Skocz do zawartości
IGNORED

Uszkodzony tuner Sony ST-S530 ES

cudak10

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Zakupiłem na Allegro tuner Sony ST-S530 ES który służył mi tylko przez tydzień i dzisiaj niestety już się nie odpalił.

Brak jakiejkolwiek reakcji, zmierzyłem napięcia na zasilaniu i wszystko jest OK. Co może być przyczyną?? Może ktoś z Zabrza lub okolic jest wstanie zajrzeć do niego??

https://www.audiostereo.pl/topic/36213-uszkodzony-tuner-sony-st-s530-es/

cudak10,

niestety nie znam nikogo w Zabrzu, kto mógłby zajrzeć w uszkodzony tuner...

a próbowałeś oddać sprzedawcy tego "strucla"? niezbyt długo podziałał, a był pewnie "w 100 proc. sprawny, niegrzebany, real foto itd.", co? spróbuj go zwrócić, a jeśli się nie uda - napisz na forum, kto ci takiego trupa sprzedał... żeby wiadomo było, od kogo na Allegro trzymać się z dala i kupować.

x.

szybki search na Allegro, "OSRAM" i wszystko jasne...!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cyt. z aukcji "Poza wymienionym przewodem zasilającym sprzęt jest w pełni oryginalny. Masz pewność, że będzie służył jeszcze przez długi okres czasu (...)." A o jakiej gwarancji pisze na tej aukcji niejaki tadikos?

jeśli sprzęt jest na gwarancji udzielonej przez sprzedawcę, oddaj mu tuner i zażądaj zwrotu pieniędzy. i kropka.

nie grzeb w tym trupie... poza tym prawie 180 plnów za takie coś, to chyba trochę za dużo...

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cudak10,

nie grzeb w tym tunerze, tylko odsyłaj trupa dpo sprzedawcy i tyle, na aukcji stoi jak byk - cyt.

"Gwarancja na produkty:

Sprzedawany sprzęt jest w pełni sprawny! Udzielam gwarancji na okres jednego miesiąca od momentu dostarczenia sprzętu. Wystawiany przeze mnie sprzęt jest bardzo dokładnie testowany, przez dość długi czas i jest gotowy do długiej eksploatacji. (...)"

x.

p.s. sorki za flooding, ale jakoś tak przy niedzieli mam "slow-motion" ;-D

muls, 16 Wrz 2007, 19:05

>cudak >>>to co cudujesz?

Nie cuduje tylko nie chce mi sie wysyłac i wolałbym żeby ktoś komu można zaufać zerknął do tego tunerka bo na prawde grał pięknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.