Skocz do zawartości
IGNORED

HD600 a HD650 a Grado 325i

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

póki co wypróbuję AKG701... za dużo ciekawych opinii o nich dookoła aby nie wypróbować jak się spiszą ;-))... dziś odsłuchałem sobie Grado 325i i RS2 i jakoś nie piałem z zachwytu - no niby nie było źle, ale jakoś dziwnie się z nimi czułem, miałem wrażenie, że mi zaraz z głowy zlecą... no i dźwięk trochę był nie-delikatny....

=> adamgdansk

Całkiem niedawno przeszedłem przez taką ścieżkę zdrowia... Ze względów budżetowych skończyłem na AKG K-601, a - moim zdaniem - to już tylko o krok do 701 (też słuchałem, oczywiście). Jak "wejdziesz głową" w 701-ki, to urzecze Cię przestrzeń. Np. w Ultrasone2200ULE czułem się jak w "głuchej sali", tzn. absolutne wytłumienie pogłosów i przestrzeni. Polecam AKG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.