Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Ciebie Rochu witam ze szczególną serdecznoscia :)

Jak tam, doszedłeś już do tego kto jest czyim klonem w tym wątku ?

Czy łofca to faktycznie uszkodzona łofca Dolly ?:)))

Pozdrawiam

Tematow dotyczacych stereo czy audio jest coraz mniej. Rzygacie tylko na siebie nienawiscia. To forum jest o technice audio a nie o obrzygiwaniu wzajemnym.

Witaj wyszczególniony lancaster!

Widzisz? Wystarczy kilka znaków i już drobisz literkami! Gdybym nie zwrócił tobie uwagi, drobiłbyś wczoraj do północy jak pogięte ciele. Rozumiesz ile to wszystko warte? Nie rozumiesz? Nie szkodzi, spokojnie, nie ma problemu, wytłumacz nam!

i

*** WITAMY W WATKU MISZCZA SENICZA!!! ***

My ciebie kochamy!!! Za ziółka i CD ze śmieci, naprawdę!

lancaster, zobacz ile masz wpisów i ile na temat. O seniczu już nie wspomnę, bo jego brednie "o audio" to ubliżanie zdrowym psychicznie i żerowanie na naiwnej gawiedzi. Jak już coś piszesz, rób to z sensem. Rozumiem że niektórych myślenie boli, ale warto spróbować.

Witam stałą brygadę oprócz Łowcy - on tu jest "na wciąż" w związku z tym nie ma potrzeby witania się!

Panowie, wszelkie pyskówki zaczęły się od Waszego mieszania z błotem Senicza, nie tylko jego sprzętu, ale również drwin i wyzwisk pod jego adresem. Mam odmienne zdanie na temat brzmienia sprzętu Senicza, natomiast nie łączę kwestii sprzętu i osoby konstruktora, bo nie interesuje mnie, jak zachowuje się na forum, co pisze i jakie ma poglądy. Senicz jest człowiekiem i o wiele bardziej miarodajne jest, kiedy pozna się go na żywo - tak jest ze wszystkimi, to co w internecie to tylko pozy. Jako, że jest człowiekiem, to niesmaczne od samego początku były Wasze pyskówki w jego kierunku i od tego zaczęła się cała batalia jednej grupy znajomych z drugą.

Tak jak było już tutaj napisane najwięcej o sprzęcie Senicza wypowiadają się Ci (szczególnie ostro), którzy tego sprzętu po prostu nie słuchali. Nawet Ci, którzy mieli okazję posłuchać go na AS na żywo i na miejscu nie byli w stanie wykrzesać z siebie krytyki w kierunku Senicza, zrobili to potem w miejscu, w którym dopiero czuli, że bezpiecznie mogą pluć do woli za pomocą klawiatury.

Na Wasze pyskówki zarówno ja, jak i Intuos i kilka innych osób (którzy poznali Senicza i jego sprzęt) odpowiedzieli pyskówkami - kto zaczął każdy może sobie sprawdzić za pomocą wyszukiwarki. Wydaje mi się, że wszyscy tutaj mają świadomość, że obrzucanie się na forum błotem do niczego nie prowadzi, bo nikt nie przejmie się suchymi stwierdzeniami padającymi ze strony ludzi, których nie znamy osobiście i nic o nich nie wiemy. Mi zarzucacie zaczynając od suchych stwierdzeń, że jestem idiotą i debilem, potem przechodzicie na kwestie tego, że jestem głuchy, kończąc na sprawach tak absurdalnych jak wzrost. To czy jestem idiotą i debilem wiedzą tylko Ci, których znam osobiście, tak jest również z Wami, niektórzy silą sie tutaj na analizę psychologiczną - pozostawcie ją dla siebie lub na forum bravo/popcorn itp. Kolega Zbig stwierdził niedawno, że jestem głuchy i nic nie pomogły tutaj moje argumenty o tym, że skończyłem szkołę muzyczną - nie znam nikogo, kto ją skończył i jest głuchy, to tak samo jak rochowi, który jest chyba prawnikiem powiedziałbym, że gówno zna się na prawie mimo, że skończył prawo. Nie wiem, gdzie skończył to prawo, ale jeśli była to szkoła państwowa, to zdecydowanie kolega musi wiedzieć coś na temat prawa - tak samo jest z moją głuchotą. Przytyki typu wzrost są już kompletnie abstrakcyjne, nikt nie jest w stanie ocenić takich rzeczy po wpisach na forum (dla wiadomości Qubrica - 194 cm to chyba powyżej średniej), drwiny np. na temat szelek Senicza i tego typu spraw wypada tylko przemilczeć.

Jeśli uraziłem kogoś moimi stwierdzeniami typu idiota czy przyrównaniami do gówna - przepraszam - była to tylko odpowiedź, choć faktycznie był to błąd, bo na takie rzeczy nie należy odpowiadać.

Jeśli spotkamy się kiedyś gdziekolwiek np. na przyszłorocznym AS i ktoś będzie miał dalej jakieś "ale" do mnie, czy innych osób, którzy nie "jadą" po Seniczu, to chętnie porozmawiam i wysłucham zarówno ja, jak i podejrzewam koledzy. Przekonamy się wtedy, jak będzie przebiegać ta rozmowa - zaręczam, że zupełnie inaczej niż na forum i co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości. Wysłuchacie mam nadzieję w końcu sprzętu Senicza i wyrazicie może również zdanie o nim na żywo, wtedy będzie wiadomo, że krytykujecie coś, czego słuchaliście albo wypowiadacie inwektywy w kierunku kogoś, kogo poznaliście.

To tyle - z mojej strony więcej pyskówek nie będzie - Wy przemyślcie sprawę i jeśli uważacie, że ma to sens to róbcie jak chcecie.

Pozdrawiam,

Gość rochu

(Konto usunięte)

szwagiero, 26 Lis 2007, 10:56

>(...)

>Panowie, wszelkie pyskówki zaczęły się od Waszego mieszania z błotem (...)

Mylisz się bardzo.

Zaczęło się od bluzgów i przechwałek Mistrza. I to juz dawno temu.

Obawiam się że dopóki on nie skoryguje swojego postępowania sytuacja na Forum nie ulegnie jakiejkolwiek zmianie na lepsze.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

szwagiero a ja mam 197cm i co to zmienia?:) deTom o ile pamietam nieco ponad 200cm:)

Masz duzo racji ze pyskowki nic nie pomoga ale racje ma takze rochu. Odpowiem Ci w ten sposob: nie interesuje mnie jaki jest senicz na zywo bo po jego wypowiedziach dumie i bucie na forum nie bardzo mam ochote go poznawac. Gdyby mial troche pokory umiejscowilby odpowiednio swoj sprzet w hierarchii i nie byloby problemu. Moze nawet doczekalby sie takich zaslug jak pan Andrzej Stelmach ktory naprawde potrafi zrobic cos z niczego. Nikt na niego nie najezdza ludzie go szanuja i tak ma byc. Zobacz na mnie: nie podoba mi sie brzmienie DACa Stelmacha choc na pewno jest znacznie lepsze niz firmowego cdeka za 100 200 czy 300zl kupionego z II reki na Allegro. Nigdy na niego nie najechalem i nie najade co wiecej chetnie spotkam sie w tzw realnym swiecie i pogadam. Nie moge niestety powiedziec tego o seniczu. Odniechciewa mi sie polemiki z kims kto na to nie zasluguje. Mysle ze broniacy senicza powinni mu pewne rzeczy uswiadomic. Jak zacznie pokazywac swoja kulture na forum to szybko znajdzie naprawde zyczliwych dyskutantow.

łofaco, zobcz sobie ile masz wpisów i DLACZEGO ŻADNEGO na temat ?:)

A potem zastanów sie DLACZEGO najciemniej pod latarnia :)

Viva Senicz !

Jest wiele for dla zgredów(for zgreds) i jest audiostereo....fora ze dwora :)

Pozdrawiam

Panowie, po raz 10-ty napiszę....to jest wątek humorystyczny(przynajmniej takim sie stał dzieki pisanienie kilku gości którzy z tematem nie mieli/mają nic wspólnego a tylko postanowili go zaśmiecić swoimi wynurzeniami). Jezeli komus taka konwencja nie pasuje to niech wciśnie ignora...lub kupi nalesnika od senicza :)))

Pozdrawiam

Gość rochu

(Konto usunięte)

lancaster>

Nie wiem czemu służyć ten wpis ale chyba nie kruchemu uspokojeniu nastrojów jakie pojawiło się w tym wątku.

Bardzo chciałbym dyskutować merytorycznie a nie wracać do wzajemnego łajania się z innymi.

Peace!

Rochu, skoro nie podoba Ci sie senicz to może wypisuj swoje uwagi w jego wątku a nie w moim....czy ja Wam chłopaki wypisuje kocopały w wątku o krakowskich odsłuchach ?

...nawet słowem.

graafie, dla mnie nie ma znaczenia gdzie ten wątek bedzie przeniesiony. Może go Lukar nawet usunac całkowicie nie mam z tego powodu pretensji - jego serwer.

Natomiast trzeba sobie zdawać sprawę dzieki czyjej aktywności tak sie stanie. Gdyby darowali sobie komentarze to wątejk juz dawno spadłby z 1-sze strony stereo...no ale skoro koledzy czują potrzebe snucia w nim swoich domysłów to ja jestem za :)

Pozdrawiam

>lancaster

>łofaco, zobcz sobie ile masz wpisów i DLACZEGO ŻADNEGO na temat ?:)

Wysil makówkę, wysil do bólu albo zgadnij! Zgadnij też dlaczego tak piszę. Zgadnij, dlaczego???!

>Viva Senicz !

ciebie zdrowo [pogięło. Nie tylko ja to zauważyłem:(

>Jest wiele for dla zgredów(for zgreds) i jest audiostereo....fora ze dwora :)

Pomyliło ci się forum z rzeczywistością. Nie chcesz tego tutaj czytać - wynocha. Proste? Jesteś w stanie pojąć??

>graaf

Ten temat to taki zawór bezpieczeństwa, niech on tutaj będzie, z pożytkiem dla wszystkich.

...łofco....moze nie tylko Ty "zauważyłes ze mnie pogięło", ale tylko Ty widzę postanowiłeś napisac o swoich projekcjach.

Brawa za odwagę :)

Pozdrawiam

No dobra pomylilem sie. Zaufalem lampom. I to byl blad. tak jak trunkow sie nie miesza tak dac z lampami to pomylka. Jak juz pisalem lampy sa silnie ing a laser jest silnie yang. Wiec te dwie rzeczy nie pasuja do siebie. W tym przypadku nie jest tak ze natura ing i yang sie uzupelnia tak jak chlop z baba. Tu jest sprzecznosc interesow. No chyba pisze na temat?

łofca, a bo to ja wiem co Ci zalga...sam wiesz najlepiej...:))))

...i nie przejmuj sie...każdemu coś tam zalega, ale nie kazdemu tak cieżko jak klonowi łofcy :D

Pozdrawiam

Łofco zawsze jestes tu mile widziany....teraz o myśle kolegom by Cię nawet brakowało... :)

Seniczu moze lepiej nie pisz takich rzeczy na forum-publicznie, bo koledzy pokroju łofcy(czyli on i jego klon-albo odwrotnie:)) nigdy nie porzucą swoich natręctw i będą tu pisać choćby i do 10 000.

Czy ja napisałem 10 000 ?:)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.