Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Re: psg, 29 Sie 2007, 13:30

>graaf - dopóki nie sprecyzujesz, o jaki klocek Tobie chodzi, to pewnie, że pomysł jest

>odstręczający:)))

cóż, Blady napisał "jakis klocek"

mnie generalnie klocki Senicza nie interesują, nie jestem jego gastrologiem

Re: zdezintegrowany_3PO, 29 Sie 2007, 13:31

>graaf -->

>

>rozumiem że do tego pokoju nie wejdziesz podczas AS 2007 :)

kiedy szczęśliwiec już zabierze klocek i wywietrzycie to mogę zajrzeć :-)

graaf, 29 Sie 2007, 11:51

>nie

>w takich akcjach chodzi o to, ze chorzy tez mają prawo do szczęścia :-)

Kolego jestem tu nowy i niepowinienem dyżurnym bywalcą forum zwracać uwagi ale czy kolega sam pszestrzega regulaminu forum. Czy to forum medyczne i o chorobach - morze pomyliłem fora?

steq - nie pomyliłeś, ale jeżeli nie zdarzyło się Tobie słuchając muzyki generowanej przez twoją Kleopatrę popuścić czasami zwieraczy, to niewiele z tych wpisów na forum zrozumiesz:)

Mam prośbę do wszystkich by nie używać grypsery na forum. itp bo początkujący nie rozumiom o co tu chodzi klocki senicza na Audioszole przecież wzrośnie jeszcze bardziej tam zaduch i znowu wszyscy zamiast rozmawiać o spżencie na forum bedą gadać o smrodzie i ulubionych dezodorantach- CZy jest to forum o chigienie osobistej- znowu pomyliłem fora?

Re: steq, 29 Sie 2007, 13:36

pozwól że rozwieję Twe wątpliwości Steq :-)

TAK - ja przestrzegam regulaminu

natomiast Ty wciąż nie uzupełniłeś swojego "o mnie" :-/

no "ładnie" zaczynasz swą obecność na forum - od pouczania i łamania regulaminu jednocześnie :-/

psg, 29 Sie 2007, 13:41

Klaudię, Klaudię mam super radiomagnet nie pżedrzeźniaj mnie, Kleopatra nie miała magnetofonu razem i jązłomowałem

Graaf ja rgulamin przestżegam i nikogo chorym nie nazwałem a Tobie zdarza się to często

Pisze czesto z "grubej rury" ale to tylko po to aby was zmobilizowac do pracy. I jestem pewien ze sporo osob w odruchu nienawisci czy podniecenia cos tam kleci lub nawet skonczylo kilka fajnych projektow. Ta prezentacja ma byc kolejnym dopingiem dla was. Ale tez i ciekawym doswiadczeniem. Myslalem o stworzeniu "grupy wplywu" ale przy tym poziomie awanturnictwa jakie sie rozwija na forum bedzie to bardzo trudne.

lancaster podaj na PW numer konta do wplat. Ile konkretnie mamy teraz wplacac? i czy jak teraz wplace a koszt ostateczny "na leb" bedzie mniejszy to nastapi zwrot kasy czy pojdzie na koszta "admisnistracyjne" czyli piwo ew. wie-wiora.......?

snicz, czekam na chęnych jeszcze 2 tygodnie. Nie ma sensu podawać teraz numeru konta. Na dziś dzień to będze ok 70-75zł, ale za dwa tygodnie kwota moze byc inna.

Tydzień na wpłaty i puszczam kase do Elberotha.

Tydzień przed terminem, wiec spoko :)

Pozdrawiam

Proszę bardzo :)

>1. senicz

>2. Vlad

>3. lancaster

>4. __kot__

>5. marekk

>6. ABs

>7. zdezintegrowany_3PO

>8. Rolandsinger

>9. npl

>10. kedyw

>11. cir

>12. Skibus

>13. muls

>14. narsiltm

>15. zybel

>16. camle

>17. Krystian Majer

>18. _m3d

>19. psg

>20. theli28

>21. nowy40

A skad ci przysło do głowy, ze tam całe to towarzystwo bedzie spać ?

Ktoś tam sie pewnie załapie tak jak np. ja w zeszłym roku( w tym roku szpiedzy donoszą, ze nocować bede u znajomych). 2-3 osoby nocujące w pooju mile widziane...ktoś musi od rana w niedziele odpalic prezentację :)

>1. senicz

>2. Vlad

>3. lancaster

>4. __kot__

>5. marekk

>6. ABs

>7. zdezintegrowany_3PO

>8. Rolandsinger

>9. npl

>10. kedyw

>11. cir

>12. Skibus

>13. muls

>14. narsiltm

>15. zybel

>16. camle

>17. Krystian Majer

>18. _m3d

>19. psg

>20. theli28

>21. nowy40

>22. cloudior

Przy 30 osobach składka będzie po 50zł ...

No i proszę...okazuje się, ze nawet camle potrafi zapodać dobrą wiadomość :)

Pozdrawiam

lancaster:

>"nawet camle"

jak już uwolnisz się spod wpływu tego złego chłopca graafa - to być może będziesz mógł oceniać rzeczywistość na równi z innymi ludźmi :)

ps.

odbierz pm

>1. senicz

>2. Vlad

>3. lancaster

>4. __kot__

>5. marekk

>6. ABs

>7. zdezintegrowany_3PO

>8. Rolandsinger

>9. npl

>10. kedyw

>11. cir

>12. Skibus

>13. muls

>14. narsiltm

>15. zybel

>16. camle

>17. Krystian Majer

>18. _m3d

>19. psg

>20. theli28

>21. nowy40

>22. cloudior

>23. TomekL3

Tomek, sorki pzeoczyłem. Żaden poblem oczywiście :)

camle nie tu, nie teraz, a najlepiej wogóle. Daruj sobie swoje monologi/tanie powokaje rodem z pomysłów forumowego błazna. Pierwszy raz w zyciu zdarzyło mi sie ze jakiś typ człowieka mi sie - znudził...

Jak coś potrzebujesz/gnębi Cię odnośnie mojej osoby to pisz na bocznicy, jak mnie widzisz, jaki jestem - taki siaki, pod czyim wpływem itp. ...wiesz wszystko co Ci tam tylko zalega.

A w tym wątku na temat.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.