Skocz do zawartości
IGNORED

Systemy prywatne na Audio Show 2007 v2

camle

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe.. ok koniec zabawy....... Lukar BLAGAM!!!!!! wez skasuj ten debilny system.....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zydel -->

>Chcą ale w dyskusji a nie w celu głupawych wpisików.

Ale o czym tu pisać?

Chcesz pokazać swój prywatny system .. wynajmnij pokój ... zapłać ... a nie żebraj po ludziach bo tylko błazna z siebie robisz!

zdezintegrowany_3PO

Czy masz za Cesarza swojego osobę która traktuje Cię jak kamikadze i mięso armatnie?

Widzę że szukasz zaczepki. Usiłujesz piardnąć ale pamiętaj że ja partnerów mam a sponsorów nie szukam a wyłącznie oczekuję ciekawych pomysłów, których Ty z przekrwionymi i błędnymi oczami po zagryzaniu trunków pizzą zamiast kolacji przy stole nie jesteś w stanie zrozumieć.

A.... amigo..... .

zydel -->

Mnie tam Twoi partnerzy nie obchodzą!

A przekrwione/ błędne oczy i ekscesy w alkoholowym zwidzie to chyba wszystkim na tym forum z kim innym się kojarzą!

Mimo wszystko życzę powodzenia w prezentacji podczas Audio Show, chętnie posłucham (oczywiście jeśli to nie będzie pokaz zamknięty) twojego systemu.

zdezintegrowany_3PO

No po wyciągnieciu pieluchy zaczynasz się uczyć mówić:)

Jeśli dojdzie do skutku to miło bedzie gościć każdego i to za własne parnerskie a nie (składkowe)- w końcu gościa gospodarze przyjmują:)

I nie dawaj się więcej podpuszczać ani swojemu drugiemu "ja" a ni osobom trzecim a będzie O.K

Kolega Senicz włozył jak zakładam dużo dobrej pracy więc jego system powinien wypaść pozytywnie.

Natomiast nie próbuję robić żadnej konkurencji. To ma być zabawa i przygoda. I tak jestem co roku na wystawie. Będąć z poza stolicy mógłbym być jednego dnia lub zakwaterować się a jeśli już to nie widzę wtedy powodów dla których "nie stracić" parę złotych na zabawę i ............ :)

Tak ja to odbieram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.