Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw cd+wzmak do 10 kzł

arongol

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł dziekuje za podpowiedz,jednak Creeka kiedyś słuchałem z seri 4 i te brzmienie niebardzo mi leży.A co do słuchania głośno to nie oto tu chodzi,a raczej o dynamikę i drive.Byliśmy wczoraj tak jak pisałem z kolegą na małym odsłuchu.Więc tak Naim-chyba raczej bym się pomylił co do jego zakupu.Nie żeby był to jakiś kiepski dzwięk wręcz przeciwnie kolejny raz mi się podobało tylko tym razem zestaw podłączony był do zupełnie innych głośników niż RLS i wyszły na jaw takie żeczy jak brak świeżego powietrz pomiędzy dzwiękami a także gęstość przekazu która raczej w moim systemie się nie sprawdzi.Mam pytanko czy naprawdę Naima niewolno wypożyczać?Tak więc szukam dalej.Czy w Wawie można gdzieś odsłuchać Krella.Wczoraj żaden sklep niemiał go na stanie.

Pozdrawiam Arek

W Top HiFi nie mają ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Witam

Jestem świeżo po odsłuchach Krella 400xi u mnie w domu i co tu dużo mówić,mój Reloop(po tuningu) "WYGRAŁ":).Wraz z właścicielem Krella niemogliśmy w to uwierzyć.Po włączeniu 400setki wszystko przysiadło,dynamika,wysokie tony były o klasę gorsze?!!!Z tego względu że chciałem poprostu lepszy wzmacniacz i cd a trafił się tylko wzmak to nie widziałem sensu zmiany okablowania itd,jedyne co zmienialiśmy to płyty,ale to i tak nie pomogło Krellowi.Kompletnie niemam pojęcia o co chodzi,jedyne rozsądne wytłumaczenie tej sytuacji to poprostu nie zgranie wzmaka z resztą systemu i dopicowanie Reloopa akurat pod system(tuning mojego autorstwa który trwał rok czasu).Chyba przestję szukać dalej ponieważ zamiast przewidywanej kwoty 10 kzł zrobiło by się napewno więcj a mozliwości odsłuchu mam ograniczone.

Pozdrawiam Arek

Ale jaja z tym Krellem no niezle jak rozjechal go Relop nawet ze po tuningu nic tego nie usprawiedliwia !

To jak ludzie kupuja te klocki ,,nazwa,,?

Kiedys sluchalem Krella z SF i gralo swietnie hmm nic nie kumam.

robix.

robix

Jeszcze nie mogę się po tym otrząsnąc aż cały chodzę,a chciałem go kupić w ciemno,ok 8kzł wyrzucone w błoto chyba bym się pochlastał.Albo znowu szukał cdka,kabli-paranoja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.