Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

Qubric, pierdzielisz jak potłuczony. Kumple siedzą na zachodzie od czasów millera.

Nigdzie nie mozna było pracy dostać...dobre :)

W Dublinie np. Qubric bez problemu....spuść trochę wody z mózgownicy bo oficjalne dane Ci ciążą :)

camle, dzięki za troskę, ja się cieszę Twoim i jara wspólnym szczęsciem :)

Napisz mu jeszcze raz że coś fajnie napisał, albo moze Qubricowi ?:)

Po co mam przekręcać Twój nick ? Jest wystarczająco zabawny bez tego ;)

Lanskastro - coraz nardziej pier**lisz. Ty to masz chłopie dylematy :)))

Znaczy bedziesz wybierał emerytów do sejmu? Bo coś tam o nich wspominasz ...

Ale tym razem równiez odpowiem na Twoje pytanie czy nalezy się zbrodniarzowi (który nie jest zbrodniarzem bo go nie skazano) emerytura.

Odpowiedź jest prosta... TAK, należy się!

Najpierw go skaż a potem jazgocz na forum... Ale nie! Zapomniałem, że PiSdraki muszą jazgotać, więc nie moga skazać. Bo jak skażą, to już nie będą mieć o czym jazgotać.

Wiesz ludzi uczą ,że im więcej maja wiedzy tym maja większy wpływ na otoczenie ty niestety takiego nie masz ponieważ z tego co czytam w twoich wypowiedziach piszesz i mielisz najróżniejsze doktryny chcąc stworzyć jakiś nowy twór jeżeli chodzi o twoje pytanie to po prostu nie da sie na nie odpowiedzieć ponieważ "hipotetycznie" to sobie można gdybać liczą sie fakty i dowody a z tym masz wielki problem ponieważ jak widać do faktów zaliczasz wszystko co usłyszysz przekręcone , lub przekręcasz sam dlatego naprawdę czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj i nawet gazety bliskie poglądami twojemu sercu i sam zauważysz ,że czasami cos ci nie wychodzi.

lancaster>>>generalnie 100% na PIC.Bedzie trwało dłużej to i odkręcac trzeba bedzie dłuzej.Ale taki zioberko dostanie dwa razy więcej.Taki maciarewicz cztery razy więcej.A ty znowu nie dostaniesz nic.Ale ile sie naczekasz?.To twoje.A czego?Lancio, czego?.To już innym razem.

>dartman, żeby było jasne.

Byłem w zeszłym roku na zamoyszczyźnie. Piękne okolice, świetni ludzie. A starówka w Zamościu jedna z najpiękniejszych, jakie w życiu widziałem.

Ale Ty jesteś tłuk i tyle ! :-)

bartas, czy mozesz odpowiedzieć wprost ?

Gościowi który zabił kogoś na zlecenie/zamówienie placiłbyś emeryturę za jego "pracę" m.in na tym polegającą ?

T/N ?

Średniowiecze, brak samodzielnego myślenia powala. Mógłbyś sie chociaż nie przyznawać, ze tyle czytasz....moze to kogoś zniechęcić do lektury...

a co do lancastera, jar1, Qubrica i całej reszty - wyciągam wnioski samodzielnie - bez czyjejś pomocy i wiem, kto jest "gupi" a kto nie... wiesz lan - posługuję się subiektywną oceną rzeczywistości

lANCASTER , ALE TY GłUPI JESTEś PISZESZ O SKRAJNOSCIACH , KTóRE ZAWSZE NALEżY INDYWIDUALNIE ROZPATRYWAć NIE żE SIE MIGAM OD ODPOWIEDZI , ALE JAK NAPISAłEM Są JESZCZE SZARE KOLORY OPRóCZ CZARNEGO I BIAłEGO !!!

lancaster, 23 Wrz 2007, 22:15

>Qubric, idź już spac ...

O! Dziekuję za przypomnienie... Jutro trzeba trochę kasy zarobić. Ot tu tak sobie pier**lę z tobą, pier**lę, aż herbata mi przez to wystygła.

Ale rozumiem Lancaster, jestem dla Ciebie zbyt przekonujący i burze ci obraz świata :)))

W takim razie Dobranoc...

Qubric , to nie jest moja zadna ukochana...tylko wyraxnie lepsza od tego co poprzednio. Mozesz sie posłużyć statystyką, bo gusta jakie masz to widzę.

Zaczeło się w 2004 jak najbardziej za Millera, szczyt 03.2005 też za Millera, a moze już za Belki ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>muls, 23 Wrz 2007, 22:16

muls,

widzę, że ty możesz tak ciągle... taka mowa trawa... jak u towarzyszy. ...

Muszę przyznać, że niezłą szkołę otrzymałeś....

Ale to na nic muls, twoja jedyna partia PZPR (aktualnie pod wieloma wcieleniami) właśnie dokonuje żywota :-)

>jar1, 23 Wrz 2007, 22:17

>>dartman, żeby było jasne.

>

>Byłem w zeszłym roku na zamoyszczyźnie. Piękne okolice, świetni ludzie. A starówka w Zamościu jedna

>z najpiękniejszych, jakie w życiu widziałem.

>

>Ale Ty jesteś tłuk i tyle ! :-)

jar1-idiota-samozwaniec,

ty nic w życiu nie widziałeś. Może w następnym wcieleniu ci się uda.

o! i mieszkania!

bo to co załatwił Belka rodakom (możliwość znalezienie pracy za pieniądze) stale się nasila ale już nie tyle przez pieniądze co przez dążenie do "normalności"

masz jakiś wykres na choć jedno mieszkanie z tych 3 milionów?

bartas, odpowiedz T/N

camle, mogę poszukać, ale rozmawialismy akurat o emigracji i o tym ze zaczeła sie ona niby w IV RP, bo wcześniej było tak pięknie ze nikt nie chciał wyjechać z tego kraju pełnego nadziei a zwłaszcza dobrobytu :D

Widze,z e antykaczor z Ciebie wyrósł jak się patrzy !:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.