Skocz do zawartości
IGNORED

Anti-Cables od Zydelka

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

nedj, 18 Wrz 2007, 16:21

>Spoko, pewnie wróci ;)

tylko teraz, jako ze mu juz nie zalezy, dowiemy sie na ile jeszcze sposobow czlowiek (czy napewno) moze obrazic drugiego czlowieka. ciekawym doswiadczeniem beda tez nowe (swieze ;) nikomu wczesniej nie znane przeklenstwa i wyzwiska, prosto z zakladu szewskiego od samego szewca, antydratewki :D

> Marduk

>Zydelek jak przedstawiłeś się Paulowi, jeśli zaprzecza, że nie zna ciebie z imienia i nazwiska, to

>skąd masz Antykable jeśli nie

>od niego to?

zwróć uwagę na wpis:

>Zydelek, 16 Wrz 2007, 20:26

>A kabel nabywam jako firma a nie jako Zydelek.

to może wyjaśniać punkt (1) z odpowiedzi Paula.

na podstawie lektury wszystkich wpisów sądzę, że Zydelkowe antykable (a przynajmniej pierwsze egzemplarze) pochodzą jednak od Paula.

Sam Zydelek natomiast oferuje szerszy asortyment produktów, co może niewątpliwie prowadzić do nieporozumień.

interesuje mnie jednak to, że Paul nie zna Zydelka z imienia i nazwiska, a Paul jest skrupulatny i dokładnie wie co kto i ile u niego zmówił i jakie przekroje. Jak do tej pory Paul nie potwierdził, że znam Jacka, po drugie dlaczego zatem Zydelek nie poda pod jaką nazwą powinien znać go Paul, to pewnie przekonałoby ludzi, którzy posądzają go o "ciągnięcie" druta, że drut jest oryginalny, a

tak Paul zaprzecza a Zydelek milczy, szkoda.

Marduk, 18 Wrz 2007, 16:41

...po drugie dlaczego zatem Zydelek nie poda pod jaką nazwą powinien znać go Paul, to

pewnie przekonałoby ludzi...

dokładnie ! Zydelek mógłby tu podać parę rzeczy którymi rozwiał by wątpliwości, ale wolał się zwinąć a i tak ZIORA na ten wątek !!! NA BANK !!! Wolał zakończyć w ten sposób niż podawać coraz to inne wytłumaczenia w których sam się zaczynał gubić, poprostu ma ludzi za idiotów ! czy człowiek który nie ma nic do ukrycia wpisuje w "o mnie" ŻEGNAM ?

Netboy, chcesz mieć szewców - poczytaj Witkacego :)

Wg mnie Zydelek swoim krętactwem wpadł jak gówno w wentylator. I tyle. Tylko teraz chce cos odkręcić i... zacząć sciemę od nowa.

Ile można to ciągnąć?

Mili audi(maniacy??) Żydelek nie musi sprzedawać kabli od kogokolwiekuznanego w swiecie kabli. Jego własne ,niepowtarzalne kable grają na tyle poprawnie (wraz z otoczka tajemniczości) ze część kupiła od niego kable "dla dzwięku" cześć licząc że kupuje oryginał w super cenie i też grają. Prawda jest prawdopodobnie taka ze żydelek kupuje kabel w szpuli , może to być nawet tania chińszczyzna którą drogo sprzedaje. Istotne jest to że wyprodukowanie super extra najdroższego kabla może być 3-5 razy droższe niż tego najtańszego,przy zręcznym narketingu można sprzedać go z kilkusetkrotną marża. Kto tę marże zgarnie ? = żydelek? , chińczyk, firma jakaś tam?

Po prostu w audio (zwłaszcza kable) to trochę pracy, dużo picu i mamy potencjalnego jelenia. A to że żydelek powielił pomysł na zarabianie na kablach to jego biznes. PS - nie znam żydelka i patrzac na jego forumowe elokwentne i kwieciste wypowiedzi bałbym się kupić kabelek do lampki. No ale wielu kolegów zwietrzyło "okazję" i kupiło sper kabelki które grają - pocieszajace jest że chociaż grubszy od oryginalnego więc "lepszy"

PS - lutowanie kabli a nie zaciskanie - to w obecnej dobie raczej DIY

a w czym problem skontaktować się poza forum, umówić się z paroma na pifku i sypnąć każdemu ( ilość dowolna ) po xxx zł za parę dobrych słów o:

- samym sprzedającym ( Zydelek )

- kablu

- dźwięku

licząc, że się to z czasem zwróci w sprzedaży

Przykład

najpierw:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a potem:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chyba nie wystawiał paragonow na kable --- więc skad ty chcesz te faktury WILU

nie wiem czy pamietasz ale na allegro miał zwyczaj pisac ze ewentualny podatek od transakcji płaci kupujacy -co potwierdza ze nie wystawiał faktury czy paragonu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Rozmawialiśmy we czworo. Pauul, Judi, Jakobs& Jack's.

Chłopaki z Poznania narobili głupich plotek (wg. Cludiora i Piotra) czego się nie spodziewałem. Lojalność i zaufanie zostało w tym momencie bardzo mocno nadszarpnięte. Paul w swych zapisakach potwierdził że zamówienia indywidualnegop dokonali w lipcu czyli miesiacu kiedy mieli moje kable u sibie i nie znali ceny.

UWAŻAM WIĘC ŻE PODSTĘPNIE PRÓBUJĄ MNIE ZNIEWAŻYĆ i zrobić swój interes na Anti Cable"s licząc na prowizje z zamówienia grupowego.

DODATKOWO- oświadczam że wysłałem do Poznania minimum po 2 metry na stronę a dalej dotarło po 1.80, gdzie więc ubyło po minimum 20cm na stronę???????????????????????

Sorry ale znów mam rozmowę cdn.

WILU

A pieprzyć to! A czy nie można zamówić porządnych (pewnych) kabli w porządnym sklepie?

Ja mam interkonekt Van den Hula za nieco ponad 1000 i wystarcza mi! Ale sprzęt stał w sklepie 4 dni zanim wybrałem akurat ten... Głośnikowe mam robione na zamówienie.....gdyż zobaczywszy ceny dobrych firmowych, ręce mi opadły....Zapłaciłem dużo mniej a różnicy, możesz wierzyć lub nie, nie uświadczyłem....Interesu dobijałem jednak twarzą w twarz a nie przez internet. A to jest zasadnicza różnica...

OŚWIADCZAM!!!

Wszystkie kable jakie miałem, mam i bedę miął a które są oznaczone mianem Anti Cable's są oryginalnymi kablami od Paul'a Speltza i jego żony Judi. Niddy nie usułowałem niczego podrobić ani podszyć się pod ich wymyslony pomysł. Wszelkie inne twierdzenia są niedorzeczne i nijaja się z prawdą. Nakład jaki bym musiał poniesć na podrobienie przekroczyłby znacznie wykonanie podróbki. Jedynymi cwaniakami korzystającymi z okazji są Panowie z Pyrowa, którzy nadużyli mojego zaufania robiąc mnie w ch*ja i mysląć że im to ujdzie na sucho. Przeprowadziłem kilku godzinną rozmowę z małżeństwem Speltzów. Wszelkie insynuacje ad. podróbek są nie prawdziwe a winnych zaistniałem sytuacji dotkliwie ukarzę w odpowiednim czasie.

Jednoczesnie odpowiadam na wątpliwości.

1.) Ja również wykasowauję przeczytaną korespondencję :):) Paul i ja nie mamy zarchiwizowanych kopii :)

2.) Potwierdzam że nie ma i nie istnieje żaden diler na nasz region.

3.) Faktycznie strategia Paul'a opiera się na sprzedaży internetowej i jak dotychczas nie spotkał gopdnego partnera:):)

Powiedz o tym polskim kolegom- zostało powiedziane:):)

Pytanie w jakim celu i kto za tym stoi???

Dobranoc

Ps. Umowa nie została jeszcze podpisana ale wiem kto stoi za intrygami!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A to ma być podróbka made in zydelek ???

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.