Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha rxv 1600 czy 1700

skalmen

Rekomendowane odpowiedzi

witam

nie kupiłem i chyba nie kupie, poczekam na najnowsza rxv 1800 z dekoderami Dolby Digital Plus, DTS HD, 4 wejsciami hdmi , i wbudowanym skalerem, kupuje niedługo HD Dvd no i chce zainwestowac w najbardziej optymalny sprzecik, na stronie yamaszki już jest czekam kiedy ukaże sie w poloni albo u helmutów bo tam zawsze taniej i ti sporo

Ja planuje albo RXV 1700 albo taki wynalazek tylko nie wiem co lepiej zagra w stereo 2.1 .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Moja RXV 650 gra dobrze aż się dziwią więc 1700 zagra lepiej a Yamaha AX1 ponoć jeszcze lepiej tylko że juz troche przestarzała.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

---> SZYBA

Jeśli pisząc prąd miałeś na myśli moc to dla przykładu 1700-ka wg. "papierów" pobiera 500W, a max.1100W (przy 6 kanałach i THD 10%). Nie bardzo jednak wiem czemu jesteś zainteresowany akurat tym parametrem, skoro i tak w praktyce te cyferki niewiele znaczą?;)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.