Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Wilu

Senicza znam osobiscie dosc dobrze

z tego co widze to czasami jezeli nie czesto ludzie za powaznie biora pewne rzeczy do siebie, zreszta sam wiesz ze w realu nagle zagorzali wrodzy normalnieja, mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie, ze w momencie uscisku dloni na dziendobry znikna wasnie i zacznie sie muzyka...

Wielu z nas ma zupelnie inne oblicze kiedy rozmawia sie na privie, z ta doza doswiadczenia kazdy z nas powinien czasami wyluzowac, wiem ze czasami bardzo ciezko, ale powinismy czesciej sie smiac niz zgrzytac zebami. Nie chce tu oceniac nikogo, czy Wlodka czy innych z forum, wiem ze i mi sie to zdarza, ale czy to ma sens ...chyba nie, gadajmy i smiejmy sie z absurdow, a nie rozgrzewajmy patelnie i nie uzywajmy ich jak oleju(absurdow):))))

Moge sobie robic jaja ale nie z techniki. jak dotad wyszedlem zwyciesko z wszystkich prob podwazenia Maranciunia i Nalesnika. Mysle ze na as rola trola zostanie zamieniona. Trolami okaza sie ci co na mnie napadali. I to juz niedlugo. Nie chce sie czuc tak jak oni sie poczuja. czesc juz zwiala z forum gdyz wyczuli ze cos smierdzi..............

senicz

czesc juz

>zwiala z forum gdyz wyczuli ze cos smierdzi......

No Stary! Chyba nie sądzisz, że ktoś będzie wdychał z lubościa smród przypalonego naleśnika?!

Poza tym część osób dała Ci po prostu spokój, przez wzgląd na Twój rzekomy roztrój nerwowy związany z przygotowaniami do AS.

jak dotad wyszedlem zwyciesko z wszystkich prob

>podwazenia Maranciunia i Nalesnika.

Ta, najczęściej po ziółkach....

Mam juz dosc tych plumkajacych bab. Taka aga zarayan? normalnie falszuje a C. Norbi podobnie. Ale syf. Coraz mniej dobrej muzy. jak sie kolega niepodoba moja dzilalnosc oswiatowa toniech sie nie wpier............ do eatku i trzymac sie z dala. Samo g. wiecie a sie podniecacie i na zartach sie nie znacie a to oznaka glupoty.

Sciagne jakiegos samowara i moze garden cos tam. bedzie ostre rzniecie chocby prez godzine bo audiofile to na plumkanie nastawieni i nie chce ich wyploszyc.

No to co zadac na godzinke ostrego grania?

senicz >>> Mialem juz nic nie pisac ale kuzwa prosisz sie chlopie jak nikt inny o zimny kubel na ten stary durny leb!

Nalesniki i inne twoje wydumki jeszcze zniose i bzdury na ,,zbocznicy,, ale jesli obrazasz A.Zaryan to na to nie moge ci pozwolic poniewaz widze ze nie byles na jej koncercie (ja bylem) i nie masz pojecia o jej glosie frazie i talencie jestes zwyczajnym starym zarozumialym oszolomem.

Po tym co wypisujesz o swojej prezentacji to juz mi sie praktycznie nawet nie chce przyjsc tego posluchac ale zrobie to z czystej ciekawosci i dla wyrobienia sobie wlasnego zdania bo kompanem do rozmowy ze mna jestes zadnym (podnosisz mi cisnienie jak rzadko kto).

Jesli kolega nie slyszy falszu AGA na picnik up pieses to zes pan gluchy. Aga nie trzyma tonu. To wyraznie slychac i to wkilku miejscach. Jak mozna nagrac takie plyty? wstyd.

A za wskazania dziekuje zaraz biore sie za sciaganie.

senicz

ja proponuje Korn i Ramstein czy jak to sie tam pisze bo akurat je lubie

nadal sie jednak upieram ze to bedzie i tak troche bardziej energetyczne ale dalej audiofilskie plumkanie

nie da sie zrobic systemu do takiej muzyki z wykopem na 1 parze kolumn

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zobaczymy. Wydaje sie ze nie bedzie tego swistu jak z Klipsh ale bedzie ok. Duzo miesa w powietrzy choc mniej gwizu z gitar bo brak tuby. Ale w koncu bedzie tak jak nagrali i glos wokalisty naturalny a nie trzeszcenia z tub.

No moze ale troche przynudzja a ta dziewczyna ma nie pasujacy glos do muzy. Ona zawodzi swoje a oni rzna swoje to tak jakby ich orgazmy czy ruchy byly przesuniete w czasie.

Nightwish przynudzają ?? - kwestia gustu - ja lubię

Inne propozycje łomotu (mnie lub bardziej łomotliwego):

Paradise Lost - Draconian Times, Icon oraz Paradise Lost

Joe Satriani - The Extremist lub Crystal Planet

Samael - Reign of Light

Morbid Angel - Covenant lub Domination

Megadeth - Youthanasia lub United Abominations

Vader - Impressions in Blood

Tiamat - Clouds, Wildhoney

Lake of Tears - The Neonai, Crimson Cosmos

Dark Tranquility - Haven

Lacrimosa - Elodia, Fassade

Może coś jeszcze wymyślę :)

__kot__, nie chodzi o to, aby przynieść wszelki łomot, jakiego się słucha, a taki, który niesie jakieś ponadprzeciętne walory brzmieniowe ze sobą. Ja mogłem jeszcze dopisać Metallicę, Linkin Park, Offspring, Body Count, Seether, Nirvana, Silverchair, Rage Against the Machine, Limp Bizkit, Cemetary, itp., ale wiem, że czasu nie będzie na "zwyczajne" albumy. Jeśli Twój wybór był podyktowany jakąś spektakularnością tych albumów, to OK. Co do Nightwish - moja narzeczona słucha, czego ja nie rozumiem.

> michelangelo, 21 Paź 2007, 21:37

Jasne, że nie o to chodzi - zdaję sobie z tego sprawę...

Sił i chęci by mi zabrakło gdybym miał wyliczać wszystkie, których słucham

Albumy wypisane przez mnie powyżej rzeczywiście nie są spektakularne może jako całość ale każdy z nich zawiera po 1 lub 2 fajne kawałki, które można zaprezentować gdy mówimy o ostrym graniu

Koniec końców i tak trzeba będzie wybrać jedynie kilka utworów ze wszystkich płyt przez nas zgłoszonych...

Może coś z:

* Avantasia - The Metal Opera (tylko CD1): Serpents In Paradise albo The Final Sacrifice

* Therion - Atlantis Lucid Dreaming : Black Fairy albo Under Jolly Roger

Ale to raczej takie spokojniejsze kawałki...

Sciaglem mp3 manowar king of metal przegralem to na format cd audio bo Maranciunio lyka tylko czyste cd. No daja grubo daja. Zaje.......... grubo daja. Ciezki gesty metal. Moze na tym sprzecie to tak wychodzi ale mieso jest geste nie zadne kotleciki mielone w panierce. Zrobmy moze tak. Niech Michal przygotuje jedna plyte z super utworami. jesli oczywiscie sie zgodzi. ja nie mam tyle plyt a sciaganie z netu tez mi zajmie sporo czasu i nie wiem czy zdaze. wydaje mi sie ze gra ten moj system bardzo gesto i ciezko. I jak pisalem slychac wyraznie co spiewaja wokalisci - czyste wokale co powoduje pewne wygladzenie muzy ale jest ok.

Płytę mogę zrobić ze swoich utworów z innych CD, albo je po prostu zabrać, ale to może nie trafić w gusta. Z typowego metalu nie mam u siebie prawie nic. Przynieść lub zgrać mogę Tool, Faith No More, Silverchair, Body Count, downset, Linkin Park, Limp Bizkit, Offspring, H-Blockx - Time To Move, Metallica - black album, Papa Roach - Infest. W tym ostatnim też jest gitarka tak brzmiąca, że w mp3 tylko 320kb/s tego nie kaleczy.

No to moze zredagujmy taka plyte skladanke bo zmieniac plyty nie ma sensu. Nagrajmy co lepsze kawalki i juz. Kto jest w stanie zaproponowac konkretne utwory? zrobmy jedna/dwie plytki i niech muze leci. Jak zaczniemy dyskutowac co ma byc i ustalac na wystwie to szkoda czasu. Zreszta najczesciej slucha sie jakiegos syfa a jeden czlowiek sie cieszy i reszta nie chce mu przerywac itd. jak bedzie skladanka to bedzie wiekszy przeglad. Szkida czasu na przeszukiwanie plyt dla nagran. Wlaczy sie i juz.

No to co ma byc na tej skladance?

Dajcie cos Deep Purple, Rolling stones albo nawet Led Zeppelin - czy ostra muza musi oznaczac od razu metal i wypijanie krwi ze szczurow? Taki Plant z Pagem nawet jak mieli spokojne piesni to z dynamika, pozytywna agresja wykonywane.

Dobra a zebym nie byl goloslowny ja proponuje '2 minutes To midnight" Iron Maiden na poczatek :P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.