Skocz do zawartości
IGNORED

KIELCE - sklep z akcesoriami audio

---==LUK==---

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Podejrzewam że są tu ludzie z Kielc i świętokrzyskiego.

Mam pytanie... Potrzebuję trochę elementów do budowy zwrotnicy. Chodzi o rezystory metalizowane, jakieś kondensatorki MKT i MKP. Czy jest możliwość gdzieś w Kielcach kupić tego typu rzeczy?? Byłem dzisiaj w Amatorze na Warszawskiej oraz w MJM na Sandomierskiej i nic z tego;/ Miałem jechać jeszcze na Wspólną, ale też tam kiedyś pytałem o jakieś cewki i też nie było.

Czyżby w Kielcach nie można było dostać takich rzeczy?? Czy zostają tylko zakupy przez net?

https://www.audiostereo.pl/topic/34269-kielce-sklep-z-akcesoriami-audio/

Niestety w Kielcach nic sensownego (jakościowego) nie kupisz. Poza Wojewódzką i Sandomierską, nie ma żadnego sensownego sklepu z elektroniką. Na Wspólnej kiedyś mieli trochę rzeczy dla DIY, ale potem zostały praktycznie złącza i narzędzia. Teraz nawet nie wiem czy jeszcze działają. Ze dwa lata lub więcej tam nie byłem. Inne sklepiki nastawiły się na elektronikę do TV i nic poza tym.

Niestety pozostaje internet. Zresztą typowe rzeczy dla audio na najwyższym poziomie w innych miastach i tamtejszych sklepach raczej na półkach nie leżą. Może poza sklepami fitmowymi TME i Sławmira. Polecam Wolumen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.