Skocz do zawartości
IGNORED

KEF czy PARADIGM ?

kinder

Rekomendowane odpowiedzi

Francuz, 3 Lis 2007, 22:47

Francuz. Nie mam nic przeciwko Polpakowi. Zwróć proszę uwagę na to o co poszło - o zeszłoroczne zachowanie na audioshow kiedy to delikatnie sugerowałem aby ściszyli suby w tym roku. To nie ja zaczepiłem na forum kerikawona tylko odwrotnie a że wyszły przy okazji jego kanty to nie moja wina. Miał okazję kilka razy się wycofać ale niestety nie zrobił tego.

Sądzę, że każdy dystrybutor sprzętu powinien mieć możliwość wypowiadania się na forum ale oficjalnie a nie jako pseudo-kolega który "tylko doradza".

Pozdrawiam

Gustaw, 3 Lis 2007, 22:56

>Francuz, 3 Lis 2007, 22:47

>

>Francuz. Nie mam nic przeciwko Polpakowi. Zwróć proszę uwagę na to o co poszło - o zeszłoroczne

>zachowanie na audioshow kiedy to delikatnie sugerowałem aby ściszyli suby w tym roku. To nie ja

>zaczepiłem na forum kerikawona tylko odwrotnie a że wyszły przy okazji jego kanty to nie moja wina.

>Miał okazję kilka razy się wycofać ale niestety nie zrobił tego.

>

>Sądzę, że każdy dystrybutor sprzętu powinien mieć możliwość wypowiadania się na forum ale oficjalnie

>a nie jako pseudo-kolega który "tylko doradza".

>

W tym wątku w całej jego rozciągłości w 100% się z tobą zgadzam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.