Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebna sala na koncert w Warszawie

arturp

Rekomendowane odpowiedzi

Organizuję koncetry G.Turnała , Jacka Wójcickiego oraz Mariusza Kiljana w Warszawie , dla klientów mojej firmy .

Potrzebna jest mi sala na około 400 osób . Termin nie jest jeszcze prezyjnie określony ale wstępnie jest to 3-4 tydzień października . Jesli ktos z forumowiczów wie cos o sali spełniającej takie wymogi prosze o wpisy na forum .

dziekuje

...there is no spoon...

https://www.audiostereo.pl/topic/35177-potrzebna-sala-na-koncert-w-warszawie/

oglądałem w telewizji sejm - właściwie puste ławki.PiS ma problemy finansowe to może tanio udostępni. Chociaż nie wiem czy wpuszcza tego Turnauaua bo to krakus, a wiadomo - warszawka rządzi się swoimi prawami.

Natomiast na pozostałych czy przyjdzie aż 400 osób ? Może w jakimś akademiku zrób . No chyba że spęd zrobisz wojska.Acha to w pażdzierniku - to dołączą jeszcze jakieś szkoły podstawowe i może w zakładzie pracy bilety gratis poskutkują.

• 6 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.