Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

cir nie porażaj mnie, senicz "chwilę" temu zasłaniał sie zmarłą matką, to dopiero było niesmaczne. Nie chciałbym więcej czegoś takiego zobaczyć. Myśl, to nie boli.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

lancaster

jeszcze trzeba wiedziec o jakim czasie nalezy ja odczytywac a chłopcy z astrologia sa cienko zapewne

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

...myśle ze w tym tempie za jakis tydzień wnegocjujemy kompromis i wszyscy przyznają ze u senicza grało najlepiej...a rochu pojawi sie na odsłuchach w Wawie....no i super :)

Pozdrawiam

cir nie porażaj mnie, senicz "chwilę" temu zasłaniał sie zmarłą matką, to dopiero było niesmaczne. Nie chciałbym więcej czegoś takiego zobaczyć. Myśl, to nie boli.

napisał to po waszym wielodniowym atakowaniu go ,pierwszy raz na tym forum zreszta to napisał a za myslenie to ty sie lepiej zabierz- choc moze wystarczy ci tylko to ze jestes facet z klasa jak utrzymuje jeden z tych kolego i juz klasa sama w sobie

poza tematem widze od kilku dni ze wpisy twoje to wyłacznie osobiste wycieczki na tym forum do kilku osob wiecej nie jestes w stanie nic napisac pomysl wiec tez nad samym soba,przyczepiłes sie jak pasozyt do kilku watkow ktore chcesz zniszczyc ale pamietaj pasozyt zyje tak długo jak jego zywiciel

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A nie moglbys tego Gagacek przemilczec? od myslenia glowa nie boli, kultury Ci niestety zwyczajnie brak ( to nie jest do dyskutowania , po prostu tak jest).

A wy dalej o tym samym ???

Już ponad 1900 wpisów! O nadaktywnym forumowiczu i podobno niezby udanej prezentacji high-endu z surowców wtórnych?

Senicz.

Nie wiem jak gran ten twój Maranciunio czy Sławek, ale z takiego poruszenia możesz być z siebie dumny. 1900 wpisów robi wrażenie, jeszcze trochę i "Śliczne tunery" się schowają w rankingu ilości wpisów.

Miłego dłubania i słuchania, pisz dalej że to kasuje wszystko za każde pieniądze (i tak Ci nie wierzę, ale co tam ;-), bo samo patrzenie jak temat puchnie to jest dobry temat dla jakiegoś psychologa / socjologa.

A aspekcie gwałtowności i ilości reakcji na forum, Twój sprzęt naprawdę kasuje wszystko: MBL, SME, Ancient Audio i w ogóle wszystko dostępne w Polsce! ;-D

Gratuluję Ci samozaparcia miszczu. Z opcji wyjazdu do Las Vegas skorzystaj, nawet jeżeli ktoś to rzucił tak o, dla jaj. Dużo rzeczy dzieje się tak o - po prostu.

Ja się mogę dorzucić, tak o, dla jaj ;-). A co. Odżałuję jedną nietrafioną płytę, żeby poczytać o wyczynach naszego rodaka w Las Vegas.

Połączyć to z jakimś happeningiem (znam paru artystów specjalizujących się również w instalacjach artystycznych itp). Jakieś skandalizujące plakaty, stylizowani metalowcy zamiast Marylin Monroe rozdający ulotki(mogą być z jakiegoś squata wynajęci za grosze)... Możliwości jest sporo.

Ja tam na AS nie widziałem prawie żadnej zależności jakość dźwięku / cena. Raczej chaos.

W Las Vegas pewnie jest podobnie.

kopaczmopa, nie wiem co tobie jest, w jakiej sprawie tak naprawdę działasz, ale najmądrzejsze to nie jest:(

Trochę sensu poproszę.

Przed czym sie mialem zaslaniac? mam jechac do krakowa do ludzi ktorzy zle mi zycza tylko dlatego ze oni tak chca. No i co chca uzyskac? a mojej kompromitacji wiec po cholere mam sie meczyc i denerwowac a szanse na to ze moj system wygra sa zadne. Dobrym przykladem jest sytuacja z As. Kolumny super wykonane zagraly tak strasznie ze trudno to opisac. Najgorzej na calej wystawie. Ale koledzy z diy milcza na ten temat. Milcza bo osmieszyli by ten system i milcza bo ja nie wypadl bym az tak zle na tle innych. Wola mi dokopywac i nawet chwalic dykte artura ze taka super niz napisac prawde. Dlatego zakladam Klub KAHE aby wszelkie dyskusje byly zgodne z prawda. Byles pisz a nie byles niepisz. Trzeba pamietac ze na tym forum zalatwia sie porachunki miedzy firmami i miedzy audiofilami zazdrosnymi o sprzet innych lub poprostu pieniacze sie wyzywaja.

senicz, to co piszesz jest tak sformuowane, że aż odechciało mi się komentować. Dziwne, prawda?

Trochę sensu poproszę.

czy ja na kogos pluje czy wyzywam od ostatnich? nie dopinguje ich do paracy i dzialania moze troche ostrymi slowy ale atak na moja osobe jest wulgarny. mam za soba szkole woelu lat bycia na psp ale poziom chamstwa tu jest duzo wyzszy a przeciez tam sa politycy. No dobra sami chceta ide po slome. Tylko musze myszy wyploszyc ze snopka bo mi sie jeszcze w kolumnie zalegna. Ale szybko by zdechly od basu.

Witam przed chwila rozmawiałem telefonicznie z kolągą Włodkiem Seniczem i informuję co następuje :

Włodek sprzęt pokazany na Audioshow zaczął modernizować ,odsłuch powinien być za około 2 tygodnie w KANE w Warszawie i kto jest zainteresowany może sobie tam dojechać nie trzeba Mu dawać tych 800 złotych na przyjazd do Krakowa.Włodek stwierdził że mimo że jest sponsorowany celem przyjazdu do Krakowa czuje się tak jakby przyjeżdżał na wrogi teren i dla tego woli odsłuch przeprowadzić w Warszawie na terenie neutralnym chyba 2-3 tygodnie wytrzymacie .Salka podobno jest przyzwoita około 60 m2 i zprzęt Włodka będzie jako wstęp lub zakończenie (raczej to drugie) pokazu jeszcze nie wie dla bardzo drogiego zestawu audiofilskiego.

Co do Krakowa Włodek obiecuje pokaz nowego sprzetu dopiero na wiosnę 2007 tak że jak komuś bardzo zależy to niech sie teraz wybierze na lekko modyfikowany po AS do Warszawy.sam Konstruktor nie jest zadowolony z mocy urzadzenia dla tego wiosna będzie najlepsza żeby coś zupełnie nowego zrobić.

Sądzę że większość osób w tym wątku powiedziała to co miała powiedzieć i sszkoda strzępić jeszcze języka.Włodek dziękuje bardzo chętnym do pokrycia kosztów przejazdu ja pytam czy na wiosne podtrzymali by takowe wsparcie.

Osobiście myślałem że Kraków wypali ale taka jak wyżej była decyzja Włodka

Pozdrawiam Wszystkich pozytywnie nastawionych

całkiem możliwe ze część nas się spotka w KANE i tam w spokoju posłucha i podyskutuje o sprzęcie

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

O k**wa MAĆ, JA pier**lę! 2000 POPIERDOLONYCH, W MORDĘ j**anych, ch*jowych k**wa WPISÓW O TYM k**wa SAMYM. LUDZIE, CZY WAS JUŻ k**wa POPIERDOLIŁO DO ZAJEBANEGO KOŃCA?! k**wa ODEJDZIE JUŻ OD TYCH pier**lonych KOMPUTERÓW, IDŹCIE NA SPACER, DO BURDELU, GDZIEKOLWIEK I NIE CIĄGNIJCIE JUŻ TEGO GLUTA, BO RZYGAĆ SIĘ k**wa CHCE! TO SIĘ NADAJĘ NA JAKĄŚ POPIERDOLONĄ PRACĘ MAGISTERSKĄ DLA JAKIEGOŚ j**niętego STUDENCIAKA! TO JEST k**wa PARANOJA W CZYSTEJ POSTACI!!!

Rafaell, 15 Lis 2007, 16:42

Co do Krakowa Włodek obiecuje pokaz nowego sprzetu dopiero na wiosnę 2007

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O kurde poczułem się jak w jakimś starym wątku, no ale nic.

Podsumowując:

senicza sprzęt był najlepszy jeszcze tydzień temu i deklasował wszystkie"hajendy" na świecie ( słowa senicza )

Dziś juz wiemy że mistrz senicz postanowił zmienić ten zestaw na jeszcze lepszy. Bo tamten był h[]jowy.

JAAAZDUNIA senicz dawaj dalej !

Nie przejmuj się Włodku plwaniami zawistników !

Z KAHĄ Ci się upiecze !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-16874-100009575 1195143485_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

senicz

15 Lis 2007, 16:40

czy ja na kogos pluje czy wyzywam od ostatnich?

Owszem, robiłeś to non-stop przez cały rok. Ale poziom twojej hmm... pisaniny jest tak żenujący, że mimo jej ilości zaledwie kilka osób poszło za tobą "w dym". To o czymś świadczy, o tych ludziach też. Ale świat jest tak skonstruowany że jest dla każdego inny, zawsze na miarę możliwości postrzegania go przez obserwatora.

I tak tego nie zrozumiesz, osłabiłeś mnie maksymalnie więc nie odpisałem, niektórtzy to bardzo głupio odbierają. Trudno się dziwić.

Dlaczego? Już napisałem --> to dla tych którzy dalej nic nie rozumieją i będą pisać bzdury, to tylko kwestia czasu:(

Trochę sensu poproszę.

Belial - spokojnie, dla niektórych to tylko rozrywka:)

Trochę sensu poproszę.

>>kopaczmopa, nie wiem co tobie jest, w jakiej sprawie tak naprawdę działasz, ale najmądrzejsze to nie jest:(

Gagacek mi nic nie jest. Wlasnie o to chodzi ze ja nie dzialam w zadnej sprawie. Jedynie w sprawie jakiegos rozsadku.

A jesli chodzi o sprawy to dziwie sie ze 1) chcesz kompromitowac Senicza jako konstruktora mimo ze nie slyszales jego sprzetu ( moim zdaniem nie masz do tego prawa a jesli wg Ciebie tak to napisz mi czemu tak uwazasz) 2) juz wylales tyle kublow na Senicza ze dostalo mu sie za swoje - z tym ze ejsli krytykujesz jego arogancje i chamstwo powinienes niestety nie odpowiadac tym samym. Niektire sprawy lepiej przemilczec ale Ty na wszystko musisz odpowiadac ze zdwojona agresja . Tylko po co?

Widzialem Senicza na wystawie - wydawal sie sympatyczny chlop, Ty pewno tez na zywo jestes sympatyczny ale na forum ciezko sie z Toba dogadac bo jak chcesz to nie widzisz w kims niczego dobrego.

Co do Krakowa- w sumie Seniczowi sie nie dziwie chyba ze pojechali by z nim tez ludzie jemu przychylni albo obiecana by byla zachowana neutralnosc rozmow i tylko kwestie brzmieniowe bylyby poruszane ( a nie np ubior wystawiajacych).

Z drugiej strony kazdy moze do tejze Warszawy przybyc posluchac zestawu Senicza w warunkach jemu sprzyjajacych - krytycy Senicza przeciez mozecie pojechac posluchac a jak faktycznie to to zagra zle -to juz Nic Wlodka nie obroni. Do tego nie wiem czy sie myle Senicz ale dopuszana jest ewentualnie konfrontacja z innym systemem jesli ktos bedzie chcial go wystawic obok Twojego dla porownania?

>> Owszem, robiłeś to non-stop przez cały rok.

Gagacek odroznij wpisy do ogolu od wpisow odnoszacych sie do konkretnej osoby i czesto nie na temat - nie pamietam opisu Senicza obrazajacego i oceniajacego psychike czy poczytalnosc innych.

Jesli nazywal kogos debilem to zeby podkreslic ze on samouk cos umie a fachowcy co powinni tego nie wiedza. Nie odnosilo to sie do tego ze sa debilami w zyciu ale debilami audio. To tak w skrocie myslowym. Choc bylo to bardzo nieeleganckie mysle ze Senicza to czegos nauczylo bo ostatnio wpisow o podobnej tresci nie widuje i mam nadzieje juz nie widywac.

Takze zeby nie bylo, ja tego nie popieram ale Ty i Twoja swita poszliscie dalej w obrazaniu czlowieka czego jakos juz nie chcecie zauwazyc.

Moge sie zalozyc ze zaraz temu zaprzeczysz i tak rozmowa bedzie sie ciagnela bez konca.

Gagacek powiedz szczerze - czy uwazasz ze ani razu w tym czy innym watku Cie nie ponioslo i nie przesadziles z krytyka?

Mysle ze ci co sluchali sprzet w innych warunkach i wzm Slawek odnosza sie do mnie inaczej niz reszta. Ale ja wyciagam wnioski z porazki dudniacej i inspiruje mnie to do prac nad poprawa sprzetu. Oczywiscie teraz tylko kolumn. Rozkrecilem juz jedna i zaraz zaczne pchac slome. Potem wate mineralna aby sie sloma nie dobrala do basowca. Z kolderki zrezygnowalem bo glosnik jest dosc dobry wiec kolderka to tylko do malych tesli sie nadaje. Napcham slomy i jak sie bedzie ulegiwac w kolumnie wytne z gabki tlumik do sredniaka. A co u was?

No dobra głosujmy. Kto uważa ze system senicza zagrał najlepiej na AS, a kto uważa(i dlaczego) ze zajął miejsce drugie ?

Belial, co obstawiasz ?

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.