Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Łofco, daj już spokój ze swoimi projekcjmi...mozesz sie nam tu uwalić na kozetce i wyzalić, ale czy nie lepiej w warunkach kameralnych...Ty i pan doktor ?:)

Cierpisz na jakieś napiecia, ze próbujesz byc agresywny ?:) ...to pewnie te mutacje :)

Gdzie sieroto obrzygana masz jakieś projekcje??? One rodzą się tylko w twoim mózgu, KA-PE-WU? Poza tym, aby coś pisać trzeba mieć cos takiego jak np. inteligencja, wtedy to ma sens! lancaster, litości!

A powiedz mi jeszcze jak już jesteś. Dlaczego jesteś taki agresywny zamiast podejść do tematu z poczuciem humoru ?

Miewasz jakiekolwiek ?....z tego co czytam Twoje meczarnie w tym watku powinieneś sie skupić na sobie :)

Sierota, ebil, zero inteligencji...zobacz jak ładnie do Ciebie pasuje...nie wiem co taki wstydliwy jesteś...mi tam jak włosy wyszly z głowy to sie ogolilem na pałe i mówię wprost, ze jestem łysy - przecież to widać :)

Pozdrawiam

lancaster, muszę zmykać, ale do mojego powrotu ma być tutaj dużo obelg, wycinanek, paranoi, odgrażania, w ogóle dużo wszystkiego! Na inteligentne wpisy nie liczę, ale liczę na dobrą rozrywkę, pa!

all, a Senicz w szczegolnosci........!!!!

Wczoraj jeszcze raz testowalismy swietnego cd kontra gramofon analogowy.....

Niestety znowu gramofon wygral w cuglach. ......:((((

Roznica jest niestety ogromna na korzysc gramofonu we wszystkich aspektach!!!!!

.....teraz zostala juz tylko ostatnia deska ratunku - marancunio........

cala reszta, niestety juz polegla

Wlodek, ostatnia nadzieja w Tobie.......:))

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

łofco, bez Ciebie niestety tu obelg nie będzie - to Ty jesteś w tym wątku dyzurny debil-specjalista w te klocki :)

...ale poczekamy cierpliwie, bo bez Ciebie ten wątek byłby zupełnie bez durnot i stracilby częśc swojego rozrywkowego charateru :)

Pozdrawiam

Gość rochu

(Konto usunięte)

lancaster, 25 Lis 2007, 11:11

>Rochu i antysenicz komando też - jasne :D

Wybacz - nie sklonowałem się jeszcze.

Ale cóż, ocenę przyjmuję z pokorą.

Póki co przemyślenia na na Twój temat pozostaną na razie moja słodką tajemnicą.

W końcu to wątek o Seniczu i jego prezentacji.

Rochu, ja tez sie nie sklonowałem, więc nie wiem o co Ci biega. A kto sie sklonował...bo z tego co czytam gagacek wyszedł krucho w swojej łofczej roli :)

Masz info o tym ze ktoś jeszcze pisze tu jako klon ? Z tego co wiem to szwagiero(koledzy go zdaje sie osobiscie poznali), michelangelo(poznalem), senicz(poznałem), Intuos(poznałem) to inne osoby...ale moze masz jakieś inne info w tej sprawie ?

Może np. senicz to Intuos z doklejonym wąsem ?:)

rochu, 25 Lis 2007, 12:14

>cir, 25 Lis 2007, 11:25

>

>Najpierw sam udowodnij żeś nie clon.

Moze ktos powinien wydawac certyfikaty? Moze osoba obdarzona najwiekszym zaufaniem na forum? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Może wyjaśnię skąd się wzięło przyrównanie Szwagiero do Jamówię - mistrza pierdolenia bez sensu (zupełnie jak Szwagiero). Obaj dziwnie wstawiali w dyskusjach te same powiedzenia - zapewne, to są bracia bliźniacy (nawet nicki jakby z tej samej parafii wspólnego blokowiska :)))

Rozumiem to przypadkowe podobieństwo Szwagiero z Jamówię. Zapewne chodzili do jednego przedszkola, potem klasy w szkole oraz czytali pilnie własne wypociny na forum. Przesiąknęli sobą - stąd takie uderzające podobieństwo :)))

Chociaż Jamówię bardziej mi się podobał - przynajmniej miał dramatyczne pożegnanie z forum :)))

PS. A właściwie jakie ma znaczenie kto ilu nicków używa? Skoro nikt nie stawia zarzutów, że z jednego nicka korzysta wiele osób (choćby Rafaell - wyglądający jakby cierpiał na rozdwojenie osobowości :)

Jest już 1000 wpisów?

>Qubric, 25 Lis 2007, 12:49

Cóż za analiza - to ciekawe co piszesz - pisz dalej! Może wstawisz tutaj "te same powiedzenia", bo jestem sam ciekaw? Przeprowadź dokładną analizę Jamówię vs Szwagiero, może dasz radę wyciągnąć ciekawe wnioski i w końcu będziesz mógł spojrzeć w lustro i powiedzieć sobie - "w końcu coś mi się w życiu udało"! Powodzenia!

>PS. A właściwie jakie ma znaczenie kto ilu nicków używa? Skoro nikt nie stawia zarzutów, że z

>jednego nicka korzysta wiele osób (choćby Rafaell - wyglądający jakby cierpiał na rozdwojenie

>osobowości :)

>

Ciekawe z ilu ty korzystasz? Jeśli ktoś korzysta z jednego i ma rozdwojenie jaźni, to zapewne nieświadomie, gorzej z tymi, którzy korzystają z kilku świadomie - to jest dopiero problem - jakaś chęć przeistaczania się w różne postacie, może to oznacza sporą niepewność względem własnej osoby? Obawy przed oceną innych, a może po prostu lęk? Cóż, nie będę bawił się w psychologa tak, jak niektórzy tutaj, ale zapewne specjaliści mieliby sporo roboty z osobnikami pokroju Łowcy, rocha, Qubrica (swoją drogą ciekawa xywa również - może to chęć bycia taką osobowością, jak słynny reżyser? - muszę cię zmartwić Qubric - to tylko twoje marzenie, które nigdy się nie spełni, więc lepiej otrząśnij się za wczasu!).

No to pozdrawiam - życzę kolegom miłej niedzieli przy monitorach - ja uciekam.

intuos, 25 Lis 2007, 19:24

>belial

>

>spojrz w lustro...

>

>twoj cytat pasuje jak ulal

Ku..wa, jaki cytat? Gdzie Ty tu debilu widzisz jakiś cytat? Masz zaburzenia treści myślenia? Senicz ma urojenia wielkościowe, Ty masz co najmniej omamy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.