Skocz do zawartości
IGNORED

Tymczasowy wzmacniacz za grosze

Dildoo

Rekomendowane odpowiedzi

No i posłuchałem rady i poszedłem posłuchać Yamahy AX 397 do salonu na wharfedale 9.4 (ja mam 9.5), Musze powiedziec ze nie rozumiem dlaczego nie jestescie do niej przekonani. Brzmiala lepiej w moim przekonaniu od Denona Pma 700, Może kwestia gustu nie wiem. Niestety nie bylo modelu 497 ktory chcialbym uslyszec, bo zastanawia mnie roznica a dokladnie to czy oplaca sie dolozyc 200 zl wiecej i miec model wyzej. W sumie za Yamaha przemawia cena jak za nowke, gwarancja i bezawaryjnosc nowego sprzetu. Za moc Yamahy place mniej niz za moc Denona czy innych marek. Wg was zrobie zle jak ja kupie? Niech ktos powie czym sie rozni 397 od 497 poza moca?

Sam musisz ocenić ten fakt. Po wyjsciu z zalonu dostaniesz za nią 40% mniej. Kiepski interes jak na wzmacniacz tymczasowy! acha, czy podłączałeś i porównywałeś z jakąś używką z wyższego pułapu cenowego? wtedy yamacha może wyjśc bardzo niekorzystnie. Masz za to gwarancję i pewność, że nie będziesz się pałował z jakimś handlarzem. Musisz wybrać. Ja tam stawiam dźwięk na pierwszym miejscu, później urodę a później ryzyko pałowania się z probloemami:) Rób jak uważasz. Ale to jest po prostu najniższa hierarchia HIFI.

Pozdro!

Musisz tylko pamiętać, że odsłuch w sklepie różnie się od tego w domu. Więc jak się da to przed zakupem wypożycz za kaucją. Jeśli Ci się podoba to ją bierz bo w tych pieniądzach z tego co pamiętam to nic innego o podobnej mocy i zarazem nowego raczej nie można kupić.

Moje sugestywne zdanie -

myślę że rozsadnie by było kupić cos naprawdę tymczasowego - uzywanego za grosze ,

a w przyszłości dażyć do wzmaka z klaśą A - różnica kolosalna

pozdrawiam

>myślę że rozsadnie by było kupić cos naprawdę tymczasowego - uzywanego za grosze ,

>a w przyszłości dażyć do wzmaka z klaśą A - różnica kolosalna

Rachunki za prąd pewnie też ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.