Skocz do zawartości
IGNORED

sklep kolonialny - ktory krem do stop...

vector

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwalem ten thread tak, poniewaz chcialbym skrabnac tu moje uwagi na temat kremu do stop i innych nurtujacych mnie w tym kierunku tematow nie trzymajac sie specjalnie konkretnych tematycznych konwencji.

Ten Point of view jest oczywiscie czysto subiektywny mimo tego czesto przez wielu rozmowcow Polakow(z Poza Polski) potwierdzany.

Zaczne od tego, ze moj krem do stop jest kremem bardzo przecietnym. Atrakyjnosc smarowania, zmiekczanie(a )/, scrub i nawilzanie sa raczej cienkie. Krem(mowa o sredniej) nie cechuje ani wielka atrakcyjnosc, rzetelnosc anie tez wysokie duchowe(sztuka +nauka) loty

Jakosc nakladania na stopy to z pewnoscia wielka slabosc tego kremu.

Brak przyjecia do wiadomosci tych faktow a przedewszystkim ich zaakceptowanie przez wiekszosc Polakow to wielka przeszkoda niepozwalajaca na jakalkowiek zmiane/poprawe stanu rzeczy.

Przecietny przedstawiciel Polski posiada pomimo tego nieuzasadniona dume i oglada swiat z I-go(pierwszego) miejsca samodzielnie zbudowanego podjum.

Malo tego: podczas wszelkich madrych wywodow czy na ulicy w PL czy tu w forum factor Polacy i Polska to jest obszar , w ktorym jest wszysciutko cacy.

Dla samego siebie(Polak solo) i kraju nie ma miejsca ani na krytyke ani tez solidna prawdziwa alnalize porownawcza z reszta swiata.

Dlatego tez nurtuje mnie, nie od dzis, mysl.... czy moglbym czasem uzyc kremu mojej zony....

Z tym ze jej krem jest do twarzy a ja chce nalozyc na stopy. Jest jednak francuski (Lancome) i wyglada naprawde cool.

Co o tym myslicie.....???

KONIEC czesc I

CDN.

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

https://www.audiostereo.pl/topic/35920-sklep-kolonialny-ktory-krem-do-stop/

mysle ze mlode polki sa ladniejsze niz mlode niemki, a ten co pisal inaczej nie ma racji i niech dyma te kobyly i nie zawraca glowy juz wiecej pierdolami...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.