Skocz do zawartości
IGNORED

wejście cd popsute

thomaz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jaka moze byc za przeczyna ze nie mam dzwieku po podlaczeniu do wejscia

cd , dopiero jak poruszam wejsciem to pojawia sie.Inne wejscia sa ok.

W serwisie to pewnie ze 100zl by wzieli za naprawe.Czy podlaczajac cd

do wejscia aux nie strace na jakosci?Mam nada 306.

https://www.audiostereo.pl/topic/34724-wej%C5%9Bcie-cd-popsute/

To co opisałeś ewidentnie wskazuje na mechaniczne uszkodzenie. Jeżeli masz lutownicę i trochę precyzji w dłoniach spróbój poprawić luty na płytce przy gniazdach. Jeżeli to nie pomże to zastanów się czy wymiana gniazd na nowe jest konieczna. (jeżeli zdecydujesz się na poprawianie lutów możesz też zwrócić uwagę na jakość cyny i czystość kalafonii - kwasu do odtłuszczania nie polecam).

Możliwe, że za chwile nasz ulubiony kolega powie Ci, że głupiś, bo mogłeś kupić błyszczący sprzęt z lśniącej półki Media Markt i miałbyś gwarancje a do tego tak ważną naklepke "New". Może on mieć racje a może się mylić. Ja jednak na naklejki i datę prdukcji nie zwracałbym na to uwagi.

P.S. Łączę się z Tobą w cierpieniu, sam miałem niedawno przykre doświadczenie z moim RTV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.