Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się rozkręciliście uhhh....... I co myślicie ,że zmienicie senicza ? Chyba nie jesteście tak naiwni.

On taki był , jest i bedzie jeszcze bardziej , dostał skrzydeł , bo znalazł poparcie na tym forum.

lancaster, 15 Lis 2007, 09:49

>Dawajcie dalej chlopaki :)

>...tak to działa...

-------------------------------------------

Prymitywnymi metodami chcesz tu coś zdziałać i czemuś zapobiec.

senicz był by wporządku gdyby odpowiadał rzeczowo na pytania a nie p1erdoli1 o

swoim niskim THD po zapytaniu go o pomiary czy o schematy.

Rafaell

Ty też jesteś miły, kulturalny i przyjazny. No i co z tego?

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 27 Paź

> 2007, 12:18

>

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 28 Paź

> 2007, 12:06

>marko3T

- wiemy, wiemy, ale może przełamie się i pójdzie do lekarza. Czynienie dobra nie ma końca

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

O cholera jakie sympatyczne teksty i to Rafaell pisał ?!

Muzyka łączy pokolenia i łagodzi obyczaje*

*nie dotyczy forum audiostereo

WILU, widzę ze Ty tak lubisz, a tylko dla niepoznaki udajesz oburzenie :)

Ja tam myślę Wilu, ze marancunio jest super...porównasz z jakaś swoja padlinką czy wymiękasz ?:)

Pozdrawiam

No tak... A dotyczyło to pewnej mojej pomocy bardzo fajnym ludziom, coś co rozgrywało się totalnie poza forum. Aby czegoś takiego dokonać, wystarczy jedno ludzkie ścierwo (wiem co piszę) i przypadkowo zasłyszane wiadomości.

Tfu!

Trochę sensu poproszę.

jar, "No i widzisz, sam nakręcasz te spiralę. Nic nie było super. Zresztą rozmawialiśmy na ten temat na AS ;-) Wiec po co takie teksty?"

To Ty mówiłes ze Ci nie gra wogóle...co miałeś mówić :) jak rozmawialiśmy na AS to pamietam ze po dwóch rowarach się rozkleiłeś i pusciłes jednak farbę, ze u senicza jest super. Zmieniłeś zdanie ?:)

Pozdrawiam

gagacku ???? Jakie znów ludzkie ścierwo ????!!!!

Mam nadzieję ze to zart. Każdy wie co pisze...inaczej by nie pisał...chyba ze opentanie jakieś ...coś jak Oleksy który jak to Józek stwierdził "o co zostało nagrane padło z jego ust ale nie zostało powiedziane przez niego"...tylko czy to co mówił później zostało powiedziane przez niego...pewności nie ma :)

Pozdrawiam

lancaster, rany, to była odpowiedź dla marko3T, przepraszam! pozdrowienia

Trochę sensu poproszę.

gagacek, 15 Lis 2007, 10:09

Mówisz pewnie o tej odpowiedzi w której twoje życie prywatne wyszło na forum sam sobie zasłużyłeś ja też mam pewien stopień wytrzymałości po którym na wpisy (nie użyję obrażliwego słowa) zareagowałem gwałtownie i destrukcyjnie na Tobie (a że przy okazji sam trochę na tym straciłem to także Twoja zasługa ale czy to ci się opłaciło;takie Pyrusowe zwycięstwo).

"Rafaell, znajdź sobie na stare lata jakąś dziewuchę czy coś w tym rodzaju, nie wnikam, może to pomoże:( Miałem ubaw po pachy do pewnego momentu, teraz już nie, podrowienia"

Moje dwie piękne laski które mam w domu w przeciwieństwie do Twojej mają głos,słuch i potrafią śpiewać,mimo ze nie są szkolone radzą sobie spokojnie z utworem Anny Marii Jopek "Ale jestem" i nie narzekaj na mikrofon od Korwina ,zamknij dziewuchę w kiblu i niech tam sie produkuje.

Chciałeś błoto to masz i to przynajmniej w 100% prawdziwe

Korwin bardzo przepraszam nie wytrzymałem mam już dość tego człowieka z bardzo wysoka samoceną i dobrym samopoczuciem dowartościowujacego sie obrzucaniem innych pseudomentorowskim tonem"

Dalej chcesz być Pyrrusem to proszę bardzo ale tak właśnie zachowują się idioci nie wyciągając wniosków z własnych porażek

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Rafaell, to co piszesz jest takie głupie, że same ręce opadają. Obawiam się że nic nie pomoże wyciąganie przez Ciebie wniosków, bo jak widzę to Ciebie wyraźnie przerasta:(

Trochę sensu poproszę.

Czy ty w ogóle umiesz czytać, myśleć, analizować, może odnaleźć kontekst?

Jest to w ogóle u Ciebie możliwe, czy tylko lubisz robić z siebie idiotę??? Błoto jest Twoje, wystarczy przeczytać. Koniec z Tobą rozmowy, to nie mój poziom.

Trochę sensu poproszę.

Gagacek dalszy ciąg Twoich nieobrażliwych wynurzeń

Hello!

Rafaell

Zamiast pisać idź szybko do poradni. Tyle ludzi to już zaznaczału, Ty nie reagujesz.

Gdyby głupota mogła boleć, ale cóż... Nie wiem czy zauważyłeś,że pospołu z intuosem i innymi tam zamieniliście ciekawy wątek w coś, czego nikt przy zdrowych zmysłach (no chyba że dla uciechy) nie czyta. Tylko kółko wzajemnej adoracji (wiesz? Mam, takie przesrane życie.., Tak? Co Ty powiesz? Ja też...).

Na tematy na których się nie znasz nie wypowiadaj się, pokazałeś już tutaj co potrafisz na dziesiątki sposobów.

Wziąłbym Ciebie w kurs po reżyserkach, w końcu przestałbyś piepszyć bez sensu o niczym i (może jakimś cudem :DD) nabrałbyś właściwego dystansu. Obawiam się jednak, że z powodu bewnych dysfunkcji nie jest to możliwe, szkoda:( Najpierw musiałbyś nauczyć się np. nie piepszyć, bo jeszcze ktoś bardziej nerwowy w cxzasie pracy nie zdzierżyłby i poczęstowałby Ciebie znienacka fizycznym kolegą argumentem, moje sumienie nie byłoby czyste... Piepsz więc sobie dalej tutaj bez sensu na tematy Tobie obce.

Łączę się w głębokich Wyrazach współczucia dla Twoich pięknych pań w domu.

Co do Twoich słuchawek to jedynie Amadeuz mógłby napisać coś co niosłoby wiarygodność wiarygodne, ale to takie istotne, że zachodzi pytanie: Po co? Hmm...

No comments more

>michelangelo - a używaj Ty zwoi mózgowych zgodnie z przeznaczeniem, poszukaj sobie sierotko marysiu choćby w tem. spotkania w Krakowie. Życie służy do innych rzeczy a nie tylko do tworzenia spiskowej teorii dziejów i szukania dziury w całym. Do głowy by mi nie przyszło aspirować do roli eksperta, mam pewnej części ciała to, że tak mnie odbierasz; to tylko Twój problem, KA-PE-WU?

Ja odnoszę się li tylko do ludzi, którzy poprzez swoją niemierzalną głupotę zamienili temat w śmietnik.

Kurde kiedy mnie weżmiesz na kurs po reżyserkach jestem otwarty na propozycję może tak że paru kolegów z forum byś zabrał trochę byśmy się podciągneli do Twojego poziomu (oczywiście tylko w sferze audio)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell>

>Rozmawiałem z Włodkiem jak go zaprosisz pokryjesz koszty przejazdu a najlepiej jak go zabierzesz do

>Krakowa a póżniej odwieziesz to całkiem możliwe że Cię zaszczyci Maracuniem, Naleśniczkiem

>Głośnikami i jak mu się uda także naprawionym Technicsem SL-P1200 którego masz w pogardzie.

OK. Propozycję przyjmuję.

Sprawę traktuje poważnie i mam nadzieję że Twoja i Senicza propozycja została złożona na serio.

Daję 500 zł na tą imprezę. Zmieści się w tej kwocie albo pociąg IC I Klasa w obydwie strony (ok. 260) zł albo paliwo na trasie Warszawa-Kraków-Warszawa (ok. 290 zł) oraz przyzwoity obiad.

Myślę że powinoo starczyć.

Ja nie pojadę do Warszawy aby zabrać Senicza, mam pracę i nie mogę się wyrwać w taką trasę.

Jeżeli znajdzie się chetny aby zabrać Miszcza i odwieźć go z powrotem - pokrywam koszty j.w.

Z resztą, naleśnika można przecież zabrać do pociągu.

Proponuję jako miejsce - któryś z zaprzyjaźnionych salonów audio w Krakowie. Tu prośba do Ciebie lub do Discomaniaka o jakieś ustalenia i organizację.

Lepiej będzie jeżeli odbędzie się to w salonie aniżeli w mieszkaniu prywatnym, chce aby mogło uczestniczyć w prezentacji możliwie najwięcej osób oraz że by wszyscy czuli się nieskrępowanie a także aby była możliwość poczynienia porówniań z innym sprzetem.

Napisz na PW na jakie konto ma wysłać pieniądze.

>Pawle naprawdę czasem jak coś się chce poznać to trzeba zrobić w tym kierunku ruch (ja na przykład

>ruszyłem dupsko wraz z synem na Audio Show).Włodek na razie tym nie handluje i nie ma produkcji; dla

>czego ma dopłacać do interesu-to tak ciężko zrozumieć?

Rozumiem i dla tego moja propozycja j.w.

Na AS nie mogłem pojechac bo pracowałem. Mam to powtarzać trzeci raz?

>Włodek w kontakcie bezpośrednim bardzo otwartym człowiekiem a że ma inne poglądy polityczne niż inni

>to w kulturalnym społeczeństwie można na tematy polityczne nie rozmawiać tylko o tym co nas tutaj na

>forum audio interesuje

Nie przeczę, chętnie poznam i zmienię zdanie jeżeli będzie do tego podstawa, chociaż Jego zachowanie na Forum pozwala myśleć swoje.

Pozdrawiam

PG

gagacek, 15 Lis 2007, 10:34

>Jedna odpowiedź, ta sama: Tfu!

Co aż taki niski poziom jest teraz w reżyserkach? zaskoczyłeś mnie bo miałem odmienne zdanie.A mógłbyś powiedzieć w których jest takie dno ?

gagagcku, ale ja sie o nic nie obruszam....tylko sie zastanawiam kto zasłużył na taki opis ???

Ludzkie ścierwo ???!!! Ktoś zrobił cos aż tak niewyobrażalnie podłego zeby go tak ochrzcić ?

Pozdrawiam

gagacek, 15 Lis 2007, 10:34

>Jedna odpowiedź, ta sama: Tfu!

ty gagacek maż niezle pojehane wygladasz mi na jakiego onanizatora umiesz tylko obrarzac pożadnych ludzi bo tu cie nie widac gdybys stanol oko w oko z tymi osobami pewnie nawalil bys w gacie jak yeti.wogule niemasz pojecia o sprzecie tylko per..w kulko o rafaellu.

nie pozdrawiam

Seniczu, kolega Rochu złożył propozycje....pomysł uwazam całkiem przyjemny....zwiedzisz sobie przy okazji Krakow....sam bym pojechał...nie byłem z 10 lat :)

...a do tego panowie Cie poznają i będzie mniej niepotrzebnych spięć/domysłów na forum....ja tam bym jechał....jezeli masz czas i ochotę oczywiście.

Pozdrawiam

Raf. Jesteś tak bezmyślny że mnie to ubliża. Z mojej strony koniec rozmowy.

Klonie chin-coś tam, najpierw przeczytaj o co chodzi. O rafaelu było 5 akapitów na jego wyrażne życzenie, prawda chi-Rafaellu?

Trochę sensu poproszę.

lancaster wybacz, ja tutaj spuściłem nad tym kurtynę, bo to takie głupie że aż wierzyć się nie chce, poza tym totalnie poza tematem.

Trochę sensu poproszę.

=>rochu, 15 Lis 2007, 10:38

po czynach jego poznacie

Pawle w końcu ktoś z tego forum ma jaja bo inni są mocni tylko w gębie i oprowadzają nas po wirtualnych reżyserkach

Ja też miałem masę roboty-dwie doby przed AS spałem tylko 5 godzin + tyle co w IC do Warszawy ale warto było-sory że się czepiam ty masz bardziej finezyjna pracę i czasem niewstawienie przecinka w zdaniu może być przyczyną przegranej klienta no ale masz konkurencję i walczysz :) jedyny wolny rynek od lat

Teraz muszę trochę popracować wieczorkiem coś napiszę .Muszę jeszcze zadzwonić do Włodka (teraz nie mogę się dodzwonić) jak się ma sprawa z jego punktu widzenia-w sumie to on jest osobą decyzyjną i jego jest sprzęt.

Pozdrawiam

Rafaell

Rafaell, oczywiście że dla Ciebie pozostaną wirtualne, o tym nie trzeba pisać i pisać i pisać, przecież wystarczyłoby POMYŚLEĆ.

Trochę sensu poproszę.

Roznica miedzy nami jest taka ze ja chce zmyc zla slaw jaka mnie otoczono. Podjalem kroki zaradcze i nawet zgodzilem sie zostac prezesem klubu hiend. A wy nadal tylko szczekacie i szczekacie. Czy klub istnieje? tak bo teoria mysli logicznej mowi wprost - rzecz nazwana istnieje. Np. UFO.

>senicz

Zmień język, wytnij słowa typu "szczekanie" i inne dotyczące dźwięku kolumn i forumowiczów, przyjmij bardzo fajną, uczciwą propozycję rocha, nie pisz jak powalony i zmyjesz złą sławę wszystkiego w pień. Proste.

Trochę sensu poproszę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.