Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Mogą być 4 takie wałki wys ok 120 cm. Jestem z Wawy i mogę ew. podrzucić w sobote b. rano. Tudzież kawałki gąbki profilowanej jeśli trzeba lub/i basstrapy walcowe diy. Jeśli sprawa aktualna -proszę kontakt na priva.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bylem w pokoju 701, wpadl tez magazynier. Pokoj ok. bez poglosy i podbarwien. Jedna ze scian jest nawet skosna wiec nie bedzie silnych fal stojacych. Drugi pokoj zajety przez loze i wyposazenie wiec dupa z korzystania z niego w czasie normalnego grania. Tak wiec jutro zaczynamy. Przechodzac kolo mbl uslyszalem naprawde wspanialy dzwiek dobywajecy sie z ich pokoju. Perkusja. Trudno ocenic klase po samemj perkusji ale jest niezle. Zobaczymy jak puszcza jutro zwykla muze z kobiecym wokalem. Ale potencjal to ma.

muls

Pewnie nikt nie przyniósł wyśmienitych sieciówek z wtykami Furutecha, od razu naleśniki miałyby się na czym smażyć. Senicz, jako antykablarz, nie wziął pod uwagę ewidentnego wpływu kabli na dźwięk i to go zgubiło!

Taki np. Naleśnik z Velumem ...Ummm...Sam miód...

TomekL3, 10 Lis 2007, 18:49

>belial-chyba z serem i dżemem:)

Ja tam chętnie pałaszuję i te i te. Polecam jeszcze ze szpinakiem, kurczakiem, tuńczykiem, twarożkiem, owocami, po myśliwsku. Jednak wszystkie smakują jedynie z dobrą sieciówką, bez tego lipa!

TomekL3, 10 Lis 2007, 19:20

>Belial- na żywo pomyślałbyś ,ze ten wzmak kosztuje jakieś 10kz.

Eee tam, to chińczyk, nie wiem ile kosztuje, wiem, że oni się starają. To ile kosztuje?

Byłem, usłyszałem i więcej nie chcę.

Ok, byłem wredny dałem 2 paskudne utwory ( Rubinstein "moderato Assai" i AC/DC "The Razors Edge" z płyty Live )

1. utwór - porażka, mała skala dźwięku ( fortepian jest naprawdę wredny ), lekkie kłopoty z dynamiką.

2. utwór - naleśnik się zgubił, pełen chaos, poszczególne instrumenty grały płasko, z małą skalą.

Nie oceniam sceny - tłok, ustawienie itd, oceniam tylko poukładanie i skalę dźwięku.

Niestety system Senicza zagrał mało szczegółowo, brak jest subtelnych różnic w tonacjach. Dużo brakuje do dobrego budżetu, a do high-endu to juz przepaść

TomekL3, 10 Lis 2007, 19:29

>ściągniesz go za ok 3kz.

No to nieźle. Jakie to ma bebechy? Bo u chińczyków różnie bywa. Jak na razie pozytywnie zaskoczył mnie jedynie Xindak. Nie to, żebym chciał ściągać , tak jedynie z ciekawości pytam...

muls, 10 Lis 2007, 19:36

Tylko może

>będzie sie mniej reklamował.Dla zdrowia wszystkich.

Nie sądzę, już zapowiedział, że za rok zbuduje cały system który zmiecie wszystko.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.