Skocz do zawartości
IGNORED

pomóżmy Zydelkowi w walce z nałogiem!

xanax

Rekomendowane odpowiedzi

Być może przesadzam w docinkach dla mr. X ale to z prostej przyczyny. Nie cierpię "ciot" czyli męskich homoseksualistów. Swego czasu załozyłem wątek nie jeden. Nawet jeden był czy walczyć z nimi czy tolerować odmieńców w naszym społeczeństwie i gdyby nie został pod presją mniejszości kochającej inaczej wykasowany, być może bym się dowiedział jak nalezy postąpić w kontakcie z taką osobą. A tak jako eoświecony cżłek jak każdy mogę popełnić błąd. A ataki są spowodowane istniejącą dość liczną grupą tych preferencji powtarzającą co jakiś czas to samo.

Może więc autorowi wątku należy podesłać adresy gabinetów zajmujących się psychiką i skrzywieniami? Pan Bóg stworzył kobietę i męższczyznę i nie przewidział możliwości kopulacji M-M kształtując anatomicznie nasze ciała.

Dlatego wszelkim odmieńcom mówię NIE!!!

Proszę więc by żaden pedał za moje poglądy i antypatię nie próbował mnie atakować.

Zydel... od razu zainteresował mnie twój "docinek"... poza błędami ortograficznymi nic ci nie mam do zrzucenia... ale to (z tą tajemniczą anatomią i dopasowaniem) musisz już gadać z co najmniej jakimś grafem

Przepraszam więc za błędy.

Zawsze pamiętam ze mam pisać powoli ale nie da rady:)

Mam nawyk niesprawdzania tego co napisałem:)

Pozdr.

Jutro zaczyna się weekend a w sobotę wspaniałe spotkanie w Giżycku.

:) a nooo:)

Giżycko leży na pólnoc od stolicy Mazur- Mikołajek:)

W tym mieście jest fajnie i przyjaźnie. W nim się urodził wokalista L.P a ja słuzyłem w armii:) Również żeglując zawsze choć na jedno.... zatrzymuję się w Gizycku:) W sobotę więc koniecznie idę na najlepsze flaczki w Polsce do knajpki w Gizycku:) I co jeszcze ma napisać??? :):)

Czas więc się przyznać:)

Mazury- kraina wielkich jezior mazurskich- to prawdziwy mój nałóg:)

Pomimo że znam wiele pieknych zakątków świata, to Mazury są jedne i niepowtarzalne. Wielu moich przyjaciół ze świata jest oszołomionych Mazurami. To kraina gdzie oddycha się pełnymi płucami.

Jestem w Mazurach zakochany a wiatr jaki dmucha na żaglach w mą twarz to najprzyjemniejsze uczucie ze wszystkich jaie człowiek jest w stanie spotkać.

Jesteście pojebani;) Jestem jednak za tym,żeby to były pozytywne wibracje:) Mazury Piękna Sprawa ale do cholery ile można się ciągle sprzeczać??? Kurde nie mam 8000 wpisów jednak chciałbym zobaczyć to forum takim jakim było w czasie swojej świetności, gdzie była polemika, a nie kurwienie na siebie na każdym kroku:/

Pozdrawiam i życzę słodkich snów:)

Buziaczki ;)))

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.