Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

a wracajac do cyctatu

jezli mowisz o zdaniu ,wyrazeniu osoby drugiej

mozna to przytoczenie nazwac cytatem. ale ty i tak nie rozumiesz tego co sam piszesz , wiec z czym do ludzi, zostan przed monitorkiem;) on chociaz nie wymaga intelektu od osoby ktora o uzywa, sam jej pokazuje jej wlasne bledy i to interaktywnie na zywo:))) zupelnie jak z lustrem z tym ze tu obnaza inne rzeczy:)))

Intuos

A wiesz synku, że za takie coś to mozna dostać w mordę?! Ale ja niepełnosprawnych nie tykam...

Zreszta, Ciebie nie ma po co tykać, sam zobacz:

Osoby poniżej 25 IQ Wechslera - upośledzenie umysłowe w stopniu głębokim: poziom funkcjonowania odpowiadający 3 r.ż. Możliwe jest opanowanie tylko najprostszej samoobsługi. Osoby te żyją krótko, rodzą się najczęściej zdeformowane fizycznie, przez całe życie wymagają opieki instytucjonalnej.

Masz moje głębokie współczucie Intuos. Przepraszam, że byłem taki... Wstyd mi....

intuos

wracajac do cyctatu

>

>jezli mowisz o zdaniu ,wyrazeniu osoby drugiej

>mozna to przytoczenie nazwac cytatem. ale ty i tak nie rozumiesz tego co sam piszesz , wiec z czym

>do ludzi, zostan przed monitorkiem;) on chociaz nie wymaga intelektu od osoby ktora o uzywa, sam jej

>pokazuje jej wlasne bledy i to interaktywnie na zywo:))) zupelnie jak z lustrem z tym ze tu obnaza

>inne rzeczy:)))

NO NIE MOGĘ!!!!! DEBIL! DEBIL! DEBIL!

Przecież ja nikogo nie przytaczałem! DDEEBBIILLUU!!!

Ku..wa, co za jakieś głupie dziecko...

Belial

w morde to sobie przylej ,lepiej zrozumiesz siebie

jezli myslisz ze bedzies mnie bezkarnie "sobie "nazywal to pokazalem ci na kawalku gdzie twoje miejsce

a co do cytatu i tak jak widac nie zroumielales, w sumie przewiadzialem to wiec sie nie dziwie

a tak na marginesie

myslisz ze jak powiesz komus "bo ci dam w morde" to sie przestraszy????:)))ci co najczesciej puszczaja takie bzdetne teksty zazwyczaj sa pokroju jamniczka....

ale....chopie licz sie ze slowami, prawo nie zna sentymentu a twoja glupota i jego nie znajomosc moze ci przyniesc nieoczekiwane skutki wiec nie pisz za nim napiszesz...

intuos

Masz jak krowie na rowie!

Cytat (łac. citatio, niem. Zitat) - dosłowne przytoczenie czyichś słów.

Powiedz mi kogo zacytowałem? Nie na darmo nosisz tytuł NUMERO UNO. Senicz to prz tobie mały bobek. Jesteś bezapelacyjnie NAJLEPSZY!!!!!!!!

intuos

Rozmawiasz ze mną o prawie? Buahahahahahaha!!!! Szkoda idioto, że nie masz pojęcia z kim rozmawiasz!

Pax:) Rozjebałeś mnie do tego stopnia, że muszę sobie zrobić wolne! No nie mogę:)))) Prawdziwy kretyn:))))

Panowie. Wyluzujcie, bo straszycie Monikę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Belial, 25 Lis 2007, 19:20

>szwagiero

>

>Ty jednak jesteś idiotą. Prawdziwym. Z krwi i kości.

Jak już kolega Intuos zauważył - pomyliłeś monitor z lustrem, wiemy już, że mówisz tak codziennie stojąc i patrząc na swoją gębę, natomiast zdradź nam ile razy dziennie tak robisz?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Panowie może wrócimy do głównego tematu tego wątku tj dokonań Naszego Drogiego Miszcza.

Jak widac Miszczu trenuje teraz banowanie.

Proponuje aby wybanował z wątku o konkursie wszystkich uczestników Forum - oczywiście poza swoimi wiernymi pretorianami.

Będzie mógł przemawiać co mu tam się pomyśli - o słomie, o grzybkach, o swoich przewagach i głupocie całej reszty populacji Forum. Wierni wyznawcy zaś w oznaczonych momentach będa podnosic się z miejsc i bic brawo oraz wznosic okrzyki ku czci..

Wtedy wątek ten zapewne zamieni się w coś w rodzaju obrad plenum Komitetu Centralnego niegdys wiodacej siły Narodu.

Co jakiś czas następuje atak niedojebów na forum (falami - pełnie Księżyca czy plamy na Słońcu tak ich pobudzają?). Kogo tu już mieliśmy, bo nie spamiętam - Aaalfred, Adolf, Jamówię, Horst, DeadDog, MichalStabro, ostatnio Rafael??? Oczywiście niezrównany Senicz…

No i chyba Lancaster im pozazdrościł popularności :)

Szwagiero-Jamówię (czy jak Ci tam, bo to przeciez nikogo nie obchodzi) - nie gimnastykuj się tak, c*pą się urodziłeś, ale ch*jem nie umrzesz...

Staraj się dalej. Poczytamy Twoje rozpaczliwe wysiłki pozowania na erudytę :)

Zupełnie jak Intuos - może on też jest Szwagiero??? Z inteligencji bardzo podobny... Widzi cytaty. Pewnie też słyszy głosy. A może obaj jesteście tylko Seniczem (Senicz w trzech osobach :)

Nieee, Wy dwaj, to raczej jesteście szelki Senicza. On na was gacie nosi :)))

PS. Jest tylko jedno zasadnicze pytanie, które "trzeba" zadać po przeczytaniu dyskusji w tym wątku...

Intuos - powiedz gdzie się tacy jak Ty lęgną? Niemożliwe żebyś tę swoją "inteligencję" nabył w drodze nauki. To musi być wrodzone - może odziedziczone z błękitną krwią i przypadłościami "chowu wsobnego"?

>Qubric, 25 Lis 2007, 23:39

Już ci wcześniej powiedziałem - z gównem nie ma sensu dyskutować, bo za każdym razem kiedy ty (czyt. gówno - gdyby to nie było jasne) zaczyna pisać, to robi się straszny fetor. Gówno trzeba kopnąć i spuścić w klozecie - tak robią z tobą wszyscy od urodzenia, tak zrobię również ja - spłyń!

Hahaha... Jak - nie dyskutujesz, jak dyskutujesz :)))

Szwagierkowi zaraz żyłka pierdząca pęknie od tego wysiłku intelektualnego...

Zadziwiające Szwagiero... - opowiedz nam jeszcze jak taka mała gnida jak Ty dosięga do klawiatury żeby cokolwiek napisać? Może Senicz Cię podsadza do komputera? :)

Dwa dni siedzenia i mam. Nowego Maranciunia. Alez on pieknie gra. Jak janko muzykant taki dzielny. Och, gdybym go mial na as. Moze losy swiata potoczyly by sie inaczej?

szwagiero

Ciągutku, słyszałeś kiedyś o projekcji? To taki mechanizm obronny polegajacy na przypisywaniu innym WŁASNYCH cech, poglądów i zachowań. Projekcja uzasadnia agresywne zachowania poprzez podbudowywanie wiary w agresywne nastawienie całego świata i konieczność samoobrony. Staje się wówczas typowym symptomem paranoi. Tak więc na swoje pytanie odpowiedz sobie sam. Ciągutku.

Qubric

>Co jakiś czas następuje atak niedojebów...- rzekl o sobie w spazmie wieloosobowsci Qubrick, to jego nowy kryptonim- Qubrick niedoj......

Qubrick powinienes sie zglosisc do karitasu;)

moze jeszcze nie wszystko stracone

>Co to jest "karitasu"?

myslalem ze jak napisze wymowe to koledzy zalapia , ale widac nawet takie spolszczenie tu nie pomaga, mozg zbiorowy- rochu, qubrick, belial zaczyna sie przegrzewac pod naplywem informacji, skutek uboczny: "zaczyna zadawac pytania....."

Gość rochu

(Konto usunięte)

intuos>

Pragne przypomnieć że to Kolega usiłuje dokonywac pseudointelektualnej psychoanalizy mojej psyche.

Nie mniej cieszy mnie łaskawe zainteresowanie Kolegi wobec mojej skromnej osoby.

Czekam na dalsze głębokie przemyślenia Kolegi.

rochu

zapewne gdybysmy wpierw znali sie z zycia a potem z forum nie bylo by tego calego szamba

mi tez sie to zdarza ale staram sie wyeliminowywac ocene i szufladkowanie ludzi na podstawie tego co mi sie wydaje czytajac ich posty.

wchodzenie w dysputy z wami...czytaj ze jestes odbierany z belialem qubrickiem na tym samym poziomie, chociaz wcale nie muslabys

jest bardzo absorbujace i doslownie z tym wpisem daje sobie spokoj, nie ma to sensu, qubrick to najwiekszy prowokator, wiem ze gdyby tobie takie "brzydkosci" pisal bardzo szybko poskromnilbys jego zapedy za pomoca litery prawa, ja nie chce ruszac gowna, bo potem sie nim smierdzi i najzwyczajniej nie chce mi sie zajmowac smieciem, od tego sa smieciarze.....

doprawdy szkoda ze gosciu o konkretnym wyksztalceniu udziela sie w rozmowach z poziomu jaki widac

najciekawsze jest to ze samoistnie nigdy nie atakowalem zadnego z was, jezeli padala anty reakcja z mojej strony to wynikala ona z odpowiedzi a nie wypowiedzi

kiszcie sie jak chcecie we wlasnym sosie

Gość rochu

(Konto usunięte)

intuos>

Nie ukrywam że kocham dyskusje, kocham erystykę.

Zauważ że nie przekraczm pewnych granic prowadzonego sporu.

A zwłaszcza zaś granicy dobrego smaku. Nie pisze o g..ach, nie puszczam obleśnych fotek, może kilka razy wypsnęło mi się niecenzuralne słowo.

Mnie cieszy sam pojedynek za słowa.

Jeżeli Cię uraziłem i uważasz że przegiąłem - wybacz proszę.

>Mnie cieszy sam pojedynek za słowa.

ale czy w tym jest sens?

w znaczeniu ogolnym jak najbardziej, ale na forum audio chyba nie

powinnismy dyskutowac o rzeczach ktore znamy i w takich rozmowach przytaczac argumenty za i przeciw

forum staje sie od jakiegos czasu miejscem potyczek i udowodnien...

skutek moze byc tylko jeden, dzielenie sie na obozy tych ktorzy znaja sie osobiscie i tych ktorzy sie nie znaja i ...no wlasnie

wychodzi na to ze potyczkujemy sie z tymi ktorch tak naprawde nie znamy

wydaje mi sie ze nie ma mozliwosci na obejscie tej dziury nieznajomosci, taka natura czlowieka

Czołem debile! Widzę że jednak tutaj co nieco przybyło!

szwagiero, tak grzecznie prosiłem - nie wyjeżdżaj z fekaliami, ale oczywiście nie wytrzymałeś. Przyzwyczajenia to straszna rzecz.

Hasło na dzis: ŁOWCA DEBILI - POD LATARNIĄ(deklem) NAJCIEMNIEJ... :)

Serdecznie was Panowie witam i bardzo sie cieszę ze watek postepuje. Myśle ze do prostoty łofcy wszyscy już przywykli, proponuję go teraz łądnie nakręcac a dostarczy nam mnóstwo radości...oraz jakże potrzebnych wpisów :)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.