Skocz do zawartości
IGNORED

Może by tak obśmiac system zydelka na AS

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Mirek Potemski >>> Czy moglbys wasc dac siana bo zachowujesz sie jak zwykla szmata pyszczysz ,obrazasz ludzi mysle ze chamisko jest z ciebie straszne -przemysl to.

robix

i znowu temat Zydelka. najświętszy człowiek, który nie widzi swojego chamstwa - gdy ktos zamiescił niedawno inny temat gdzie mozna było wspomniec forumowych szkodników, zamiesciłem tam Zydelka. oj ile potem sie naczytałem korespondencji PW od tego chodzącego wzorca kultury i opanowania:)

cir, 5 Wrz 2007, 13:27

>Zydelek

>cele szczytne, oby jak najwięcej korzysci z tych programów było

Od wielu miesięcy trwały prace nad urządzeniem do "odgrzybiania obuwia i usuwania" przykrych zapachów.

Tematem seminarium będzie higieniczność produktów skórzanych.

Wspomniane urządzenie znajdzie się na rynku przemysłowym zaraz po nowym roku.

A więc Panowie- już został rozwiązany problem nie mycia swych stóp. Teraz można będzie się nie myć a obuwie odgrzybić by nie cuchnęły:)

Ach ta Europa:):)

• 2 tygodnie później...

tu mozna znalezc co robił Zed w Radomiu a mianowice wyciagał od unii --kopiarke ,fax i cos tam w ramach wyrownywania szans dla mikroprzedsiebiorstw w Polsce

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak Zed ty wszystko zrobiłes a ten gosc z tytułem profesorskim tylko podbił sie pod wnioskiem na przetarg?

a ty juz nie mogłeś?

Według dokumentu jestes jednym z chyba setki ktorzy skorzystaja z unijnej darowizny i tyle w temacie Radomia

Oczywiście wraz z prostactwem wychodzi twoja głupota MATOLE (zapewne) jeden z udupionych na którymś z egzaminów.

1. Nie ma to nic wspólnego z "obśmianiem" jak w tytule wątku.

2. Nie umiesz uszanować mojej pozycji zawodowej w hierarchii RP.

3. Brak argumentów do dyskusji powoduje w tobie zadawanie ciosów poniżej pasa.

4. Pokaż co tobie zawdzięcza rzemiosło polskie?

5. Kogo wyszkoliłeś i co osiągnąłeś?!

zydelek nie wiem czy szewce dalej tak pija jak kiedyś.Ale po akcji promocyjnej tkanej z darkulem ,powinieneś sobie w łeb strzelić najlepiej o drugiej nocy w porcie jachtowym.Albo przynajmniej zmienić nazwisko.A ty tu sobie tokujesz i oceniasz kulturę.Chyba radziecką.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.