Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

jak zauwazylem to wiekszosc z was nie ma zadnego sprzetu ??? lub jakies stare graty. Nie wiem czy te stare graty pochodza ze smietnika ale sa napewno stare i graty. Ciekawi mnie dlaczego z waszej strony wystepuje zjawisko bezinteresownej nienawisci? Bo chyba powinnismy sie jakos wspierac ja montuje cos ze smietnika a wy macie podobnej klasy sprzet wiec nastepuje miedzy nami duze podobienstwo poziomow estetycznych. Zauwazylem tez ze wielu ma graty od stefanaB. Czyli jest w tym jakis cel graty Stefana walcza o palme pierszenstwa nad moimi gratami w kategorii graty hiend.

Panie Stefanie! ale musi Pan przyznac ze wzm sluchawkowy zrobilem lepszy. Ma sie te zdolnosci co? oczywiscie te zlosliwe typy nie maja z Panem i z Pana sprzetem nic wspolnego to oczywiste. Jak moglbym tak pomyslec. Obiecuje ze bede zawsze lepszy sprzet robil od innych. I nie mozecie miec do mnie o to pretensji. ma sie ten dryg do konstruowania.

senicz, 21 Lis 2007, 11:43

>Slowo sie stalo cialem. Klub powstanie a ja jego prezesem. No prosze jak to sie w zyciu wszystko

>zmienia. Niedawno bylem "nikt" a teraz Prezes!!! no co wy na to?

Panie Włodku wielkie gratulacje!!

Mam nadzieję, że nowa, odpowiedzialna funkcja zajmie Panu drogocenny czas i rzadziej będzie Pan tu zaglądał (czego życze wszystkim pozostalym)

od banow jest Lukar a nie pospolstwo tego forum gdyby chciał dawno by to zrobił.

Stare powiedzenie mowi ze na swiecie najwiecej jest ku...ek i lekarzy ,ubolewam ze niestety na forum najwiecej jest nawiedzonych lekarzy bo z dwojga złego wolałbym juz kur...ki chociaz rozmowa jest konkretna a nie te wieczne uzalania sie nad czyjas miernota lub słaboscia

Juz ktos powiedział dawno temu podązajcie własna droga a nie w tyle za orszakiem miszcza senicza

czy wiecie co to jest lepkosc charakteru ? to cecha uszkodzonych mozgow nie potrafia sie odczepic od żywiciela ich niestabilnej mozgownicy--- zapraszam zwłaszcza lekarzy forumowych do obserwacj własnie swoich poczynań w tym watku.

jedno musze przyznac senoczowi jak trafnie zauwazył "w sensie aułdiofilskim" najwiecej tu sie udziela starograciarzy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Dzieki Cir za trafna uwage. Starogratni nie mylic ze starozakonnymi. Oni staraja sie udowodnic nam hiendowcom ze ich graty cos znacza i graja. No graja ale jak?!!!! te bryzgi nienawisci to jest za to ze obnazam ich slabizne czyli przyrodzenie. A to ostatnie sataraja sie naprawic blyskotkami na kabelkach i roznymi duperelemi.

Gość rochu

(Konto usunięte)

senicz, 21 Lis 2007, 11:54

Ponieważ czuje się wezwany do tablicy, zadam Ci proste pytanie.

Jakie konstrukcje StefanaB. odsłuchiwałeś i oglądałeś w środku?

Podejrzewam że ani jednej.

Jest różnica pomiędzy budowaniem klocków ze śmietnika i upychaniem w nich siana (czy starego płaszcza) a konstruowaniem sprzętu z dobieranych NOS-ów jak to robi Junji Kimura czy też kilku innych.

Jeżeli stawiasz tutaj znak równości to jasne dla mnie jest że zachowujesz się jak ignorant.

Dajcie spokój z tymi sugestiami banowania. Bo niby za co ? Za pieprzenie bzdur ? Bez przesady.

Watek dla mnie jest o tyle potrzebny aby Senicz właśnie w nim się udzielał a nie rozlewał na inne wątki.

P.S. Mamy już zdjęcia z "ekspoze" nowego prezesa Klubu Audiofila.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jaro4444, 21 Lis 2007, 12:06

>Z innych forów wywalili Senicza dożywotnio. Tu już chyba też czas. Kto za dożywotnim banem dla

>Senicza?

o prosze jaki szlachcic...zasciankowy:))))

z "kupą mości Panowie" to raczej zglos sie do....kibla :)))))

i jak ci sie nie podoba to moze rozwazymy zbanowanie ciebie na tym watku??:))))

senicz trzeba bedzie tez popracowac nad dalsza kampania reklamowa aby wiecej sciagac hiendowcow a nie tych .... :-)

W sumie nazwałbym ciebie Wielkim Kontestatorem tego forum

W potocznym odczuciu kontestator to ktoś, kto demonstracyjnie, wręcz celowo i prowokacyjnie narusza panujące normy, ignoruje nakazy i zakazy żyjąc według własnych, ekscentrycznych reguł. Kontestatora utożsamia się z buntownikiem, nonkonformistą albo odszczepieńcem i outsiderem. Kontestator stanowi zagrożenie bądź pośmiewisko, obiekt nienawiści i strachu bądź kpin i staje się źródłem negatywnych uprzedeń oraz stereotypów. Znacznie rzadziej kontestator staje się bohaterem i wzorem do naśladowania, a jeżeli tak się dzieje, zjawisko to dotyczy nielicznych członków większości. Kontestatorzy wprowadzają w znane i bezpieczne mechanizmy życia społecznego nieład i zamieszanie. Powodują ferment i budzą reakcję - najczęściej negatywną i represyjną - czego przykładem jest to forum

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość rochu

(Konto usunięte)

senicz, 21 Lis 2007, 12:18

>Prosze o ignora.

Pomimo tego że w zasadzie nie zgadzam się z Panem, Pana poglądami i Pana postępowaniem uważam że byłoby to bardzo źle gdyby Pan zniknął z tego Forum.

Coś w tym jest, co powiedział Voltaire - "Nie zgadzam się z tym co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć."

Nie jestem skłonny do tego typu poświęceń ; )

Człek ze mnie mały, nie mniej jestem przeciw jakimkolwiek sugesiom banowania Senicza.

>intuos

Ciebie to chyba pogięło. Schodząc do Twojego poziomu, ty możesz się co najwyżej cmoknąć a nie banować, poza tym co to, rozmnożyłeś się? Poza tym wszyscy zdrowi?

>to raczej zglos sie do....kibla :)))))

Sorry, ale nie nadążam, to za trudne dla mnie. To taki blokerski tekst, tak?

Od razu odpowiadam, bo nie będzie mi się potem chciało: Tak, na takie coś jestem za głupi.

Ja tam zawsze pisze prawde. Naspisalem co mysle o kablach podparlem to dowodami naukowymi i dlatego kabalzre mnie niezawidza. I tak jest w wielu innych sprawach. Oczywiscie audio. Mysle ze ogromna role odgrywa a audiofilizmie psychika i proba dowartosciowania sie. A tu przylazi ktos i tluamczy ze maja stare graty i syfa a nowe tez nie lepsze. No mozna sie wkurzyc. Mysle ze dobry natynkowy wymiecie konkurencje do zera.

Warto nagrac cdr-a z nagraniami katami dla sprzetu. Glownie dla glosnikow. Nagrania pokazujace niedostatki systemu. Napewno warto zgromadzic niezwykle czyste wokale damskie. To jest najlepszy wskaznik jakosci. Niewiele systemow daje sobie rade z takim materialem. Oczywiscie wokale meski i ? no wlasnie co? traby jerychonskie? bo sluchawki padaja na Lenox i 12 kawalku a kolumny?

senicz, 21 Lis 2007, 11:54

jak zauwazylem to wiekszosc z was nie ma zadnego sprzetu ??? lub jakies stare graty.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tak senicz twój ma jeszcze 15 miesięcy gwarancji.

W klubie powolamy sekcje oceniaczy. czyli przychodzi do klubu paczka a wniej klocek. Np. jakies pre za szalona gotowke. Oceniacze oceniaja i pisza raport. teraz juz wszyscy wiedza co jest grane. Moze nawet oceniacze zasugeruja cene det. dla klocka? co wy na to? dobry pomysl?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.