Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz sluchawkowy dla polsrodkow

slim_eddy

Rekomendowane odpowiedzi

Szwagiero

Za to, ze na poczatku sie burzylem musze faktycznie przeprosic ale piszac wtedy tego posta przyswiecala mi idea kupna tylko i wylacznie wzmacniacza. Z Waszych poczatkowych odpowiedzi wywnioskowalem, ze mam kupic tego samego pokroju sluchawki (troche lepsza jakosc) i jeszcze do tego wzmacniacz co naprawde jest podwojeniem stawki jaka chcialem wydac. Ale tak czy siak PRZEPRASZAM.

Co do karty dzwiekowej to mam juz zewnetrzna o czym wspomnialem na samym poczatku. Powiedz tylko co rozumiesz przez fireware (sorki ale ja naprawde zielony jestem).

Obecnie siedze w Holandii na praktykach i musze sie zadowolic odsluchiwaniem muzyki z laptopa. Kolega zaproponowal, ze da mi jakis stary amplituner na czas praktyk, ktory podobniez ma robic za wzmacniacz ale nie wiem ile w tym faktycznie jest prawdy.

Jezeli jednak nie kupie hd 650 to odnosze sie z pewna niechecia kupna nowych sluchawek. Liczylem na jakas "gotowa"odpowiedz dotyczaca wzmacniacza bo nie mam mozliwosci sprawdzenia, ktory wzmak mi najbardziej odpowiada. W przypadku jak juz zdecyduje sie na sam wzmak do hd 555 (120ohm) do wie ktos z doswiadczenia co sie najlepiej sprawdzi?

pozdrawiam i przepraszam ;'-(

>slim_eddy, 18 Wrz 2007, 11:57

>Jezeli jednak nie kupie hd 650 to odnosze sie z pewna niechecia kupna nowych sluchawek.

nadal nie wiem, czemu upierasz się koniecznie za senkami, ale nie drążę tego tematu dłużej - Twój wybór.

i jeszcze coś, sb live to trochę niezbyt wysokich lotów karta. firewire to jest standard łącza tak jak np. usb tylko że zapewniający o wiele większą przepustowość (szybkość), przez co bardziej nadaje się do zastosowań audio, niestety urządzenia które go wykorzystują są sporo droższe od intefejsów na usb. dużo lepszym rozwiązaniem od sb live na usb jest podstawowa wersja emu 0202 usb.

>Nie znam sie na rynku hi-fi ale widzialem, ze ceny troche skoczyly (banalny przyklad jak hd 555 na

>allegro schodzily za 330 to teraz za 400 ida) wiec nie wiem jak zareagowac.

Jesli mozesz sprzedac za 280 swoje to sprzedaj. Bedziesz miec bol glowy czym je zastapic, ale to mily bol, ktory kazdy na tym forom kocha :-)

Ja nie dal bym 330-400 za nowe, kupilem nowki za okolo 260 (45£), ale z e-baya UK. W sklepie muzycznym pan chcial 100£!

To niezle nauszniki ale nie warte 550 pln ani 400 pln.

tak z ciekawosci

jezeli z przedzialu cenowego 300-400 senki hd555 okazaly sie pomylka to czy tak samo to sie ma senek hd650 za 1000-1200 zl? czy moze warto dolozyc jeszcze troche wiecej?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.