Skocz do zawartości
IGNORED

Jak się stąd wylogować na dobre?

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

@ WILU

Ale w rodzinie to przynajmniej ktoś by poklepał po ramieniu, a nie kopał w leżącego w brzuch.

PS. Moja wskazówka: nie zadawajcie się z młodszymi laskami z pokolenia MTV czy jak to się teraz zwie (19-24), bo mają jeszcze siano w głowie. A grają lepiej niż Scarlet Johansson.

Rolandsinger lepiej na czym ?? na flecie ?? :)

Ja nie jestem z rodziny więc po ramieniu Cie nie poklepie chociaż jak bym ytak napisał to zaraz można by przewidzieć wpisy...Ale od pewnego czasu na forum nie jesteś sobą !

Rolandsinger

masz tutaj jakas misje do spelnienia? a skad ta mysl , ze ktos tu na forum ma klopoty z laskami i sobą oprocz Ciebie? skad u Ciebie ta dziwna chec zasypywania forum dobrymi radami skoro nie wiesz co zrobic ze swoimi problemami i zyciem? jakim prawem interpolujesz swoje zle doswiadczenia z dziewczetami w jakiejs grupie wiekowej na ogol? to Twoj problem, onanizm juz Ci nie wystarcza , a jeszcze nie potrafisz znalezc sobie dziewczyny, chlopie od tego sa inne fora...kafeteria itd. POWODZENIA!

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

a ha Roland, jesli moglbym cos doradzic to moze to kwestia Twojego wygladu? moze musisz sie troche ogarnac zeby wyrwac laske? dziewczyny sa teraz wymagajace, czasami nawet trzeba ladnie pachniec i to nie woda kolonska z kiosku tylko czyms zagranicznym, pojsc do fryzjera i takie tam, miej to na uwadze!

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Przepraszam. Myślałem, że na tym Forum spotkam ludzi "na poziomie". Tym bardziej, że temat audiofilski ściąga ludzi o pewnym poziomie dochodów (i w domyśle "kultury"). Niestety, nie idzie za tym kultura. To smutne... Wkrótce zmontuję zestaw audio: lampa 356923 WeRSX, na 7000MAmpH, kolumny 45cm/.30/45/289/kv/3232(może 3234?) , kable AudioBush/Tusk/Kwa-Kwa, pokój odsłuchowy 6m2 za 100mln lub 3mln za 3 lata, napięcie 110V(USA).

Zapraszam do dyskusji technicznej.

• 4 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.