Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie http://www.tubes.it

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde nie do końca, przed chwilą dzwonili do mnie z banku, ze nr. IBAN się nie zgadza. Facet chyba xle podał, będzie trzeba wyjaśniać...nie lubię tak.

Sorki, że tak z każdym drobiazgiem Was zameczam, ale wole zebyscie wiedzieli na jakim etapie jest sprawa.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Kasa poszla okazuje sie wtedy kiedy miala, czyli w piątek 20.07. włoch pieniadze dostal z tego co pamietam środa/czwartek 23/24 lipca. Paczka miała byc nadana na dzień nastepny...czyli jeszcze w drodze.

Pozdrawiam

Panowie, biję się w klate...od zdaje sie poniedziałku paczka jest na miejscu...z tym ze u znajomego, ktory pomógl mi w komunikacji :)

Do końca tygodnia ją odbieram, w poniedziałek wysylka.

Jeszcze raz przepraszam za brak info i opóźnienie.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

u mniepo zmianie ubylo basu, mietki zaczely grac dynamiczniej ale na zwyklych cewkach z akkusa bylo wiecej miesa na moje ucho. mam nadzieje, ze jak troche pograja bedzie lepiej, jak nie wracam do poprzednich cewek

POZdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.