestach jest juz Excel.

W Hawkach wogóle nie ma kopułki Seasa, tylko niemiecka kopułka MB. Kopułka w Forestach napewno nie ma złotego otoka, jest taka sama jak w Mani-2.

w aerialach jest mb quart

imo dokładny, ale mogłoby być lepiej

co do kopułek w totemach:

miałem model 1 sig z prestigem na górze

takiej dokładnej przestrzeni nie słyszałem nigdy u siebie

krótko przed sprzedaniem ich koledze, który założył najdłuższy na świecie wątek o wyborze kolumn

a teraz ciągnie dalej z wyborem kabli

koledzy będą uprzejmi sami dojść kto zacz ;-)

w każdym razie model 1 sig ustawiłem bardzo precyzyjnie na całkowicie wolnej przestrzeni

żadnych ścian, nic

i orkiestra nagle zagrała nie tylko w głąb i wszerz, ale było dokładnie rozplanowane gdzie jaki instrument 'stoi' do góry

rewelacja 3d po prostu

dziękuję za merytoryczne wpisy i pozdrawiam kolegę qb-1 serdecznie

niestety jak się ustawi te głośniki tak jak stoją u ludzi to dupa wychodzi

BlueMax, 3 Cze 2007, 18:21

>W Hawkach wogóle nie ma kopułki Seasa, tylko niemiecka kopułka MB. Kopułka w Forestach napewno nie

>ma złotego otoka, jest taka sama jak w Mani-2.

Rzeczywiscie, moze sie jednak pomylilem...po prostu uznalem tego MB za Prestige'a :-)

Pozdr.

Witaj broy, a jednak wróciłeś!

Jak będę miał nowe mieszkanie w własny pokoj odsłuchowy, te też te Totemy tak ustawię...

A ten wątek wcale nei taki długi, widzialem dłuższe :-)

Pozdrawiam Stempur

stempur

no tak, bo na razie masz jakieś 60% z tych głośniczków zacnych ;-)

no ale masz zapas i przyszłościowe są

pzdr

ps. masz jeszcze tego ecma na zbyciu?

papamek

możemy się jakoś ustawić, odezwę się ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.