Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007 v2

camle

Rekomendowane odpowiedzi

camle, to mnie uspokoiłeś :)

W razie gdybyś chciał coś wiedzieć odnosnie spraw organizacyjnych pisz Tu...

...będę śledził Twoje neurozy ;)

Ten wątek podaje do moderacji jako zaśmiecajacy zakładkę stereo.

Spoko na bocznicy też znajdę :)

Pozdrawiam

tak, ta cała sytuacja kwalifikuje się co najmniej do neurologa..

tylko kto korzysta z wynalazków swojego ulubionego wroga? i dlaczego? prawda przeraża tak bardzo, że trzeba ją blokować? - ty i twój pan zawsze możecie liczyć w moich wątkach na wyrozumiałość i pogłaskanie po główkach - zapraszam!

Jeszcze tylko mała rekalama oryginału :) :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Info dla wszystkich chcących wesprzeć zbiórkę pieniedzy na pomieszczenie w którym odbędzie się prezentacja twórczosci Włodka Senicza podczas tegorocznego Audio Show...a także niedzielna niespodzianka - również DIY.

Pozdrawiam i zapraszam.

Ukryta Zawartość

posłuszny camle, jak będziesz dobry pies to bedziesz dostawał od swego pana (hiehie) Władka Twoje ulubione chrupki.

Tylko nie liż mnie po rękach z wdzieczności za to info :))

Na bocznice wątek wylot - Lukar prośba.

Pozdrawiam

już pochwaliłem cię, za twoją ewolucyjną zdolność do naśladowania coraz to lepszych panów (graaf - niezbyt dobry był - to przyszło niestety na mnie teraz)...

tak bardzo dobiekłem twojemu panu z tymi kenologicznymi porównaniami? dziękuję! :)

esteś taki nudny ... będe Cię czytał do poduszki ...

ja lubiłem obywać się bez tej wścieklej sfory...

ale jeżeli muszę koniecznie być twoim panem w przyszłości - czytaj i ucz się

czyżbyś wyzbył się własnego przekonania o "wymianie monologów", które twój pan tak wyszydził?

zapraszam na wymianę tych twoich "śmiesznych monologów"... nie zablokuję cię - śmiało! ;)

lancaster:

zobacz: teraz gadam sam do siebie - zupełnie tak samo jak twój ukochany pan (ten od "buda" i "waruj") mam nadzieję, że sprawia ci to równie wielką przyjemność

jak sądzisz:

jest sens bawić się tak jak to niedogłaskane dziecko z adhd - "graaf" (btw: link dla niego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) czy mogę już sobie odpuścić i pogadać z jakimiś ciekawymi ludźmi?

Ukryta Zawartość

Re: Edward, 2 Wrz 2007, 18:54

>camle,

>

>niniejszym przejmujesz po Seniczu żółtą koszulkę lidera w pisaniu postów ze samym sobą. DZIEWIĘĆ! To

>na razie jest absolutny rekord. Gratulacje! :-)

trudno będzie pobić ten rekord bo to nie jest jakieś tam "pisanie postów", to jest scamlenie

dziwię się, że chociaż wątek został zgłoszony do moderacji to nie został przesunięty na bocznicę

Nalesnik nie ma sluzyc do zlosliwego defekowania innego sprzetu. Tak poczatkowo myslalem. Ale my wegetarianie nie jestesmy az tak zlosliwi. Wydaje sie ze nadsedl czas gdy sluchacz sam wedlug swojego gustu dobiera sobie system a moj to jest jedna z propozycji. jesli ktos lubi dziewiek ostrawy ze spora zawartoscia thd to wybierze wlasnie taki i bedzie zadowolony. Wydaje sie ze nie ma co narzucac nikomu sprzetu a na tej liscie wiekszosc tak sie zachowuje - wciska innym swoje poglady na sprzet.

>Nalesnik nie ma sluzyc do zlosliwego defekowania innego sprzetu. Tak poczatkowo myslalem. Ale my wegetarianie nie jestesmy az tak zlosliwi. Wydaje sie ze nadsedl czas gdy sluchacz sam wedlug swojego gustu dobiera sobie system a moj to jest jedna z propozycji. jesli ktos lubi dziewiek ostrawy ze spora zawartoscia thd to wybierze wlasnie taki i bedzie zadowolony. Wydaje sie ze nie ma co narzucac nikomu sprzetu a na tej liscie wiekszosc tak sie zachowuje - wciska innym swoje poglady na sprzet.<

Swietnie napisane moim zdaniem sprzet Senicza juz wygral bo tak naprawde nie ma w tym wszystkim wygranych i przegranych, wygrywa kady kto cos zaprezentuje, spokojnie znajda sie osoby ktorym ten dzwiek sie bardzo spodoba jak i takie ktorym absolutnie nie przypadnie do gustu - panie Senicz naprawde trzeba bylo tak uczciwie i normalnie sprawe postawic od samego poczatku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.