Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

>SENICZ

Serdecznie współczuję.

Dwie najbliższe mi osoby na to chorują.

Wiem co to za choróbsko.

Nie raz i nie dwa daliśmy sobie czadu....

Dopiero teraz domyślam się dlaczego forma twoich wpisów bywała taka a nie inna.

Czasem człowiek ma chęć sunąć po bandzie.

Co będzie w mojej mocy możliwe to pomogę.

Pozdrawiam.

senicz

zdaje sobie sprawe jak bardzo Cie moze bolec, w tej chorobie trudno jest opanowac bol, lecisz na plastrach durogesic? masz rozpisane leczenie bolu?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Co do bolu to mam teraz plastry 25. Ale nie blokuja bolu pochodzacego ze skurczy. Pije tylko wode aby nie miec boli. Uwazam tez ze brak bialka w organizmie przed chemia spowolni rozwoj zmian. Wszystko zalezy od chemii. Jak bedzie dobrze dzialac to zrobia operacje a jak nie to szybko sie pozegnamy.

Gość rochu

(Konto usunięte)

camle, 16 Lut 2008, 00:52

>darkul

>mnie bawi taki np. Rochu, czuły, wrażliwy i delikatny wobec drugiego człowieka (jak się właśnie

>okazało!)

Co Cię wesołku bawi?

Mogę się kłócić na forum, mogę mieć inne zdanie i jego bronić. Zauważ że w dyskusjach z Seniczem nie przekroczyłem nigdy pewnych barier.

Pomimo całego zamieszania po AS mam do niego wiele sympatii, zwłaszcza że jest to człowiek z krwi i kości, który ma odwagę eksperymentować i szukać. W odróżnieniu od większości ameb zadających wiecznie pytania o kabelki z klotza, piancrafty, nady czy inne kambridźe.

W ciągu czterech ostatnich lat chorowały i zmarły trzy najbliższe dla mnie osoby i wiem jaką niepewność musi przeżywać Senicz.

Czy to dziwne że chciałbym - choćby symbolicznie - jakoś pomóc?

Sybolicznie, bo tak na prawdę walke musi stoczyć Senicz, my możemy tylko trzymać za niego kciuki.

Gustaw :D

>akurat dzisiaj, mój serwer pocztowy ma czkawkę.

pewnie admin robi "przerwe techniczna" :D fajnie ma, ja niestety musze jutrzejszy wieczor na to poswiecic :/

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Co Cię wesołku bawi?

Bawi mnie porównanie kwot, moralny konformisto, które wydałeś na głupi sprzęt i tych które przeznaczysz na ratowanie życia kogoś, na którym Ci tak bardzo zależy.

Do czasu jak Lukar nie założy nowego wątku, podaje namiary (oczywiście za zgodą Senicza).

Ja tam nie potrafię jakoś górnolotnie pisać więc napiszę prosto - ludziska, jak możecie to pomóżcie.

Wlodzimierz Senicz

Warszawa 02-034

Wawelska 11B m. 38

16 44 11 70 00 23 Inteligo

Gustaw - w tej sytuacji Twoje żale i utyskiwania z powodu niezrozumienia podstawowych problemów społecznych są nie na miejscu - Seniczowi potrzebne są pieniądze aby mieć szansę na przeżycie - zachowaj więc swoje uwagi na później jak już zbierzemy tę kwotę

camle, 16 Lut 2008, 23:43

>kolejny fascynat fochów z ignorem - podaj pełne konto do cholery aby ludzie mogli wpłacać!

Tylko to dostałem od Senicza więc poczekaj.

OK. sorry Camle.

Nie będę się kłócił ale trochę się zdenerwowałem.

cir, 16 Lut 2008, 23:52

>ja mam ciągle nadzieje że to kolejny z "szalonych" tematów senicza

Coś zbyt długo nie było go na forum. Wcześniej też coś o tym pośrednio wspominał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.