Skocz do zawartości
IGNORED

Czy mozna połączyć DNM Reson ?

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

Też miałem podobny problem. Przy przeprowadzce do nowego mieszkania, mało starannie zapakowałem głośnikowy DNM Reson. Po podłączeniu do systemu okazało się, iż z jednego odcinka zrobiły się dwa (przewód uległ przerwaniu). Tą kwestię rozwiązałem w następujący sposób. Sprzedałem na Allegro powyższy kabel (dwa odcinki) i kupiłem w

sklepie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nowy odcinek kabla

Ukryta Zawartość

mdavis, 20 Sie 2007, 15:33

>Też miałem podobny problem. Przy przeprowadzce do nowego mieszkania, mało starannie zapakowałem

>głośnikowy DNM Reson. Po podłączeniu do systemu okazało się, iż z jednego odcinka zrobiły się dwa

>(przewód uległ przerwaniu). Tą kwestię rozwiązałem w następujący sposób. Sprzedałem na Allegro

>powyższy kabel (dwa odcinki) i kupiłem w

>

>sklepie

Ukryta Zawartość

>

>nowy odcinek kabla

jak oceniasz brzmienie tego kabla ? faktycznie obcina lekko górę ? jak z basem ?

Ukryta Zawartość

Brzmienie tego kabla jest bardzo dobre. Ja posiadam sprzęt przeciętnej klasy. Po wpięciu kabla DNM RESON brzmienie poprawiło się na każdym poziomie. Co zasługuje na uwagę. Kabel posiada bardzo dobrą prezentację sceny, bas brzmi soczyście, klarownie nie buczy, schodzi nisko. Tak faktycznie kabel lekko kabel odcina górę, lecz w minimalnym stopniu. Moim skromnym zdaniem w cenie do 100 zł. jest to najlepszy wybór kabla.

Poniżej kilka recenzji tego kabla:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tak zeby nie bić piany :)...........ale zapytam.........czy po pierwsze scina górę w ten sposób ze mozna liczyć na łagodniejsze tzw sybilanty ? po drugie czy nie uwypukla z kolei basu (kosztem wysokich tonów) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.