Skocz do zawartości
IGNORED

Fofumowe zamówienie AC!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie. Ale okazuję wspaniałomyślność:)

Zapoewne wielu z Was zamówiło drut pod wpływem dobrych opinii. Na 100% okaże się ze nie wszyscy są zadowoleni. I ja Was z tego problemu wybawię. Nie licząc straty jak cło i podatek vat odkupię każdą ilość 12 gauge po 1$ a 10 gauge po 2$. Chyba uczciwa cena dla niezadowolonych?

Zydelek mam

3 pary obówia z którego jestem niezadowolony, za krótką drabine, za małą patelnię, skarpetki których za hooja nie moge doprać, mój panoramiczny monitor jest...mało panoramiczny, szampon po którym mam łupież, dywan nie pasujący do ścian, pralke bez zuszarki, 4 podkoszulki w których nie chodzę, za krótką pościel... WYBAWISZ ???

Ja swojego kabla nie sprzedam, za takie pieniądze niech mi leży w szafie jak się nie sprawdzi unikne potem ewentualnie targania go ze stanów a u Ciebie Zydelek bedzie pewnie drogi :/

..no i wogóle o mozliwościach sprawdzenia jednego z najpopularniejszych kabli wszeczasów u siebie, oraz samego wpływu kabelka na brzmienie no i porównania go w przyszłości z innymi...

...bo z forum to się człowiek nie dowie...

:)

Gratuluję przeprowadzonej akcji zbiórki zamówień. Pod wpływem opinii gdzie drut się sprawdził w systemie wiele osób złożyło zamówienie w ciemno. Teraz tylko patrzeć jak po wygrzaniu (czas około miesiąca) nastąpi wysyp czerwonego druta na sprzedaż:). Taka akcja spowodowała również spadek wartości rynkowej. Wspomnicie moje słowa bo będzie to tak samo jak z masowym zamówieniem Lapp kabla itp. rzeczy.

>_WILU_

Masz rację, za takie pieniądze, nawet jeżeli mi się nie spodoba, to też go nie oddam, niech leży w szafie lub służy do porównań.

Nie śledziłem tej dyskusji od początku, ale ogólnie to nie wiem o co chodzi. Jakiś człowiek coś sprzedaje i chce na tym zarobić. Oferuje cenę, z którą się zgadzasz albo nie. Ufasz mu albo nie.

Za obrażanie się nawzajem na forum należy się "INGORUJ", a nie równie uwłaczająca odpowiedź osoby obrażanej, która za "zejście" do poziomu interlokutora również zasługuje na "IGNORUJ".

I tą metodą skończy się narzekanie "że forum schodzi na psy". Jakie forum? Te setki kulturalnych ludzi, którzy uczestniczą w nim mniej lub bardziej aktywnie, czy te poszczególne jednostki, które nie mają oporów przed wypisywaniem inwektyw?

Zydelek, 25 Wrz 2007, 10:22

Teraz tylko patrzeć jak po wygrzaniu (czas około

>miesiąca) nastąpi wysyp czerwonego druta na sprzedaż:).

A Ty co byś zronbił z odkupionym drutem ??

JA WIEM !! OWINOŁ BYŚ GO BANDARZEM DO ODPOWIEDNIEJ GRUBOŚCI NA ALLEGRO DOKUPISZ WTYKI PO 2zł szt. ZGRZEJESZ DWIEMA RURKAMI TERMOKURCZLIWYMI I... NA SPRZEDAŻ ! TYLKO ŻE W INNYM KOLORZE ! :)

I PYTANIE !

Dlaczego zablokowałeś mi możliwość pisania w wątku ? Coś niewygodnego się dzieje ?

A MOŻE POPROSTU PROPAGANDE SIEJESZ I U SAMEGO POCZĄTKU CI ONA NIE WYCHODZI.

POZDRAWIAM

ps: Jeśli będze się chciał wypowiedzieć to to zrobie a Ty mi w tym nie przeszkodzisz !!!!!!!

Nie zamierzam zakładać TAJNYCH i NIE JAWNYCH klonów JAK TY !!!

>Taka akcja spowodowała również spadek wartości rynkowej.

Myśle, że niewielu zamawiających przejęłoby się utratą wartosci kabla za 150-200zł. Patrząc na systemy w "o mnie" łatwo domyslić sie, że niejeden z nas używa głosnikowców o wartości przynajmniej kilkakrotnie wyższej i gotów jest zaryzykować, aby osobiście przekonać się, czy "zwykły drut" może zagrac lepiej od, powiedzmy, Cardasów za parę tysięcy :) Nie sądze też, aby kabelek był tak marny, żeby "nie zagrał" w budżetowym systemie.

:p

A propo`s priva, które dostaliśmy.

Kwoty podane nam przez Cloudiora są wyższe (znacznie) niż liczyłem. Niestetyt tak właśnie wychodzi.

W excelu widać dokłądnie. Koszty wysyłki z USA zostały rozliczone po równo na wszystkich zamawiąjących i dodane do ich wartości zamówienia (baza dla podatku). Od sumy naliczono cło (3,7%) i od tej sumy vat (22%). Odjęto wysyłkę z USA (tą zapewnia nam Paul). Dodano koszt transferu (30 zł / 41 osób = grosze).

I tą metoda moje 235$ zmienia się w 852,63 PLN ;-(.

Ach te podatki... ;-]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Właśnie:)

O ile ja sie orientuję może być jeszcze troszke drożej.

Czyli na dzień dobry wszyscy mają +26% i brak możliwości zwrotu w razie niezadowolenia w przypadku kiedy okablowanie nie spełni pokładanych oczekiwań:)

Wychodzi więc że zakup za moim pośrednictwem był BARDZO atrakcyjny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.