Skocz do zawartości
IGNORED

MIŁOŚĆ

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

Nikomu do tej pory nie udało się wywołać sztucznie uczucia miłości.

Czy wiecie jak wywołać uczucie miłości, zakochania? Jeśli ktoś wywoła u mnie taki stan czarami,magią,ziołami lub innymi znanymi sobie sposobami oddaje mój sprzęt audio pozdrawiam i czekam na efekty:)

https://www.audiostereo.pl/topic/35570-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87/

Oddałabym całą swoją płytotekę i flmotekę żeby taki jeden mnie pokochał, tylko co tu zrobić żeby facet oprócz tego,że mu się podobam i jestem jego przyjaciółką czy też bliską znajomą poczuł do mnie miłość?????????????????

lupczyk nie działa...

magia ? jaka??????

Gość

(Konto usunięte)

...oddaje mój sprzęt audio pozdrawiam i czekam na efekty:)....

Popatrzmy ....świeżutki zestawik to wzmak nadc352, cd nadc542, kolumny AA hyperion III, interkonekt klotz la grange,k. sygnałowy audionova moonwalk....

Wiem czy warto?

Nie żebym miał lepszy , ale czy warto fundować sobie kłopoty za nada?:(

Będziesz latał za mną z kwiatami i takie tam:(

Spróbuj przebić swoją oferte to soee zastanowie :)

gdzie tam brutalnie!??? I tak mam wrażenie że byłam ostatnio zbyt przylepna i mój wybranek czuł się osaczony i szybko się zwinął...

Chyba Panowie nie lubią jak prawi im się komplementy, i jak kobieta jawnie okazuje swoją radość i podziw dla nich i jeszcze się tuli jak kot do męskiego ramienia.

z moich doświadczeń wynika,że faceci stonią od silnych, wyrazistych kobiet, okazujących swoje uczucia.

kalimorfo.

każdy facet się zwinie, gdy nie jest pewny co ma sądzić o sytuacji i nie wyjść na kretyna podejmując "niewłaściwy" (a emocje zazwyczaj tłamszą w takich sytuacjach racjonalne myślenie) krok.

brutalnie.

- nie oznacza przylepności i cielęcych oczu uwielbienia... wtedy faceci się zwijają i wcale nie z powodu osaczenia.

faceci nie stronią od "silnych, wyrazistych kobiet, okazujących swoje uczucia".

nie faceci stronią od kobiet, które JEDYNIE tak o sobie sądzą.

kalimorfo:

być może zupełnie nieświadomie obrałaś sobie taki nick..

ale to być może "może być" znamienne - krasnopanie (kobieta wolałaby raczej "pięknokształtną" ;)) nie posiadają praktycznie dymorfizmu płciowego...

o to chodzi? ;)

Czuję się babą na 100%.

Ale mam wrażenie, że mój ukochany chce poprzestać tylko na przyjaźni

a w ogóle gdzie jest granica między przyjaźnią a milością? Czy między kobietą a mężczyzną istnieje przyjaźń? Czy możliwa jest przyjaźń między parą, która zerwała potem spotyka się po paru miesiącach mówiąc ,że oboje pozostaną przyjaciółmi?

od dymorfizmów może jednak się powstrzymajmy - to magisterium czerwonych tabletek.

wracając do naszej niebieskiej sfery:

kobieta nie ma prawa postulować SWOICH uczuć... ma prawo >wyrażać< ale nie mówimy tu bynajmniej o "oznajmianiu" - wtedy każdy facet musi uciec! ;)

zadałaś sobie sprawę kiedykolwiek kim jesteś? (bo nie wiem czy mam używać wypranego z barw stwierdzenia o "byciu sobą")

ciśnie mi się na "usta" wiele myśli ale jedna dominuje:

jakakolwiek rada będzie powieleniem "pani zosi z popularnonaukowego poradnika dla dziewcząt na temat nieudanych miłości" - banałem

tak jak nie ma (eh te szydercze naleciałości) kabelka dla każdego

kobiety ;)

wzorce zachowań - powieści nagrodzone nagrodami ;)

może to jest problem? trochę brudu zwykłego życia nikomu ni zaszkodziło (poza tymi wszystkimi którzy umarli - ale to chyba nie wina kurzu)?

>Camle ta książka jest o mężczyczyźnie, to dziennik zwierzeń starego samotnego reżysera sztuk

>teatralnych

jeśli jest tak ciekawy jak Vlad to prześlij mi link do sklepu z tą książką.

a tak na poważnie:

widziałaś gdzieś ostatnio jakiegoś kto nie jest "samotnym reżyserem sztuk teatralnych" ?? zwłaszcza tutaj?

Vlad jest ciekawy poprzez swoją wysublimowaną autoreżyserię a Charles Arrowby ( ten z książki) jest ciekawy poprzez swoją prawdziwość...

A tak w ogóle ( wiem, to truizm) większość maniaków muzyczno- filmowych, teatralnych audio oraz innych jest samotna i ucieka w te wszystkie piękne dziedziny, szlachetna to ucieczka i najlepsza z możliwych

Vlad jest prawdziwy tak samo jak każdy autor swojej książki.

Ba nawet ty i ja jesteśmy prawdziwi ;)

To nie jest wcale tak oczywiste jak się może wydawać. Przecież to tylko niebieska pigułka "rzeczywistości".

Tylko czy to niebieskie zawsze jest prawdziwe?

Wszystko jest bardzo umowne, jesteśmy przyzwyczajeni do tej umowności i to jest dla nas wykładnik tego co rzeczywiste, ale wystarczy tylko obejrzeć np film Zelenki Samotni i ma się wątpliwości czy Świat istnieje,

...ciekawe ...

dyskutowaliśmy na DKF o tym filmie i wszyscy z rozmówców własnie te wątpliwości mieli,

o co znaczy kochać w tym umownym świecie?????

"nie widziałem, nigdy żadnego filmu" i też się zawsze zastanawiam... - to jest bardzo intrygujące...

gdy już zastanowiłaś się nad tym filmem i wyciągnęłaś wnioski - czy już wiesz?

ja nie widziałem, nigdy filmu i też się zawsze zastanawiam... nad wieloma rzeczami - to jest bardzo męczące.

dobranoc.

gdybyś się kiedyś nudziła - ZUPEŁNIE się nie krępuj ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.