Skocz do zawartości
IGNORED

Szklana pułapka na DVD - jakość

sp_1976

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

kupiłem jakiś rok temu Szklaną pułapkę 3. Czekała sobie na półce grzecznie, w końcu niedawno odwinąłem folię i wrzuciłem do odtwarzacza. No i dramat! Jakość obrazu jak przegrywana z VHS! Czy ktoś z Was wie czy te nowe wydania to tylko nowa szata graficzna czy także porządny obraz i dźwięk?

• Redaktorzy

nie dalej jak wczoraj oglądałem Die Hard 3 na DVD i jakość bez zastrzeżeń. Może masz wersję "oryginalną inaczej"

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Obejrzałem kiedyś w telewizji. I nie powiem, że za żadne pieniądze ale obejrzę ponownie tylko jak mi zapłacą. Ciężkie przeżycie. Nie dość, że głupie, to jeszcze strasznie, strasznie nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne!

Trochę, a może nie całkiem off top ;-)

-> rafal

na temat gustów się nie dyskutuje, ale chetnie zapoznam się z tytułami ktore Ty uważasz za "nie nudne".

Die Hart 3 w obsadzie poza Bruce Walles'em, Jeremy Irons i Samuel Jackson - czyli przyzwoite aktorstwo filmow rozrywkowych - dali niezły popis swoich mozliwości i humoru ...

co do jakości kopi dvd - istotnie wszyscy narzekają ... proponuje torrenta - za oceanem bardziej dbaja o widza.

a co forumowicze myslą o Die hart 4.0 ? ;)

( życzę wszystkim polskim aktorom takiej formy w wieku 52 lat - aby mogli z ciężarówki wskoczyć na F-35 ;P )

myśle, że tylko Matt Damon moze pobic dynamike tego filmu w swoim najnowszym Bournie...

Fr@ntz, 6 Sie 2007, 23:26

>nie dalej jak wczoraj oglądałem Die Hard 3 na DVD i jakość bez zastrzeżeń. Może masz wersję

>"oryginalną inaczej"

wydanie jest oryginalne. Czy mógłbyś zerknąć na swoje DVD i podać rok wydania DVD oraz wydawcę? Może masz jakieś zagraniczne wydanie?

I jaki dźwiek masz? 2.0 czy 5.1 ?

Die Hard 3 w mojej wersji jes koszmarne, jakoś z projektora: kaszana.

Moze trafi się ktoś kto ma te nowe wydania i potwierdzi czy to wydanie zostało poprawione?

• 3 miesiące później...

Polecam tą wersję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

NTSC, R1, po remasteringu. Zanim w Europie nie wyjdzie Blu Ray z tym to nic lepszego nie znajdziecie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.