Skocz do zawartości
IGNORED

Samobójstwo

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

chris77

Nikt nie będzie po Tobie płakał gdyż jesteś zwykłym idiotą! Nie będzie wystrzałów, Chopina, gwardii honorowej... Będzie za to tłusty klecha, pragnący jak najszybciej zakończyć imprezę.

Zresztą, jesteś za cienki bolek, ażeby naprawdę to zrobić. Ci, którzy to czynią naprawdę nie informują o tym uczestników największego forum w tym kraju. Nie masz aż tak wielkich jaj! Masz za to zbyt małego i jesteś frustrat. HEHEHE!

camle

Belial nie myli się nigdy! Chris nie popełni samobójstwa, to forum jest największe w tym kraju! I proponuję nie drażnić Beliala bo faktycznie ktoś może zaraz zejść z tego świata. No!

Ty camel jesteś jakiś niedoinformowany. Faktycznie w Twoim przypadku to będzie jedynie statystyka, czyli o jednego głupka mniej. Zrób to jak najbardziej efektownie np. wsadź sobie kutasa do mózgu. To będzie nie lada wyczyn, przynajmniej jak na taką fujarę...

camelku

Po 1 demonki nie miewają fochów. Buahahaha!!!

Nie możesz traktować wszystkich poprzez pryzmat własnej osoby...

"Foch nie pasuje do mężczyzny. Owszem, kobiety się dąsają, obrażają, strzelają fochy, ale na Boga!, nie faceci!!!

Mężczyzna ma być męski, z dużym poczuciem humoru i umieć obracać babskie fochy w delikatny żart rozładowując napięcie.

Mężczyzna, który oczekuje od kobiety seksu a w ramach niecierpliwości (bo ona się ociaga z przyjściem do łóżka, wrrr, ta cholerna kołdra i seks podkołderkowy) strzela focha, jest nie tylko śmieszny, niemęski, ale też nieodwracalnie traci szansę na jakiekolwiek uniesienia..."

Zaś co do odpowiedzi na pytanie 2 to zorientujesz się wkrótce.

camelcu

Sorry właśnie 3 dni temu zacząłem palić Camele(po3 latach przerwy) a Ty nieodparcie mi się z nimi kojarzysz. Nie mam absolutnie żadnych! Nawet tyci tyci najmniejszych. Przykro mi, ale jestem cholernie szczęśliwym facetem. Cytat skierowany był do ciebie, fujaro:)))

kurde..:(..a ja w piatek dostalam smsa "olga, koszmar mam mysli samobojcze"....prawie , ze umarlam...to moja kuzynka...mi napisala...ma ciezka sytuacje materialną...pojechala do wloch pracowac przy 100 letnich dziadkach..zeby jakos sytuacje materialna...naprawic..jak wrocila po 9 m-cach to okazalo sie ze ma wiecaj dlugow niz wlosow na glowie...maz ja tak urzadzil...i jeszcze sobie jakas 40letnia dziewczyne zalatwil...co ma dwoje dzieci....i dumam i dumam i dumam..jak mam jej pomoc?:( zycie to czasem naprawde...totalne nieporozumienie..:(

(..)Nie będzie wystrzałów, Chopina, gwardii honorowej... Będzie za to tłusty klecha, pragnący jak najszybciej zakończyć imprezę.(..)

buhhaaha świetnie powiedziane/napisane :)

twonk też ma dużo racji

Myślałem o tym nawet często i w najdrobniejszych szczegółach jednak powód musiałby być naprawde poważny.

Np nie zabiłbym się z powodu braku kobiety w wieku 30 lat że inni mają a ja nie albo że inni już się czegoś dorobili a ja nie.Tego typu rozterki kompletnie mnie walą i mam w dupie takie porównania. Ide o zakład że wielu żyjąc tak jak ja dotychczas już dawno przeniosłoby się w zaświaty na samą myśl o tym.Jednak mam to szczęście że podobno nie jestem zbyt wrażliwym człowiekiem i nazywają mnie wiecznym optymistą. Ale siwe włosy już mi wyrosły ..coś za coś - a młodszy jestem od chrisa autora tego tematu.

Gdzie przez kobietę ???? Take coś???? Postąpić???? A w życiu!!!!

Na 1 mena w tym kraju przypadają aż 3 "ONE", to po 1. Z tym, że w różnych kategoriach wiekowych:))))

Kobiety winno traktować się z należną im zniewagą charakterystyczną dla istot głupszych, niższego rzędu, jakimi bez wątpienia są. Widział kto np. żeby baba interesowała się audio? Tak szczerze? No nie - wszak dużo ciekawszy jest Bratt Pitt i jakaś tam jego dupa. Niestety "one" mają to coś, czego nie mamy My, dlatego powinnością każdego faceta jest taką istotę uwieść, zbałamucić, wykorzystać i porzucić aby juz dnia następnego zająć sie następnym celem.

Samobójstwo przez kobietę jest 100% idiotyzmem. Już nastepnego dnia na horyzoncie pojawi sie następna...

Niektórzy twierdzą że samobójstwo to ucieczka, że popełniają ją tchórze którzy boja się jutra. Ja myśle że tacy ludzi nie widzą jutra, albo widzą ale wiedzą co będzie, to samo co dziś, ból i brak możliwosci zmiany stanu rzeczy. Poza tym nawet nie wiecie jaką trzeba mieć zajebistą odwage i tzw "jaja" żeby chociaż spróbować, a co dopiero spróbować ze 100% pewnością ?? A są na to sposoby.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.