Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli juz mam sie gdzies wybrac to na wiosne.

Siedzialem troche przy kompie to fakt. Ale stress ze smiercia matki i zmiana sytuacji zyciowej mocno mnie przybila. Oczywiscie to sie skonczy.

Mam tylko zal do kolegow. Choc stalem sie najslynniejszym audiofilem w Polsce ale od tej gorszej strony. Mozna by rzec audiofilutem. Teraz bede chcial zmienic ta zla slawe na cos pozytywnego. To tak jak przerobienie tluszczu w zwaly miesni na silowni. Troche anabola w juz sie przerabia.

>senicz

SPRÓBUJ trzymać jakiś-tam poziom i nie włączaj w to matki, proszę, bo to jest obrzydliwe.

Wszystko stworzyłeś sam, na swoje własne życzenie i pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do tej jednej jedynej osoby.

DOTARŁO???

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

foxbat, jak czegoś chciałeś się dowiedzieć ode mnie, to umiałeś udawać takie milusie niewiniątko, umiałeś.

Teraz wracasz do starych metod. Przypuszczałem że tak będzie. Ogarnięci jakąś idee fixe nie odpuszczają aż do usranej śmierci. Chyba trzeba będzie jednak wybrać się w tamte strony.

Senicz, wez zrob sobie wakacje od forum... takie powiedzmy roczne.. przemysl sprawe...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

McGyver, jestem milusi jak ktos jest milusi... nie podoba mi sie twoj atak na senicza... jaki jest tego powod? zawisc? malo pisza o minasach? nie sponsorneli koledzy z forum wystawki na AS i trzeba bylo placic samemu? buuu?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

senicz, 15 Lis 2007, 13:46

...Oczywiscie to sie skonczy.

twój stan nie przeszkodzi Ci jednak w:

- zmazac plame dudnienia i syfa z AS

- skonczyc slawka dla intuosa

- przerobic maranciunia

- przerobic nalesnika

- zaczac robic nowy system

- Do tego dochodzi dac na pcm1798 do zmontowania i nowy na df1704/pcm1704

-Musze skonczy nowy srednotonowy glosnik o calkowicie nowatorskiej kostrukcji z czyms w rodzaju czwornej sprezarki.

- najgorsze musze zlikwidowac pracownie i zorganizowac nowa.

- do tego KAHE!!!

- Musze tez pisac ekspertyzy z zakresu audio.

- Np teraz na szybko eksp. o lampawcu

- A do tego dochodza sluchawki kilka par do przerowbienia na lepsze

- technics Rafaella.

- Siasiadka z TV

brak słów.

foxbat, głupiś. I w dodatku mitoman. O Minasach po AS... masz wyszukiwarkę, poczytaj sobie, ja jestem zadowolony.

Nie ma żadnego ataku na senicza. Kilka osób chce go tylko skłonić do pokazu w Krakowie, ba, nawet mu ten pokaz sfinansować (co samo w sobie jest już kuriozalne) a on zgrywa księciunia i wykręca się tą swoją słomą. Woli trollować na forum i mnożyć dalej swoje mitomańskie wpisy, a do konkretnych działań się nie pali.

A co do płacenia za Audio Show, to ja do nikogo ręki po jałmużnę nie wyciągałem. Zasady są jasne, każdy płaci za siebie. No, chyba że jest błaznem, i gawiedź zapłaci żeby mieć igrzyska.

Rozumiem McGyver dbasz o forum... przeciez tak duzo mu zawdzieczasz....

McGyver z foxbatem , powinniście załozyć sobie watek , a w nim sobie tak pisać i pisac....

To nawet nie jest zły pomysł tytuł może być " Sparing na klawisze"

Wy tu se gadu gadu a ja juz dzialam z marantz kolumnami. Sa dwie przyczyny zlego. Raz wywalenie psod kopulki watki tlumicej. teraz jest komora pod membrana pusta z nabiennikiem z zywej stali. Pewnie silnie to rezonuje na srdnicy wysokiej. Musze cos tam wstawic. Druga sprawa zmiana zawieszenia z piankowego na gumowe zmienila parametry w basowcu. Filtru nie bede ruszal choc nie jest to szczyt wyrafinowania. Co do basowca to okleje go kolderka Witortowska i nareszcie napchamy slomy do kolumny. Zrobie to oczywiscie dzisiaj. Pewnie bedzie to zupelnie inaczej gralo. Poprawi sie bas i zniknie ta nalecialosc na srednicy. lece do sklepu po material pod kopulke do sredniaka. Cos mi wpadlo do glowy.

gagacek jestes prostakiem

sprawdz w butach bo sloma wylazi

chocbys zalozyl Klaina to i tak wiesniak z ciebie bedzie:))))

a sorry wiesniak prostak, bo wiesniak to jeszcze ktos , w twoim przypadku skazowka cofa sie mniej niz zero:))))

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

intuos

o mnie | ignoruj | PW

stat: 338 / 943 / 1

15 Lis 2007, 14:38

gagacek jestes prostakiem

sprawdz w butach bo sloma wylazi

chocbys zalozyl Klaina to i tak wiesniak z ciebie bedzie:))))

a sorry wiesniak prostak, bo wiesniak to jeszcze ktos , w twoim przypadku skazowka cofa sie mniej niz zero:))))

ale ty pieprzysz intuos - brak slow

a co do twojego pojecia o audio dales jego dowod gloryfikujac Tonsile - wstyd

Przeczytaj tylko poszkodowane dziecko wojny 100-letniej o co tutaj chodzi, ale nie liczę na zbyt wiele.

Trochę sensu poproszę.

Oczywiści to było przedłużenie poprzedniego postu, przepraszam za zamieszanie

Trochę sensu poproszę.

disco, a Ty gloryfikowaniem Pioneer'a ;) disco, znajdz inny argument bo to taki z... piaskownicy :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.