Skocz do zawartości
IGNORED

śniło mi się...

CharlieStereon

Rekomendowane odpowiedzi

,że kobietom można wierzyć...

,że sprzedawca dobrze w sklepie doradzi...

,że Polska pozbędzie się kompleksów...

,że to wszystko dla naszego dobra...

Tak szczerze to chciałbym się wyspać....

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

śnilo mi się, że chodzilam po łące gdzie były giga kwiaty, mlecze, rumianek, maki wielkości starych dużych topoli.

Ich zapach był odużający slodki, łaziłam tak po tym gigakwiatowym parku i kręcilo mi się w glowie....

A nie wystarczy przejść przez lustro na drugą stronę?

A mnie się ostatnio śniła niewielka zielona wyspa gdzieś na środku oceanu....hmm

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Raz mi się śniło ze oguchłem!! Tak na prawdę w tym śnie czułem, że guchłem i nic nie słyszałem!! To było straszne!! Czasem coś w związku z audio też mi się śni.

Poza tym mam różne sny, nieraz bardzo ciekawe, np. muzyka i filmy które nie istnieją i których nigdy nie widziałem i nie słyszałem. Albo że latam swobodnie nad ziemią, nad wodą.

Albo jakieś koszmary - generują się po polopirynie.

kalimorfa

Wiem przynajmniej, że jestem szczęśliwy jak śpię. Świadomość tego jest niezwykle niebezpieczna.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>> Molibden, No moj tak co 10 sen to liceum :) Nie wiedziec czemu wciaz w tym snie przygotowuje sie do matury (drugi raz chodze do tych samych klas, juz jako dorosly czlowiek :) A wg sennikow (prosze sie nie smiac ;) szkola we snie oznacza "wciaz popelniasz te same bledy" :-D

",że kobietom można wierzyć...

,że sprzedawca dobrze w sklepie doradzi...

,że Polska pozbędzie się kompleksów...

,że to wszystko dla naszego dobra..."

Dreamer,to musial byc piekny sen!

Szkoła śni mi się raczej rzadko, ale jeśli już to jest to liceum i we śnie toczę straszne boje o promocję do następnej klasy, zdaję (lub nie) różne kretyńskie egzaminy itp

Być może wynika to z faktu że do LO chodziłem 6 lat i skończyłem go cudem.

Wtedy jeszcze jakiś czas po obudzeniu nie mogę uwierzyć że mam skończone niezłe studia, zarabiam kupę kasy -:) itd.

..że Jessica Alba prosi mnie ze łzami w oczach abym jej nie zostawiał....a ja władczym ruchem, pomagam jej wstać i mówię: niestety Natalie zawładnęła moim sercem....żegnaj maleńka! Miałem oczywiście na myśli Natalie Portman.

Ale przeszukany na szybko net informuje nas, iz zab:

"Biały i zdrowy - radość Złoty - pokusa Zepsuty - niepowodzenia oraz pogorszenie stanu zdrowia Wypadający - śmierć Wyrwany - strata pieniędzy Plombować - chwilowe nieprzyjemności Sztuczne - doznasz krzywdy ze strony krewnych Czyścić - trudzisz się dla innych Piękne - dobrzy przyjaciele Pierwszy ząbek dziecka - otrzymasz wiadomość o ciąży Wypadł ci ząb - osłabienie fizyczne i psychiczne"

:-D

Nie mam problemów z kobietami poznanymi w celach rekreacyjnych. Pojawia się on natomiast, gdy szuka się kogoś na całe życie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-13085-100004502 1190233883_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kiedyś śniło mi się.......że śnię. W żaden sposób nie mogłem się wybudzić, ponieważ po każdej próbie przejścia na jawę okazywało się, że to wciąż jest sen. W końcu w śnie stwierdziłem, że jeżeli wybudzenie się jest niemożliwe, to znaczy że umarłem :-(.Kiedy jednak obudziłem się naprawdę.....byłem chyba najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. To niewiarygodne jak czasami może się pochrzanić w główeńce :-)

Kasjel, 19 Wrz 2007, 22:33

Jeśli byłeś świadomy tego że śnisz to od tego już tylko krok do świadomego kształtowania swojego snu ;-)

Trzeba było sobie wyobrazić jakiś wypasiony zestaw hi-end a zaraz by się okazało że ten zestaw stoi obok Ciebe ;-)

Mysza ---> Szkoda tylko,że sen jawą stać się nie może ale może kiedyś mi się to przyśni i tak zostanie... :)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.