Skocz do zawartości
IGNORED

śniło mi się...

CharlieStereon

Rekomendowane odpowiedzi

mysza --> To proste! Musisz sobie powiedzieć "pier**le, nie robie" i ... zacznij tak robić :p

1. Nie odpowiadam za nieautoryzowane wprowadzenie rady w życie...

2. W ogóle nie odpowiadam za zastosowanie przez osoby postronne jakiejkolwiek mojej rady...

3. W razie wątpliwości patrz punkty 1 i 2 ;)

.

.

.

4. a nie mówiłem?! :D

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

A ja miewam bardzo dziwne sny...

Ostatnio śniło mi sie, ze bylem na ekskluzywnym party. Wszyscy byli ubrani na czarno i pili drinki. W całym towarzystwie tylko ja i jeszcze jedna osoba była ubrana na biało. Nie pamiętam skąd go znalem, miał na imię Zed i nosił biały kapelusz z szerokim rondem.

Po chwili zorientowałem sie, ze to party to tak naprawdę pogrzeb, na środku stała trumna i dookoła słychać było zawodzenia których źródła nie moglem zlokalizować. Po wszystkim wróciłem do domu wraz z matka i bratem(matka była prawdziwa a brat ze snu to mój bardzo dobry przyjaciel w realu). W mieszkaniu rozsiedliśmy sie na kanapach, brat miał ksywkę Ganges i powiedział, ze leci z kimś sie spotkać. Gdy tylko przekroczył próg domu poczułem dziwny niepokój, podbiegłem do okna by zobaczyć czy wszystko w porządku ale na ścieżce nikogo już nie było! Wyskoczyłem przed drzwi wejściowe i spostrzegłem zmianę na plakietce wiszącej na drzwiach, pisało na niej jak zawsze J.K.H Polit ale po odwróceniu widniał wypalony napis" Zed tu był".

Drzwi sie zatrzasnely, nie moglem ich otworzyc.Wtedy pod dom podjechal Zed i krzyknol, zebym wsiadal. Nie moglem sie oprzec, wskoczylem wiec na siedzenie pasazera. Pytalem sie gdzie jedziemy, odpowiedzial, ze zaraz zobacze. Celem byl sklep miesny, weszlismy do srodka a oblesny sprzedawaca znal widac mojego towarzysza- gdy tylko nas zauwazyl wyciagnal w dwie kilkunastokilowe torby z miesem mielonym, usmiechajac sie przy tym obrzydliwie. Zed kazal mi je wrzucic do samochodu.

Polozylem je z tylu i usiadlem na siedzeniu pasazera, Zed po chwili usiadl obok mnie i odpalil samochod, ruszylismy z piskiem opon. Gdy spostrzeglem, ze samochod jedzie a on wcale nie dotyka kierownicy splynelo na mnie nagle(jak to we snie) zrozumienie: Zed byl wcielonym diabłem a mięso w workach to zmielony Ganges.

Po deklaracji prawdziwych i szczerych chęci, szybko stałem sie jego uczniem. Wiele godzin nauki teorii ze wszystkich kręgów zaowocowało przejściem do praktyki- krzywdzenia ludzi. Wjechaliśmy razem na półkę skalna, on pokazał mi rybaka który w dole łowił ryby. Wiedziałem co mam zrobic- przeszedłem do ugniatania. Skoncentrowałem na nim cala swoja wole i zaczelem gestykulować, wykonywać rekami ruchy jak przy ugniataniu ciasta. Rybak w dole opuścił nagle wędkę i zaczołga sie wić i wyginać jakby był z ciasta. Nie bylem widac przygotowany na coś takiego bo krzyknąłem, ze chce przestać, na co Zed zareagował śmiechem. Spojrzałem w dol na rybaka i wiedziałem, ze jest już za późno. Ugniatanie powiodło sie w stu procentach... w dole na kładce zamiast człowieka stała kamionkowa misa pełna masła.

Padlem na kolana błagając Boga o pomoc i wybaczenie, tarzałem sie w kamieniach a Zed sie tylko śmiał.

Cały sen skończył sie scena na której Jezus zbiega z ukrytego w chmurach szczytu tej samej góry z której rzucałem moje pierwsze czary. Śmiał sie bardzo głośno, a wiele kamieni ze zbocza turlało sie potraconych jego stopami. Wyglądał potężnie.

mysza ---> Dla Ciebie jedna autoryzacja gratis:)

Filmu nie widziałem ale chyba będę musiał zobaczyć... Francja, 68 rok... Szkoda tylko,że 2 facetów i "aż" jedna dziewczyna :p Zawsze wolałem odwrotnie ;) (oczywiście zaraz za układem 1 na 1:p)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

jedna ale za to jaka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12251-100004451 1190311124_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.