Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do vicka 233 ?

Gość Zombi

Rekomendowane odpowiedzi

Robson

ja też podłączam się do pytania. Mam Vicki CD-S3 + SV233. Słucham klasyki (kameralnej, wokalnej) + elektryczny jazzik. Gram w 18-metrowym pokoju, na razie na Castlach York - zabytku z czasów studenckiej biedy:-( Teraz planuję wydać 4k. Mógłbyś coś podpowiedzieć?

Osobiście używałem ze swoim SV-233 różnych kolumn. Ostatecznie zrobiłem konstrukcję na EXCEL'u magnezowym 18 xm + tweeter magnezowo aluminiowy Seas'a

Poprzednio używałem : JM LAB Electra 905, Cobalt 806, oraz SF Minima Amator. Jednak po długich odsłuchach zdecydowałem się na Swoją konstrukcję a pozostałe kolumny sprzedałem :)

Nie - to nie jest cicha reklama. Ogłoszenie pojawiło się z innego powodu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany - po prostu mogę wykonać takie kolumny na zamówienie.

Wyrażam swoje zdanie na temat moich perypetii w poszukiwaniu odpowiednich kolumn. Przesłuchałem parę konstrukcji i stwierdziłem, że poszczególne kolumny mi nie odpowiadają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.