Skocz do zawartości
IGNORED

PROTONSIL sprzedaje głośniki

andios

Rekomendowane odpowiedzi

Warto zajrzeć.

Dla przykładu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/36145-protonsil-sprzedaje-g%C5%82o%C5%9Bniki/

wystarczy porównac , albo byc w temacie

Ukryta Zawartość

tamte mają 15 ohm te są 8 -ki

Ukryta Zawartość

W Warszawie można kupić w Pasażu Wileńskim (Praga Północ)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie ma co porównywać, bo to dwa rózne głośniki, a ponadto ceni je chyba drożej od samego Tonsilu. Nie widzę także porównania ze sklepem Eton, gdzie nie ma takich głośników w ofercie ( GDN 13/40/2 15 om, ponadto za 18,30 zł/szt.). Natomiast co do garażu, to musi mieć duży garaż, bo ma sporą ofertę i jest bezczelny, bo przedstawia się jako pracownik sklepu ProTonsil i podaje adres ProTonsilu. Ja kupiłem, zresztą 20 szt. poszło do 5 osób w jeden dzień, a sprzedającego można zweryfikować u źródła.

Podając adres sklepu Eton miałem na myśli głośniki do klonów Totem Mite.

Nie porównuję oferty a podaję namiary aby ułatwić nabycie głośników z pewnego źródła, o ile ktoś mieszka dostatecznie blisko.

Raczej pewnego rodzaju akcja promocyjna. Teraz te głosniki ( GDN 13/40/2 15 Om są po 30 zł ), ponadto jest wyprzedaż końcówek magazynowych. To jest informacja z ProTonsilu, gdzie zadzwoniłem by się upewnić, że sprzedający nie jest oszustem podszywającym się pod ProTonsil

no i to tłumaczy niską cenę aktualnie są one jednak juz droższe niż w linku do 1 aukcji ....

andios> nie widziałeś znaku zapytania w moim wpisie.. alledrogo niestety jest bazarem trafiają się poważni ludzie ale tez i menele posiadajacy po 20 kont których allegro nie blokuje do czasu gdy kasa przestanie regularnie płynąć ..biznes is biznes

Widziałem Twój znak ?. Nie jestem naiwniakiem, na Allegro jestem prawie od jego powstania i dlatego najpierw zadzwoniłem do ProTonsilu, potwierdziłem tożsamość sprzedającego ( nazwisko firmujące sklep elektroniczny firmy ). Dla mnie nie ma znaczenia czy się pomylili w cenie, czy nie. Jak sam napisałeś, biznes to biznes. Ja cieszę się, żd kupiłem głośniki po 18 zł, a nie 82 zł i złożę sobie mietki. Oryginalne wysokotonówki odkupiłem od prywatnej osoby już wcześniej za 2/3 ceny. 400 zł raczej nie wydałbym na te kolumnienki, ale 150 zł - bez wachania.

andios, 18 Wrz 2007, 10:31

>Oryginalne wysokotonówki odkupiłem od prywatnej osoby już wcześniej za 2/3 ceny. 400 zł

>raczej nie wydałbym na te kolumnienki, ale 150 zł - bez wachania.

Andios ciekawi mnie jak planujesz się zmieścić w tych 150 zł... ;)

obawiam się, że na głośnikach zaoszczędziłeś jakieś 180 zł... bo jak obliczyłem zapłaciłeś za komplet głośników jakieś powiedzmy 75 zł, to zostało ci 75 na paczki, zwrotnice, rury br, terminale... no chłopie będzie ciężko... ale może masz jakieś używane części i masz materiał na paczki za darmo... no to w tedy może.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.