Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

PW z namiarami do wpłaty rozesłane. Proszę nie potwierdzać :)

Jedynie osoby, ktore nie dostały info o danych do przelewu proszone są o kontakt.

Pozdrawiam

No i stalo sie. Nie spodziewalem sie ze tak bedzie. No to do roboty. Musze przygotowac jakas fajna muze bo to czasami wystawowicze puszczaj jest strasznej jakosci. Naszczescie Maranciunio nie lyka mp3. Nie wiem jak ustawic kolumny? bo podbno te pokoje strasznie dudnia? Chyba max od publiki? na samej scianie? w rogach?

He he senicz widze ze strach oblecial ?

Nie martw sie Ci co zasponsorowali podpowiedza jak i gdzie ustawic zeby popeliny nie bylo ja trzymam kciuki.

Ps Mysle ze lepiej bedzie jak ktos wezmie ze soba jakies lepsze kabelki bo na tych sznorowkach seniczowych od lampki nocnej to moze byc slabo (no i mozliwosc sprawdzenia czy zadziala bo senicz uwaza ze nie).

robix.

robix, jedyny problem to akustyka pomieszczenia. Nawe dobrze, ze pomarudziłeś na ten temat bo tylko mnie to zmobilizowało i załatwiałem wałki tapicerskie do aranżacji.

Prezentacja wypadnie lepiej niż dobrze. Przekonasz sie :)

Pozdrawiam

W Marantz sa zwykle zaciski na sprezynki. Takie jak w najtanszym sprzecie. Wiec nic tam grubego nie wsadze. No chyba ze przez basrefleks? chce zrobic na tych sznurowkach aby potem nie mowiono ze to dzieki kabelkom tak to gra.

Bedziemy sluchac na takich jak ta kolumnach ale z mniejszym basem 25cm i nazwie DMS-250 z wymienionymi wysokimi na 19mm polipropylenowe kopulki. Bo orginalny padl wiec wymienilem dwa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

52zł to dobry bufor, jeśli jeden sponsor "zachoruje". Myślę, że dobrze będzie, jeśli każdy weźmie jakieś swoje "referencyjne" płyty CD. Niech tylko senicz napisze, czy Marańciunio czyta CD-Ry?

Ciekawe jaki wplyw na wzrost ilosci sprzedanych biletow bedzia miala nasza inicjatywa?

Martwie sie tylko o muze. Zeby nie bylo nudnie. I mniej audiofilsko. Bez tego typowego zadecia. Ale my nie musimy nic sprzedawac namawiac przekonywac! my mamy sie dobrze bawic!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.