Skocz do zawartości
IGNORED

Op-amp 5220 Matsushita dane?

conri

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zawracał bym głowy forumowiczom ale nigdzie w sieci nie ma danych tego IC op-ampa. Wiem tylko że jest podwójny .pytanie główne czy na napięcie symetryczne czy pojedyncze ?

Zastosowany był a sekcji pre wzmacniaczy Pioneera.Strony www -nie wyrzucają "data sheet"

THX

https://www.audiostereo.pl/topic/35652-op-amp-5220-matsushita-dane/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

>>>Marek

Dobrze odczytałeś moje intencje. W moim A305R w sekcji pre phono jest własnie 5220. Mam pewne objekcje co do jego mozliwości. Przed próbami chciąłbym jednak mieć 100% pewności że jest tzw dual supply czyli na zasilanie V- V+. . Zapytam więc czy wymieniales na zasadzie p2p w swoim A400x. Co ciekawsze w torze pre dla pozostałych wejsc jest uPC4570 o on brzmi dynamiczniej

Może nieprecyzyjnie napisałem - Pionieera nie mam, ale widzialem ten op-amp w A400X podczas poszukiwań informacji o M5220, przed wymianą w tunerze. Burr Browna wstawiłem w miejsce M5220 bez żadnych przeróbek.

Dreamer_1, 26 Sie 2007, 21:13

>

Ukryta Zawartość

To było jak Dream- Dreamer1;-))

Dzięki.Już wszystko jasne . Mam nadzieję zę sprzęt zyska.Teraz pora na podstawkę DIP8 i eksperymenty

OPA 2x604, 134X2 , ,627x2 , Lm 833, Ad 797Ciekawe jak będzie efekt

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.