Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o tym sprzęcie?

siakus

Rekomendowane odpowiedzi

ADSE, skąd ta zmiana nastawienia?

Oto fragment twojego wczesniejszego postu na temat tego sprzętu:

"W skali bezwzględnej jedno i drugie to kicha zaśmiecająca pokój. Rewelacja tylko wtedy, gdy możesz na kolumny + wzmacniacz wydać 90 zł."

adse po prostu zaczął pomagać ^^ Poczekam aż przyjdzie w poniedziałek myślę ten wzmak, napiszę jak mi sie podoba. Także do następnego razu. Pozdrawiam i dziękuję za bardzo rozwinięty temat : )

jak do technicsa to polecam polskie kolumny np. Alton80... za czasów szkoły średniej był to mój hi-end i o tyle technicsa tak sobie wspominam (pierwszy poszedł pod młotek), to kolumny dłużej mi służyły i miło je wspominam

znalazłem ale model 150 (wyższy model)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pzdr

Ukryta Zawartość

123... test

Wzmacniaczem bawie się juz 2 dzień i jest naprawde fajny... Kolumny słabe myslalem ze bedzie lepszy bass odrobine głębszy.. Dałoby się w nich wywiercić z tyłu otwór i wsadzić tam tunel bass reflex? jest taka mozliwosc? Pozdrawiam [ tu są te kolumny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ]

Ukryta Zawartość

Gość V-savage

(Konto usunięte)

Im nawet Bass reflex nie pomoże obawiam się.Dziurę można zrobić i popsuć kolumnę do reszty.Zrobienie BR to naprawdę skomplikowana sprawa.Niech ktoś doświadczony się wypowie.

Pzdr

>myslalem ze bedzie lepszy bass odrobine głębszy.

Po tym wzmacniaczu to raczej też chyba tego się spodziewać nie można.

Ja za dwieście parę złotych kupiłem w ubiegłym tygodniu wzmacniacz sony i to z pilotem TA-FE320R. I aż sie zdziwiłem że nawet gra nieźle. Morał z tego taki, że jak poszukać, to można tanio trafić w swoje preferencje. Nie rozumiem zupełnie czemu zrobiłeś zakupy a dopiero potem zacząłeś pytać jak to zabrzmi. Trzeba było spróbować odwrotnej kolejności tak jak kolega w jednym z sąsiednich wątków.

mam pewną wade. Jak sie na coś napale to chce to mieć... Poza tym wasze forum ma niestety okres karencji od momentu rejestracji... Coż bywa i tak :) nastepnym razem juz bede mogl pisac posty

>wasze forum ma niestety okres karencji.

Co fakt to fakt :- ) Jak się ktoś napali to już pozamiatane.

Myślę, że powinieneś bez większego problemu sprzedać te klocki bez straty. Zacznij może od tego. A gdy już bedziesz miał pieniądze to:

na wzmacniacz polecam jakiegoś Pioneera lub Sony - można je kupić niedrogo i są całkiem dynamiczne. Kolumny też się jakieś znajdą.

Z taniuchnych może ten Kenwood KA 4002A? Nic może super-hiper ale za te pieniądze (do 150 złotych) chyba warto:

Ukryta Zawartość

Drożej pójdzie ten Marantz 1050, już choćby ze względu na wygląd:

Ukryta Zawartość

Starszych wzmacniaczy bym się nie bał. Najstarsza "sztuka" za plecami to rocznik 1972. Trochę mniejsze zaufanie mam do starych kolumn.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Posłuchaj rady ICEMAN'a i zainteresuj sie tym:

Ukryta Zawartość

a swojego Technicsa sprzedaj.

Wtedy będzisz miał konkretny wzmak i spokój na dłuższy czas.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.