Skocz do zawartości
IGNORED

Zhaolu 2,5 wymiana przetwornika

HARRY150

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem DAC Zhaolu 2,5, który niestety jest uszkodzony. Kanał lewy gra płasko ciszej i bez dynamiki. Ze wstępnych oględzin wynika, że jest wadliwy przetwornik CS4398. Mam taki przetwornik w zapasie. Proszę o informacje, kto mi może pomóc w przelutowaniu tej części i jeżeli są inne usterki w naprawie tego urządzenia.

https://www.audiostereo.pl/topic/34987-zhaolu-25-wymiana-przetwornika/

HARRY150, 25 Lip 2007, 15:02

jeśli kupowałeś w diykits.com.hk to napisz mail i wymienią. wyślą ci speed-postem uszkodzoną płytkę - musisz być pewny który moduł nawala - oni się nie bawią w naprawę i ślą całe PCB.

wysyłają na własny koszt.

Kupiłem sprzęt w diykits.com.hk w sprawie wymiany płytki w sekcji cyfrowej pisałem 3 razy do dystrybutora odpowiedzi się nie doczekałem, spróbuje zadzwonić. Co do naprawy nie mam pewności że to akurat przetwornik dlatego chciałbym oddać sprzęt do osoby która może kompleksowo sprawdzić podzespoły.

HARRY150, 25 Lip 2007, 22:27

skontaktuj się z innego serwera poczty - już jedna osoba się zgłaszała z podobnym tematem do mnie i po wysłaniu maila z innego konta odezwali się. przypuszczam że wcina Twoje listy. Ja miałem podobnie - docierały do nich puste listy, po użyciu innego serwera zero problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.