Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

rochu, 17 Gru 2007, 23:12

, może tu pozgadujesz jak się nazywam?

>Raz, dwa, trzy. Zaczynamy.

Ja wiem ! Ja wiem ! Ja !

Rochu, nazywasz się .... Bond, ... James Bond.

Senicz. Przegrałeś

Gość rochu

(Konto usunięte)

Panowie

Senicz zaczyna znaną już wcześniej zabawę w banowanie wszystkiego co sie rusza:

http://www.audiostereo.pl/CD_MarantzCD_Philips_38525.html#bottom

pomożecie mu?

Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum. Nie jest uzalezniony od Forum................................

Gość rochu

(Konto usunięte)

Miszczu.

Jest nadzieja. Oddychaj głęboko i powtarzaj sobie:

Nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum, nie będę więcej pisał głupot na Forum.

Gość rochu

(Konto usunięte)

A tak. Są pewni ludzie zainteresowani zabyciem dzieł Miszcza.

Podejrzewają oni że SDF (Słoma Dump Factor) tych urządzeń jest na tyle wysokie że klocki te mają jakieś szczególne właściwości energetyczne którymi są zaintersowani.

Ponoć energia zmagazynowana w takim urządzeniu wyzwala się niebywale gwałtownie i wchodzi w interakcję z osobami znajdującymi się w pobliżu, czyli po prostu daje kopa. Taka nowoczesna wersja Arki Przymierza.

Jako że efekt jest taki że "idzie w mózg" jak powiadają podbiegunowi lapończycy może to być skuteczny środek depresję związaną zbrakiem słońca na terenach Laponii. Tym samym byłaby szansa na wzrost produkcji żywaca reniferowego w tych rejonach.

Ten kontrakt do Izraela spowoduje wzdecie portfela wiec juz sciapa chyba nie bedzie potrzebna. No chyba ze na gwiazdke betlejemska. Ale as8 to bedzie szok.

Ja wiem i wy wiecie ze jestem duzo lepszym konstruktorem od was sciagaczy cudzych pomyslow z neta. I nie ma co sie tym denerwowac. Z tym trzeba sie pogodzic. Bedziecie dlubac te swoje passy, gacki, kargule i tyle. A cos lepszego? he he cos lepszego he he

senicz, 17 Gru 2007, 23:32

>saczka postraszylem ze do jego roboty zadzwonie i juz cichutki. Ale baracia Gnojek sa twardzi. he

>he

LOL! Tak jasne Senicz, sram żarem i już się cały poparzyłem. Nie mam co innego robić tylko wyszukiwać Twoich zacnych wpisów. Pisz dalej, robi się coraz ciekawiej... muszę chyba iść na pogotowie z tymi poparzeniami, co?! ;-)

może lepszym pomysłem byłaby "zrzuta" nie na AS'07 ale na dobrego lekarza. Teraz to ja nie wiem kto pomoże dla "wodza".... ostatnia nadzieja w .... LUKARZE ;-))

a podłoga była??Sciany z gipsu były???To nie mogło sie udać.Senicz musi wystapic do kongresu stanów zjednoczonych o dotacje na wybudowanie sali koncertowej.Tam moze jeszcze o nim nic nie wiedzą.Europa raczej jest spalona.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.