Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

a może nie lancaster, skoro już wywołujesz tu brudy bocznicy to chętnie wymienię się z tobą tu i teraz "monologami" (nawet nie zauważyłeś, że twój pan - graff wyśmiał cię - de facto myśląc, że ten "slogan" to mój wymysł ;)

radosna i spontaniczna SCIEPA jaka zaproponował senicz jest chyba juz nie do powtorzenia na tegorocznym AS.

Senicz twoj pomysł się sprawdza -strzał w dziesiątke

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Panowie to może jak za dużo zbierzemy to dołożymy bidulkowi zydelkowi :)

Niech i on ma swój pozersko-snobistyczno-hajendowy pokaz :)

Bo zupełnie nie wiem czemu nikt się nie chce do niego dołożyć ... pomożemy chłopu w potrzebie?

zdezi

jeden dzien wytrzymam ale drugi? moge ew. zostawic kolumny na drugi dzien? tylko bedzie cos ciekawego? moze wilu zrobi ten super wzm? a moze ja jeszcze cos kujne i splodze jakiegos maluszka? ale malo czasu zostalo chyba ze myszke.

>1. senicz

>2. Vlad

>3. lancaster

>4. __kot__

>5. marekk

>6. ABs

>7. zdezintegrowany_3PO

>8. Rolandsinger

>9. npl

>10. kedyw

>11. cir

>12. Skibus

>13. muls

>14. narsiltm

>15. zybel

>16. camle

>17. Krystian Majer

>18. _m3d

>19. psg

>20. theli28

>21. nowy40

>22. cloudior

>23. TomekL3

>24. Patefil

Pozdrawiam

senicz ty wez zrob ten wzmacniacz bo dla mnie osobiscie tylko to bedzie budzilo zainteresowanie ewentualnie na as 2007, czyzby projekt nie dawal rady ze tak przycichles znim?

Chcialem go wsadzic w mala obudowe ale sie nie udalo. Zle masy i w ogole d. Musze zadzwonic w sprawie innej obudowy. Moze juz jest mozliwosc kupienia czesci do niej. Jeszcze dzisiaj zaczne ten wiekszy projekt. Tego malucha nie ma co kontynuowac bo jest zbyt maly. Byc moze zaprezentuje ten nowszy na as2007 w drugim dniu.

dla mnie od razu bylo poronionym pomyslem robienie tego w jak najmniejszej obudowie, powinienes odrazu pozwilic mu oddychc....

senicz postaraj sie bo nie spelnione obiektnice szczegolnie do terminu bardzo zle sie odbijaja

pozdrawiam

Problemem jest wysokie anodowe napiecie w ukladzie i gestosc sciezek. Wymiary obudowy wziely sie z tego ze poczatkowo chcialem zrobic uklad czysto lampowy ale diabel mnie podkusil aby cos tam zmienic i okazalo sie ze jest duzo lepiej. Jak juz pisalem uklad dzialajacy jest dostepny choc w duzej obudowie. Jesli jest taka potrzeba mozemy sie umowic na kontrolny odsluch w najblizszym czasie. W ciagu ostatnich tygodni mialem i czesciowo nadal mam spore klopoty zdrowotne wiec nie moglem zaatakowac tematu z cala moca.

To Senicz pilnuj zdrowia, a anodowe puść osobnymi kablami w podwójnej izolacji silikonowej albo podobnej HV lub oddalonymi ścieżkami z uwzględnieniem wytrzymałości na przebicie i upływów.

senicz wezme swoje yamaszki ortho yh-100- najlepsze orthodynamiki na swiecie, wiec bedzie czego i jak sluchac

nadal mam nadzieje ze z twoim wzmakiem zagraja najlepiej, widzisz bo mi nie zalezytyle na czystosci i super mikrodetalach co na "tlustym" pelnym dzwiewkiem ktory ma mase i sam w sobie tworzy przestrzen

Tak jak pisalem na wystawe wezma nalesnika z "odkreconym" wiatraczkiem aby sie nie przypalil i na drugi dzien Slawka. W obudowie malej lub duzej. Wiec moze na wszelki wypadek zrobimy drugi dzien nieformalnym dniem sluchawek. Oczywiscie za zgoda sponsorow. watpie aby kledzy dlubiacy wzm do sluchawek cos przywiezli ale trudno. A ja sie zaraz biore do roboty. Mam juz nowa koncepcje druku i w duzo wiekszej obudowie. Salwek jest na tyle mocny ze bedzie mozna posluchac go i na kolumnach. Moze Wilu skleci swojego Zubra? i dowiezie na wystawe? ale w drugi dzien bo jeszcze mi nalesnika Zubr wyzre?

Przpraszam Senicz, czy to ty posiadasz slynnego "maranciunia" ? jezeli to nie problem to zabierz go ze soba na AS. Jestem ciekawy jak on gra...wiele tu sie slyszy o nim

pozdrawiam rafallster

Nalesnik i Maranciunio to sa klocki do posluchania. Do tego staruchy kolumny marantz. Oczywiscie ze beda i posluchacie czegos naprawde dziwnego. Tak jak Maranciunio gra The Doors to jeszce nie slyszalem. A zwolennikow LP zapraszam do pokoju aby zapamietali jak gra cyfra. Juz teraz skladka to ok 60zl i jeszcze pare osob i bedzie 50 wiec zapraszam do wspomozenia akcji. Bylo by super gdyby skladka spadla do 20-30zl. Nie wiem czy bede sie wypowiadal na temat sprzetu bo i po co? niech gra muza a ona powie nam wszystko. Bardzo bym prosil aby ktos z kolegow pokazal sie z klasa D na wystawie to bysmy i takiego klocka posluchali. Podobno sa super?

senicz >>> bede na tym AS i przekonam sie czy jestes genialny czy poprostu chory.

Jeszcze pytanie- czy ,,Marancunio,, to ciezka jak ,,sumienie kuby rozpruwacza,, (moj ulubiony cytat nadredaktora Stryjeckiego) 94 ka z transportem CDM 1 Pro ?

Jesli tak to ma szanse zagrac dobrze szczegolnie jesli jest po modyfikacji.

Taka np 104 czy 304 ka Philipsa po tuningu gara wybornie a to przecie te same transporty.

Zaznaczam ze mialem Revoxa i te filipki w domu i mam zdanie wysluchane a nie wyczytane gdzies na forach itp.

robix.

robix

Zasponsoruj ten pokoj i juz. I mozesz mi wierzyc, popamietasz ten dzien do konca zycia. Bedzie super przyjemnie. Przy Maranciuniu rezszta to zwykle plaszczaki - od plaskiego i bez wyrazu grania. Ale bardzo wiele roznych ciekawych projektow powstalo od czasu draznienia sie z wami Maranciuniem. Moze wreszcie ktos zrobi cos lepszego od Maranciunia i zamknie mi gebe? chyba was stac na taki wysilek. Choc z drugiej strony dokopac samoukowi to zadna radocha. A tak wielu specjalistow elektornikow jest na tym forum. Gdzie wasza wiedza? gdzie dyplomy? ja juz nie pisze o Nalesniku. Bo to napewno was przerasta czy systemy mfb........ ale zwykla przerobka starego cd!! No nic, posluchacie na AS2007 i zobaczycie czy wasze dyplomy sa cos warte czy nie. Ma sie ta gebe niewyparzona co?

dobra znikam z watku bo wypadnie jeszcze ze jestem ten zly ktorych Senicz tak potrzebuje by zadziwic caly swiat i ich samych nawet wbrew ich woli a za ofiare fanatycznego linczu nie mam ochoty robic ;)

senicz >>>zadalem Ci pytanie czy na nie odpowiesz?

A przekonywac mnie do niczego nie trzeba bo akurat mam na codzien do czynienia z podobnymi urzadzeniami a nawet mysle ze lepszymi niz ,,Marancunio,, bo grzebniete mocniej (zegary) a Ty zdaje sie tego nie tykales .

Przyznam ze bardziej od zrodla ciekawi mnie ,,nalesnik,, bo tu juz puszczaja Ci wodze fantazji nawet bardziej niz mnie podczas stosunku z dwiema kobietami naraz.

robix

Nie mam pojecia co jest w Maranciuniu. Czy dziewczyny patrzac na fiutka zastanawiaja sie jak on dziala? ja tez nie wiem co w nim siedzi. Wiem tylko ze dac a reszta mnie nie interesuje. Przez przypadek tak spasilo sie wszystko do kupy ze strach. Ach jak ci The Doors graja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.